Грішна влада зневажає недоторканість священного місяця Рамадан захватами мечетей та кривдженням Всевишнього

Палестина
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

Жорстока війна палестинської адміністрації проти релігії та мечетей кожного дня все більше набирає обертів. Все більше зневаги проявляє влада та міністерство вакуфів стосовно мусульман, релігії та мечетей.

З того часу як до влади в країні прийшла, так звана, палестинська адміністрація, вона нещадно взялася за культивування пороку, нечестя та принципів співіснування з окупацією. Першою справою тут біло відкриття казино в Ієріхоні. Далі, прийнявши характеру епідемії,  по всій території країни почали відкривати різноманітні розважальні заклади, схвалювалось змішування статей, організовувались різні жіночі змагання, конкурси краси. Країна стала повністю доступна (в тому числі і школи) для діяльності регіональних та іноземних організацій з метою розповсюдження своїх отруйних думок. Було переглянуто та змінено шкільні програми для насадження секуляризму, принципів співробітництва та сусідства з окупацією в головах цілих генерацій. 

Тому ми бачимо, як влада веде війну проти мечетей і на це вона має дів причини: по-перше, це проводиться згідно з планом «дорожна карта» та вимог по насадженню духу поразки. По-друге,  вони хочуть чинити перешкоди у питанні істинної ролі мечеті розповсюджувати схвалене Аллахом та засуджувати  заборонене Аллахом,  боротися з відхиленнями, пороком та секуляризмом. Усе це робиться для того, щоб влада була у змозі безперешкодно займатися здійсненням своїх проектів поза будь-яким контролем ззовні.  

Після того, як уряд ввів, так звану, єдину проповідь в усі мечеті, заборонивши усі проповіді, окрім тих, що треба їм. Він захопив багато мечетей, які були збудовані на особисті кошти простих людей, які бажали тим самим наблизитися до Всевишнього Аллаха, та перетворило їх у місця насадження проурядових ідей. Загрожуючи імамам та проповідникам фізичною розправою та матеріальними збитками, він розпочав рахувати кожен їх вдих, переслідуючи їх, коли ті виходять за межі урядової політики. Не обмежившись усім цим, ця влада, випереджуючи усіх попередників та сучасників, із захопленням замахується на недоторкане всього та всіх, в тому числі і на релігію Аллаха. Порушення недоторканості мечетей, переслідування прихожан стало буденною справою служб безпеки.

Прикладів тому багато. Подібні злочини відбувались у різноманітних регіонах навіть на протязі усього цього благородного місяця, як і до його приходу. Так, хізб 27/08/2010 року проводив лекцію для великої кількості учасників у великій мечеті Бірат. Урок було перервано вторгненням агентів служб безпеки, вони примусили силоміць припинити урок. Це вторгнення супроводжувалось нападками та приниженням присутніх ненормативною лексикою,  до багатьох з них була застосована фізична сила та арешти. Того ж дня у Сейла Харіса біло здійснено арешти 12 осіб, які мирно прямували до мечеті на лекцію, яку влаштував хізб. Серед них 90-ряний літній чоловік, якого згодом відпустили, у той час як усі інші і досі знаходяться під арештом.

Найбрутальнішим злочином та замахуванням на недоторкане Аллаха можна назвати події 17 Рамадану (27/08/2010). Хізбом була організована лекція для великої кількості учасників у мечеті Хабаб ибн Арат у Халилі. Під час лекції до мечеті раптово увірвалась велика кількість озброєних агентів спецслужб, таким чином, нібито здавалось, що дій відбувається на військовій передовій. Спроби присутніх людей піти з мечеті так розлютило агентів, що вони нецензурно лаючись та викрикуючи, примусили людей опуститися на підлогу, пустивши у хід для цього дубинки, не розбираючи ані дітей, ані літніх людей. Деякі з них, протягом цих подій, посягнули на Всевишнього Аллаха,  дозволивши собі кривдити Його брутальними словами. Внаслідок цього відбулися зіткнення поміж учасниками та агентами, що спонукало останніх відкрити вогонь, супроводжуючи це лайками, які притаманні лише розбійникам та ворогам Ісламу. Коли їм було сказано «побійтеся Аллаха, ви у священному місці», вони лише знов вибухнули лаянням та зневагою до Всевишнього, релігії та місяцю. Це іще більше розлютило усіх присутніх людей, вони різко осудили зроблене агентами.

Подібна брутальна поведінка, за моїм спостереженням,  була відмічена задоволенням керівників операцій. Це лише вказує на їх ворожу до Ісламу підготовку, над якою «дбайливо» працюють спецслужби. І в цьому нема нічого дивного, коли джерелами подібних підготувань стають вороги Ісламу, американці Дайтон, та Мюллер, який його змінив.

Події, які відбулися,  це не лише боротьба з хізбом, це боротьба з Ісламом взагалі. Так, Х-Т очолює битву по несенню заклику до Ісламу та політичну конфронтацію на основі Ісламу. Але справа не обмежується хізбом, дії палестинської влади – це лише частина світової американської кампанії проти Ісламу. Метою якої є знищення Ісламу у суспільстві та в людях та прищепленням їм західних цінностей та понять невір’я.

Палестинська влада цілеспрямовано веде боротьбу з кожним голосом, який викриває її злочини та брутальну політику, або, хоча б іде у супереч їй у врегулюванні палестинського питання. Насильство, придушення, фізичні розправи над журналістами, активістами різноманітних політичних груп, в тому числі і над керівниками партій, членами законодавчого зібрання, вкладене у програму сьогоднішньої палестинської влади. Закрити рота будь-кому, хто знайде сміливість висказати щось, що схвилює американців та євреїв, завдання цієї влади. Як це відбулося 25/08/2010 року, коли спецслужби насильно чинили перешкоди сила та партіям організації Визволення зібратися на конференції у залі Протестанта у місті Рамелла, з метою бойкоту прямих переговорів. Агентами спецслужб були розірвані плакати та транспаранти, які були розвішані з цього приводу, ними також не були допущені члени виконавчого комітету організації Визволення, окремі особи, керівники громадських організацій, представники культури та ЗМІ, академіки,  які  прибули до конференції.

О, вчені, о, імами та проповідники!

Ви є тими, хто охороняє релігію, ви більше обізнані в істині аніж інші. Вашим обов’язком є зупинити уряд та довести до нього благородне слово. І нема жодних виправдань тим, хто намагається виправдатися! Не дозволяється робітникам міністерства вакуфів підкорятися вимогам уряду, понуривши голови і згоді з їх програмою, виправдовуючись посадами або зарплатнею. Не дозволяється участь в їх планах по секуляризації мечетей. Не бійтеся на шляху Аллаха засудження того, хто осуджує,  бо ви вчите людей тому, що їх хліб та життєвий талан у руках Аллаха Єдиного, Того, хто подавляє Всемогутнього,  Того, хто помститься!

О, сини організацій, о, сини, Фатха!

Уряд у врегулювання палестинського питання іде до такого кінця, якого ще не бачила історія. Закриваються роти, придушуються голоси, які протистоять його політиці, закликають до добра, засуджують заборонене. Усе це робиться від вашого імені. Вважається, що цей уряд говорить від імені партій організації Визволення, зокрема,  від Фатху. Чи згідні ви з цим? Де прагнення мужів серед вас? Чому ви нерухомі? Чому б не написали білу сторінку після тієї черні, що залишили від вашого імені?

О, жителі Палестини!

Знайте, що Всевишній спитає вас, якщо ви замовчуєте брехню, і не кажете слова істини. Підведіть ваші голови, бійтеся лише Аллаха! Він Той, хто дає хліб, Він той, хто дає життя і смерть. І ця релігія – це ваша релігія, і підростаюча генерація – це ваші діти. Ця відповідальність на вас,  не зрадь те ж її!

Порок(с.а.в.) сказав:

وَالَّذِي نَفْسِي بِيَدِهِ، لَتَأْمُرُنَّ بِالْمَعْرُوفِ، وَلَتَنْهَوُنَّ عَنِ الْمُنْكَرِ، وَلَتَأْخُذُنَّ عَلَى يَدِ الظَّالِمِ،
وَلَتَأْطرُنَّهُ عَلَى الْحَقِّ أَطْرًا، أَوْ لَيَضْرِبَنَّ اللَّهُ قُلُوبَ بَعْضِكُمْ عَلَى بَعْضٍ، وَلَيَلْعَنَنَّكُمْ كَمَا لَعَنَهُمْ

«І клянуся Тим, в руці якого моя душа, ви будете закликати до дозволеного та засуджувати заборонене, і візьмете за руку тиран і поведете його по істині або ж Аллах вдарить ваші серця одне об одне, і прокляне як прокляв їх».

Хизб-ут-Тахрир, Палестина
20 Рамадан 1431 г.х.
30/08/2010 г

Головне меню