Аль-Малікі виконує план свого повелителя, прагнучи розірвати Ірак на ворогуючі частини

Ірак
Друкарня

Не завершились іще смертельні бідування, які обрушились на жителів провінції Аль-Анбар, виселення із домів, які дістались їм у спадок від їх отців та дідів, знос домів на голови їх жителів, як почалась фітна, які підпитується Аль-Малікі.

Під штучним приводом «боротьби з тероризмом», за наказом його хазяйки, глобального терориста, Америки, для того, щоб додати до них фітну іще сильніше та гірше, а саме розчленування трьох повсталих провінцій (Ніневія, Салах ед-Дін та Аль-Анбар) на дві або більше частин кожну, так щоб кожна частина стала окремою областю. Наприклад, область Талль-Анфар від Ніневії, Туз Хурмату від Салах ед-Дін та Фаллуджа від Аль-Анбар.

Це робиться для того, щоб відірвати людину від її сімейного клану, утворивши нові кордони поверх тих, що були зроблені невірними у злочині Сайкс-Піко, просуваючись усе далі у справі дроблення цієї великої країни. Ці звістки поширюються і для того, щоб розповсюдити фітну і на інші області, щоб розділити південні провінції від начальних, як Аз-Зубейр, Аль-Куфа, Сук-Шуюх та Ханакін. Після цього нові провінції стануть  осередками секстанської боротьби кожного разу, коли того захочуть беззаконники, а через ці прогалини вороги мусульман із числа невірних будуть проникати для вторгнення під приводом захисту меншостей або прав людини. Це один із трюків західної зловонної політики.

О, мусульмани Іраку!

Те, що ви від нього зазнали та терпите по сьогодні – від того моменту як нечисті ноги американців вступили на чисту землю Іраку, яку сподвижники Пророка ﷺ обагрили своєю чистою кров’ю – ніколи не було дітищем думок, яке встановив невірний окупант правлячими над вами, навпаки, це дурні програми та плани, які містяться у конституції, зробленої для вас обов’язковою. І «нові політики» працюють наскільки можуть при усій своїй злобі та хитрості для того, щоб не залишилось нічого від Іраку! А вороги та ненависники радіють слабким частинам країни. Усі ви пам’ятаєте, як країну розділили на три частини по етно-релігійній ознаці. Це відбулося після події під назвою «повне безумство», початим шайтаном Джо Байденом, як послуга для іудеїв. А тепер ви бачите Аль-Малікі, який квапиться додати іще для іудеїв, розірвавши Ірак іще сильніше в останні моменти свого невдалого правління без будь-якого докору з боку «релігійних авторитетів» або хоча б з боку тих, хто говорить що вони є представниками цих провінцій, які зазнають несправедливість від інших їх побратимів. Окрім показових дій на кшталт відставок та нових виборів, нічого не лишилось.   

О, мусульмани!

Якщо ми хочемо розрахунку та порятунку… то адже ви ті, хто привів тих та цих до правління, для затвердження помилкового заклику демократії, яка стала тягарем навіть у себе на батьківщині на Заході. Потім ви поквапились на вибори до кабінок голосувань, де висувались брехливі кандидати у правителі, не боячись покарання вашого Господа Славного! А сьогодні ви власними руками розкриваєте їх змови, повертаючись до зову істини та розуму. Ви вдаєтесь до правління закону Аллаха Потужного та Всемогутнього та чистої Сунни Його Пророка ﷺ, Сунни, в якій справедливість. І не вернуться ваші брати, які люблять та допомагають один одному окрім як з роботою по утворенню Ісламської Держави «Праведний Халіфат», ознаки якого – з волі Аллаха – вже видні на горизонті. Прийшло очищення від західного бруду, так верніться до покори вашому Господу і процвітайте, щоб опустилась на вас милість Господа, щоб ви були успішні в обох світах.  

وَاذْكُرُوا إِذْ أَنْتُمْ قَلِيلٌ مُسْتَضْعَفُونَ فِي الْأَرْضِ تَخَافُونَ أَنْ يَتَخَطَّفَكُمُ النَّاسُ فَآَوَاكُمْ وَأَيَّدَكُمْ بِنَصْرِهِ وَرَزَقَكُمْ مِنَ الطَّيِّبَاتِ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ * يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آَمَنُوا لَا تَخُونُوا اللَّهَ وَالرَّسُولَ وَتَخُونُوا أَمَانَاتِكُمْ وَأَنْتُمْ تَعْلَمُونَ

«Пам’ятайте, що ви були нечисленні та вважались слабкими на землі. Ви побоювались, що люди схоплять вас, але Він дав вам притулок, підкріпив вас Своєю допомогою та наділив вас благами, щоб ви були вдячними. О ті, які увірували! Не зраджуйте Аллаха та Посланця і не замахуйтесь на те, що ввірено вам, свідомо»  (8:26,27).   


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Ірак
№ 35/2
Четвер, 22 Рабіъ уль-авваль 1435 р.х.
23/01/2014

Головне меню