Залишається дивуватися єменській службі безпеки, щовикрадає одного з членів партії Хізб ут- Тахрір в місяць добра й благоденства!

Ємен
Друкарня

В місяць добра й блага, коли людей переповнює атмосфера віри, вони наповнені почуттям спрямованості й любов'ю в підпорядкуванні Владиці світів. Люди в цьому місяці більш активно слухають Аллаха в надії на Його милість, остерігаючись покарання, просять райської винагороди, крім сил безпеки в Ємені, які відзначилися протилежним усьому цьому.

Серед білого дня вони прагнуть до непослуху Аллаха, піддаючи арештам, проводячи обшуки в оселях мусульман і викрадаючи людей з вулиць, при цьому вони постяться, вистоюють молитви, і вихваляють Аллаха, Господа світів.

У п'ятницю ввечері, посеред жвавої вулиці в центрі столиці Ємену Сани, 17 Рамадана 1431р.х. (27/08/2010г.) Службами безпеки був викрадений парубок на ім'я Амар Мухаммад аль-Джармузі (20 років).

Якщо б ми постаралися дати пояснення цьому викраденню, то виявили б, що молодий чоловік тільки лише поширював прес-реліз Хізб ут-Тахрір «Америка маніпулює владою в ході прямих і непрямих переговорів, а влада, без сорому й совісті, принижено й покірно кориться !» Слід зазначити, що поширення заяви співпало з візитом Абу Мазена, що продав Палестину, в Сану.

Дії режиму і його деяких служб прямо протилежні тому, на що вони претендують, голосно декларуючи про право слова й висловлення думки. Немає ніякої свободи слова, немає прав людини, немає демократії, тільки політичні арешти прогресують повсюдно. Пряме свідчення цьому доповідь, опублікована Міжнародною амністією1 «Про зазіханнях режиму на права людини».

На превеликий жаль, сумно бачити, як генеральний прокурор і міністр в області прав людини, що не пропускать жодної конференції з демократизації і прав людини, не відгукнуться на заклики та доповіді організації «Міжнародної амністії» і не поворушать пальцями щодо арештів і викрадень людей в послугу своїм же начальникам.

Ми, Хізб ут-Тахрір в Ємені, покладаємо на правлячий режим цієї країни повну відповідальність за те, чому може піддатися ця молода людина Амар. Ми хочемо запевнити репресивні структури, що подібні арешти тільки збільшать наполегливість у нашій діяльності й зміцнять стопи на шляху випробувань, поки не викорениться порочність і ті, хто за нею стоїть по всій землі, поки Іслам не зійде на арену правління. А ці арешти нічого крім існуючого гніву й ненависті серед бідного й голодного населення Ємену не додадуть на адресу правлячого режиму!
 

Ми звертаємося до членів палати, до представників та старійшинам Ємену, до вчених і впливових людей, а також до організацій з прав людини відчитати ці репресивні структури за те свавілля, яке вони здійснюють, грубо порушуючи шаріатські норми, навіть державні закони. Ініціювати судові розгляди щодо тих, хто зловживає повноваженнями, репресуючи рабів Аллаха, щоб кожен з них отримав своє справедливе покарання. Заради безпеки, стабільності й спокою в Ємені. Ми також вимагаємо негайно випустити всіх несправедливо пригноблених з в'язниць тиранів.

وَلاَ تَحْسَبَنَّ اللّهَ غَافِلاً عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ إِنَّمَا يُؤَخِّرُهُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فِيهِ الأَبْصَارُ 

"Не думай, що Аллах не відає про те, що творять беззаконники. Він лише дає їм відстрочку до того дня, коли закотяться погляди" (14:42).
 


Інформаційний офіс субота, 1918 Рамадану, 1431р.х.
Хізб ут-Тахрір, Ємен 28/08/2010р. №46
Тел: 00967733856316, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

------------------------------

1«Міжнародна амністія» (відома також як Amnesty, Amnesty International, МА, «Емнесті») - міжнародна неурядова організація, яка ставить своєю метою «робити дослідження й дії, спрямовані на попередження та припинення порушень прав на фізичну й психологічну недоторканність, на свободу совісті й самовираження, на свободу від дискримінації в контексті своєї роботи з просування прав людини».

Головне меню