Президентські вибори в Ємені – комедіантство. Цим не задоволений Аллах, а тільки Його вороги

Ємен
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

доведеться того, чия кандидатура була заздалегідь узгоджена зовнішніми та внутрішніми силами. Вибір людей спланований західними силами та агентурними силами всередині країни. Подібні вибори - іще одне підтвердження наявності колоніалізму та поработіння, які правлять країною так, як забажають.

 

Ці вибори, як і минулі, закликані надати легітимності знаходженню при владі людини, яка продовжить правління капіталістичною системою і не відхилиться від заданого їй Заходом шляху. Обравши цю систему, народ прирікає себе на подальше викорінення шаріату з їх життя, на що існуючий режим кинув усі свої сили, і становлення системи невір’я.  

Кандидат у президенти Абду Рабу Мансур Хаді – це прототип Алі Абделли Саліха. Він був віце-президентом протягом усього його правління і першим помічником в усіх його злочинах.

وَمَن لَّمْ يَحْكُم بِمَا أَنزَلَ اللَّهُ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ

 «Ті ж, які не приймають рішень згідно з тим, що ниспослав Аллах, є беззаконниками» (5:45). 

Навіть, якщо він не приймав безпосередню участь у справах Алі Абделли Саліха, він, будучи в його команді, підтримував його і замовчував його злочини. Чи буде його обрання на посаду президента Ємену вирішенням кризи, у той час, як проблема країни полягає в узурпації влади капіталістичною системою, відсутності виконання Шаріату та поработінні людей ненажерливим колоніальним Заходом.

أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ يَزْعُمُونَ أَنَّهُمْ آمَنُوا بِمَا أُنزِلَ إِلَيْكَ وَمَا أُنزِلَ مِن قَبْلِكَ يُرِيدُونَ أَن يَتَحَاكَمُوا إِلَى الطَّاغُوتِ وَقَدْ أُمِرُوا أَن يَكْفُرُوا بِهِ وَيُرِيدُ الشَّيْطَانُ أَن يُضِلَّهُمْ ضَلَالًا بَعِيدًا

«Невже ти не бачив тих, які говорять, що вони увірували у ниспослане тобі та у ниспослане до тебе, але хочуть звертатися на суд до тагуту, хоча їм наказано не вірити у нього? Сатана бажає ввести їх у глибоку оману» (4:60). 

Варто також зазначити, що окрім президентського крісла, вже розподілені міністерські портфелі, місця у Раді Представників, що іще раз каже про те, що зміни, які відбуваються у країні, настільки незначні, що не проводиться навіть рокіровка осіб, яка стала вже звичною у постреволюційних арабських країнах. А мільярди ріалів, які витрачуються на театр під назвою «вибори», могли б з успіхом бути використаними на будівництво інфраструктури, або її ремонт, яка через свою низьку якість виходить із ладу перш, ніж її почнуть використовувати люди.

Мусульмани Ємену!

До якого часу невірний колонізатор та його агенти продовжать узурпацію влади, коли країна, не дивлячись на усі її ресурси, семимильними кроками йде назад. Скеруйте вашу революцію проти корупції та її соратників в особі правителя та конституції на шлях виконання Шаріату Аллаха та метода Його Пророка ﷺ, і встановлення держави Халіфат спільно з вашими щирими братами та сестрами із ХТ.

Мухаммад ﷺ сказав: «Прийде серед вас пророкування, яке буде з волі Аллаха. Потім Аллах побажає прибрати його і прибере. Потім прийде Халіфат за методом пророкування, який буде з волі Аллаха. Потім Аллах побажає прибрати його і прибере. Потім прийде монархія, яка буде з волі Аллаха. Потім Аллах побажає прибрати її і прибере. Потім прийде тиранія, яка буде з волі Аллаха Потім Аллах побажає прибрати її і прибере Потім прийде Халіфат за методом пророкування» і потім він замовкнув.

О володарі сили та мудрості! Де мудрість у виконаних вами змінах? Де віра, якщо капіталістичний режим продовжує своє існування, і зміни не торкнулися нічого, окрім осіб, які вже давно не відчувають сорому перед Аллахом?

أَفَحُكْمَ الْجَاهِلِيَّةِ يَبْغُونَ ۚ وَمَنْ أَحْسَنُ مِنَ اللَّهِ حُكْمًا لِّقَوْمٍ يُوقِنُونَ

 «Невже вони шукають суду часів невігластва? Чиї рішення можуть бути краще рішень Аллаха для людей упевнених?» (5:50). 

Настав час відмовитися від цих осіб за їх зрадництво. Настав час встановити Халіфат, шляхом якого ви доможетесь милості Аллаха, виконуючи Шаріат, об’єднуючи землі мусульман та несучи Іслам всьому світові за допомогою заклику і Джихаду.

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا

 «Міцно тримайтеся за вірвь Аллаха усі разом і не розпадайтеся» (3:103).

О володарі сили Ємену!

Чи не показався перед вами найкращий час. щоб повторити приклад гіднішого сподвижника Саада ібн Муаза, нехай буде задоволений ним Аллах, через смерть якого струснувся трон Всевишнього. Саме він, будучи лідером свого племені, дав допомогу Пророку та Ісламу.

وَفِي ذَٰلِكَ فَلْيَتَنَافَسِ الْمُتَنَافِسُونَ

 «Нехай же заради цього змагаються ті, хто змагається!» (83:26). 

Невже не настав час відмовитися від Заходу, його грошей, агентів та зрадників і почати спільні дії для встановлення шаріату Аллаха на землі?! Воістину, світанок Халіфату близько, і немає в цьому сумнівів. Так удостойте ж себе честю взяти участь у його встановленні, перш ніж хтось інший опередить вас у цьому.

Всевишній сказав: 

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَىٰ لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْنًا ۚ يَعْبُدُونَنِي لَا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئًا ۚ وَمَن كَفَرَ بَعْدَ ذَٰلِكَ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ

 «Аллах обіцяв тим із вас, які увірували та чинили праведні діяння, що Він обов’язково зробить їх намісниками на землі, подібно до того, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він обов’язково надасть їм можливість сповідувати свою релігію, яку Він схвалив для них, і замінить  страх на безпеку. Вони поклоняються Мені і не прилучають співтоваришів до Мене. Ті ж, які після цього відмовляться увірувати, є невігласами» (24:55).

Хізб ут-Тахрір                        
Ємен
10 Рабіъ аль-Авваль 1433 р.х.    
02.02.2012

Головне меню