О, учасники маршу на Єрусалим біля палестинського кордону!

Палестина
Друкарня

Нехай буде вашим гаслом «мобілізація мусульманського війська для  викорінення єврейського утворення»

У прикордонних з Палестиною державах та інших країнах світу планується проведення мільйонної ходи о п’ятниці 30 березня під назвою: «Всесвітній марш на Єрусалим». На тлі того, що було об’явлено, і на тлі заяв, пов’язаних із маршем, хотілося б звернутися до учасників, а також до жителів Палестини і до усіх мусульман в цілому, із закликом, виходячи із шаріатського обов’язку.

О, учасники маршу, жителі Палестини і мусульмани усього світу!

Дії єврейського утворення проти жителів Палестини, усі без виключення, є злочинними. Вони позбавлені будь-яких гуманних цінностей. У них виражені ненависть, ворогування, будівництво поселень, асиміляція, спалення, руйнування та вбивство старих, жінок, молоді та дітей.

Але ці злочини і все, що відбувається у Палестині і з її мешканцями, є лише симптомами злоякісної ракової пухлини під назвою Ізраїль. Саме це єврейське утворення є злочинцем і агресором. Само існування його слугує замахом на Палестину та її жителів, а також окупацією їх землі і спаплюженням їх святині. Сьогоднішні правителі мусульман, ОЗП (Організація звільнення Палестини), Палестинська адміністрація і ті, хто слідує їх шляху, свідомо вводять мусульман та палестинців в оману і відвертають увагу на симптоми без пояснення причин. Вони одностайні між собою у необхідності існування цього єврейського утворення і обов’язковості захистити його. Вони працюють вдень та вночі, щоб ввести ісламську Умму в оману, щоб вона визнала та змирилася з цим раковим утворенням, мирно співживучи з ним. Більше того, палестинська адміністрація наймає тисячами людей на службу в свої органи безпеки, і витрачає мільярди, щоб захищати єврейське утворення і його поселенців.
 
Уся Палестина є чистою ісламською землею, яку благословив Всевишній Аллах:

سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَىٰ بِعَبْدِهِ لَيْلًا مِّنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ مِنْ آيَاتِنَا ۚ إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ الْبَصِيرُ

 «Пречистий Той, Хто переніс вночі Свого раба, щоб показати йому деякі з Наших знамень, із Заповідної мечеті до мечеті аль-Акса, околицям якої Ми дарували благословення. Воістину, Він Чуючий, Бачачий» (17:1).

Уся палестинська земля окупована. І немає різниці між тією частиною, яку було окуповано у 1948 році, і тією, яку було окуповано у 1967 році. Ставити різницю між цими двома територіями Священної землі - це політичний злочин і співучасть у змові проти Палестини та її жителів, поверх того, що це виступає шаріатським злочином, який забороняє Іслам.

Сьогоднішні правителі мусульман, ОЗП і Палестинська адміністрація беруть участь у змові проти Палестини, передачі більшої частини її земель ізраїльтянам та наданню законності їх утворенню на ній. Тому вони, задихаючись і без зупинок, бігають за переговорами та зрадницькими рішеннями. У їх лексиконі немає місця таким поняттям, як звільнення і джихад. Вони здали Палестину до рук безбожних держав, які поводяться з нею, як їм заманеться. Тому гасла, які вони пропагують, за своїм змістом не йдуть всупереч, а навпаки слугують їх задуму та політиці. Тому не йдіть за ними і не піднімайте їх гасла, такі як «Справедливий світ», «Міжнародна законність», «Право на повернення» та інші. Усі вони слугують зникненню Палестини та узаконенню єврейського утворення.

О,мусульмани! О, палестинці! О, учасники маршу!

Відкиньте ці гасла і піднесіть ті гасла, якими буде задоволений ваш Господь. Гасла, які ви знаходите у книзі Аллаха та сунні вашого Пророка. Воістину, ваша релігія досконала. І лише законодавство вашого Господа може сприятливо вирішити ваші проблеми і проблеми усього людства в цілому.  

- Підніміть гасла, які обмежують проблему у викорененні злоякісного ракового утворення в особі єврейського утворення, як «Звільнення Палестини до останньої порошинки її землі та крапельки її води».

- Підніміть гасла, які приведуть у дію армії усієї ісламської Умми від Джакарти до Танжера і покладають відповідальність на них за звільнення Палестини на полі джихаду.

- Підніміть гасла, які заявляють усьому світу про те, що ісламська Умма – єдина. Уся вона у цілому несе відповідальність за звільнення Палестини. І немає жодної різниці між мусульманином, який живе у Джакарті, Танжері, Каїрі, Дамаску або Аммані.

О мусульмани! О учасники маршу! 

Правителі у мусульманському світі, звідки почнеться цей марш, мовчки ставляться до цього заходу і узгоджують з вами деталі його проведення із двох причин:  

По-перше: Вони бачать у ньому можливість зняття провини з себе і показної демонстрації своєї занепокоєності за аль-Кудус і Палестину. У той час, як вони є грішниками, які чинять злочин у відношенні до неї і які беруть участь у змові проти неї.

По-друге: Ці марші та акції не покладають на них історичну та шаріатську відповідальність за втрату Палестини та триваючу окупацію, її оргії, а також беззаконня, які чинять ізраїльтяни до цього часу. Як і не потребує вони мобілізацію армій, на підготовку і озброєння яких витрачаються мільярди лише для того, щоб зберегти свої посади.

Таким чином, узгодження вашого заходу з ними послаблює та відхиляє його від правильного русла, щоб відбулося за їхніми критеріями. Правильним буде те, якщо ви, подібно до того як вирушите до кордонів Палестини для вираження своєї любові до неї і своєї рішучості звільнити її, попрямуєте до палаців правителів, щоб  вимагати звіту за їх зневажливе ставлення до Палестини. Якщо ви скинете їх за підступне ставлення до визволення Палестини та наданню допомоги її жителям. Також, якщо вирушите до військових частин, щоб покласти на них обов’язок звільнення, щоб пробудити в них релігію та відвагу, щоб вийшли вони із казарм цих зрадницьких правителів-маріонеток, як старих так і нових, які прийшли після «революцій.»

Мусульмани!

Проблема Палестини - це не щось таємне, навпаки, це - очевидність. Палестина – це захоплена ісламська земля, яка знаходиться під окупацією.  Єдиним рішенням її слугує її звільнення, мобілізація величезного війська для викорінення єврейського утворення і повернення Палестини в обійми ісламської Умми. Ісламська Умма в силах зробити це у найближчий час. Їй бракує лише щирого керівництва, вірного Аллаху та Його Посланцю, яке приведе їх на поприща слави та гідності. Так, саме такого керівництва, про яке ваш благородний Пророк сказав: «Імам – це щит, за яким б’ються і захищаються» подібно до Умара та Салахуддіна, нехай буде задоволений ними Аллах. Їй не вистачає Другого Праведного Халіфату, про який сповістив Посланець Аллахаﷺ. Так будьте тими, хто докладає зусиль у цьому. Воістину, у цьому є благо для цього та наступного життя.

وَإِنْ أَسَأْتُمْ فَلَهَا ۚ فَإِذَا جَاءَ وَعْدُ الْآخِرَةِ لِيَسُوءُوا وُجُوهَكُمْ وَلِيَدْخُلُوا الْمَسْجِدَ كَمَا دَخَلُوهُ أَوَّلَ مَرَّةٍ وَلِيُتَبِّرُوا مَا عَلَوْا تَتْبِيرًا

 «Коли ж настав строк останньої обіцянки, Ми дозволили вашим ворогам  засмутити ваші обличчя, увійти до Єрусалимської мечеті, подібно до того, як вони увійшли туди у перший раз, і вщент  зруйнувати все, що траплялось їм до рук» (17:07).

Хізб-ут-Тахрір (Палестина)
6  Джамад-уль-авваль 1433 рік
27/03/2012

Головне меню