Настав час Халіфату

Ємен
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Останнього часу стала з’являтися назва Халіфат, яка була відсутня у свідомості мусульман, тому що її не було в їх житті дев’яносто років, так що навіть мусульмани забули про те, що Халіфат є системою правління в Ісламі.

Теперішні занепадницькі системи правління у мусульманських країнах свідомо приховують його від мусульман з метою  правити над ними у змові з країнами Заходу.

Халіфат є вінцем фардів від Господа світів. Це система правління в Ісламі, за допомогою якої виконується Іслам і за відсутністю якої розвалюється його ак’ида, як говориться у хадісі Пророкаﷺ, як сказано у книзі Мустадрак у Хакіма:

لَتُنْتَقَضُ عُرَى الْإِسْلَامِ عُرْوَةٌ عُرْوَةٌ فَكُلَّمَا انْتَقَضَتْ عُرْوَةٌ تَشَبَّثَتْ بِالَّتِي تَلِيهَا وَأَوَّلُ نَقْضِهَا الْحُكْمُ وَآخِرُهَا الصَّلَاةُ  

«Постулати Ісламу будуть порушуватися один за іншим, кожного разу як зруйнують один постулат, почнуть руйнувати інший. Перше з чого почнуть – правління, а останнє – намаз».

Ви бачили кричуще втручання Великобританії до вас із самого початку революції з візитом міністра іноземних справ Уільяма Хейга 09/02/2011 р. та Емми Ніколсон, члена Палати лордів та заяву міністра колоній Ольстера Берт і після них посла Джонатана Уілкса та його зустрічі з газетою Аль-Шарк Аль-Аусат 10/07/2011 р. і з газетою аль-Сахва 10/11/2011 р., і заяви з політичного Ємену делегата Самі у колоніях британської корони. А також і втручання Європейського союзу в особі голови представництва партії у Сані, до якого наніс візит Аден 17/12/2011 р., а також візит

Худж Мінджірлій, голови комісії з Близького Сходу та сусідніх країн Європейського Союзу у Сані о вівторка 24/01/2012 р. Усі вони були на користь підтримки режиму Салеха та забезпечення продовження колонізації країни. Так само як і втручання суперниці Америки, яка не жалкує зусиль, вона нанесла візит у Хізер арене 19/03/2011 р. для розповсюдження ідеї вимоги цивілізованої держави. А також візит Фельтман та Бреннан у Сані з вимогою від Салеха піти у відставку, та вимога Хілларі Клітон під час свого візиту у Сані від опозиції заміни Салеху та робітників свого посла в Ємені Джеральда Файрштейна, які направила на встановлення програми роботи із нагляду за передачею влади в Ємені, а  останнього часу  візит посла Обами Тедді Шейдемана 25/01/2012 р. 

Створення Халіфату означає піклування над мусульманами з ісламськими думками, а не із західними думками і тим, що їм відповідає.

Відносно економіки, то ви краще знаєте, те багатство, яке ви  маєте як у вигляді природних, так і у вигляді людських ресурсів у вашій країні, і як вони були розкрадені правителями – грабіжниками та жадібністю західних країн, і як ви стали бідними, спираючись на інших у необхідних потребах і в розкоші, до того ступеня, що штовхнуло вас на лихварство та кредити від Заходу, щоб залишитися під впливом Заходу та страждати від цього до наступних поколінь. Міжнародний банк в Ємені відновив свою роботу 23/01/2012 р. та Організація Об’єднаних Націй має намір надати кредит на суму 447 мільйонів доларів Ємену, а також Міжнародний валютний фонд відновить свою роботу у вашій країні.

Повернення Халіфату означає усунення панування Заходу над вами і з негайним припиненням прийняття кредитів та оплатити їх позики без відсотків, і неприйняття дарунків від них в усіх формах. А також відновити усе те, що було розграбовано правителями, тому що їх майно зло, і розмежувати між суспільним майном, таким як нафта, газ, мінерали та власністю держави і не плутати їх між собою, і розділити між фондами державної скарбниці, не перемішуючи поміж собою. Повернення Халіфату означає початок виробництва з першого дня його утворення того, що ви потребуєте, замість того, щоб залежати від імпорту Заходу. А також величезна увага до сільськогосподарської продукції для забезпечення сільськогосподарських культур, включаючи стратегічні культури, такі як пшениця, розширення посівних земель для сільського господарства, будівництва гребель та криниць.

Що стосується освіти, то сьогодні випускаються сотні тисяч дипломованих студентів, які не кваліфіковані у різноманітних областях науки, на додаток до цього відсутнє глибоке знання арабської мови як у письмі, так і у читанні, дякуючи освітнім програмам науки і культури «ЮНЕСКО», підготовленим для навчальних програм у світі.

Створення Халіфату означає повернення важливості арабської мови, мови Корану, освіта буде побудована на основі ісламської ак’иди, щоб мусульманин спочатку вивчав свою релігію, а після вивчав різноманітні науки, щоб розвивалася та проквітала наука і знову з’явилося багато мусульманських вчених, як це було раніше.

Відносно соціальної системи, то сьогодні ми бачимо, як Захід продовжує знищувати те, що залишилося від уявлень та законів Ісламу під гаслами свободи та рівності, і це, як ви бачите, призвело до розпаду сім’ї, до невпинної боротьби за рівноправ’я між чоловіком та жінкою у правах та обов’язках. А також до планування зменшити чисельність населення за рахунок зниження народжуваності під приводом браку ресурсів, якщо ресурсів не вистачає, чому б не працювати на розвиток та підвищення ресурсів, і втамувати потреби народу замість зменшення населення?

Захід зрозумів, що незабаром неминучим є створення вашої держави та вашої політичної арени, яку зруйнував у 1924 році руками Мустафи Кемаля, тому Захід почав говорити про поміркований Іслам та прийняття західних ідей як у правлінні так і в політиці, і обіцяє вам демократію та продовження відділення релігії від життя, не тільки заради того, щоб порадувати себе, а для того, щоб віддалити вас від вашої релігії і підкорити вас собі. Всевишній Аллах сказав:

يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ

 «Вони хочуть загасити світло Аллаха своїми вустами, але Аллах збереже своє світло, навіть якщо це ненависне невіруючим» (61:8). 

І заманюють вас грошима:

إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا يُنفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ لِيَصُدُّوا عَن سَبِيلِ اللَّهِ ۚ فَسَيُنفِقُونَهَا ثُمَّ تَكُونُ عَلَيْهِمْ حَسْرَةً ثُمَّ يُغْلَبُونَ ۗ وَالَّذِينَ كَفَرُوا إِلَىٰ جَهَنَّمَ يُحْشَرُونَ

 «Воістину, невіруючі використовують  своє майно для того, щоб відвернути інших із шляху Аллаха. Вони будуть витрачати його, а потім будуть жалкувати про це, а вслід за тим вони будуть переможені. Невіруючі будуть зібрані у Пеклі» (8:36).

Хізб-ут-Тахрір працює з вами, щоб встановити Халіфат, будьте помічниками йому у цьому, щоб досягти всього цього блага, людина не повинна принижувати себе, кажучи: « Невже я можу що-небудь зробити?». Вона повинна бути рішучою у дотриманні та виконанні наказів Аллаха, не погоджуватися із сьогоднішнім положенням та працювати над встановленням Халіфату, тому що час Халіфату вже прийшов. Всевишній сказав:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя» (8:24).

Хізб ут-Тахрір Ємен                                
П’ятниця Рабіъ аль-Авваль 1433 р.х.
03.02.2012

Головне меню