О МУСУЛЬМАНИ! АББАС РАЗОМ ЗІ СВОЄЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ ТА АДМІНІСТРАЦІЄЮ – СТОРОННІ У ПАЛЕСТИНСЬКІЙ ПРОБЛЕМІ. ВИЖЕНІТЬ ЇХ ГЕТЬ!

Палестина
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

У четвер 1.11.2012 Махмуд Аббас дав інтерв’ю Другому каналу ізраїльського телебачення «Ізраїль» і однозначно без усіляких коментарів підтвердив, що ОЗП (Організація Звільнення Палестини) і Палестинська адміністрація, а також подібні до нього, так звані палестинські лідери, є нещастям, яке спіткало Палестину та її жителів. Воістину, вони не з числа прибічників ісламської Умми. Він підтвердив те, що ми говорили про ОЗП з першого дня її створення, що вона з’явилася для визнання єврейського утворення і надати йому законність на землі Палестини.

 

У своєму інтерв’ю Аббас заявив: «На мою думку, у справжній час Палестина – це територія у межах кордонів 1967 року зі столицею Східний Єрусалим. Так обстоїть ситуація сьогодні і буде завжди. Це і є Палестина, на мою думку». Він сказав: «Відносно мене Палестина – це Західне узбережжя та Сектор Газа, а інші частини – це Ізраїль». Він зазначив: «Я хочу бачити Сафед (нині місто Цфат на півночі Ізраїлю), я маю право бачити його, а не жити у ньому».

Помилково думати, що Аббас своєю заявою скасував право «повернення», тобто його адміністрація, а до цього ОЗП, вже давно скасували це право «повернення», коли вигадали висловлювання «право на повернення» і стерли зі свого лексикону висловлювання «визволення». Оскільки лише визволення є єдиною діяльністю, яка здатна практично здійснити повернення. Що ж стосується «права на повернення», то воно значить перетворення проблеми Палестини у проблему біженців, гуманітарні питання та компенсації.
 
Більш того, заяви Аббаса, його адміністрації та організації виставили їх в образі іноземців та сторонніх людей відносно Палестинської проблеми та палестинців. Хіба наважиться мусульманин, у серці якого залишилася хоча б крапля любові до своєї релігії та своєї вітчизни (згідно з висловлюванням), порушувати визначення того, що є Палестиною. Хіба інший, окрім ворога Умми або ізраїльтянина, зможе так заспокоювати сіоністське утворення тим, що більша частина Палестини та Єрусалим належать Ізраїлю, «сьогодні і назавжди».
 
Деякі продовжують вважати та казати про добрі наміри «права на повернення», слідуючи за безбожним колонізатором, Аббасу та його організації, що фактично означає закріплення сіоністського утворення. Тому щирим та ревним за Палестину мусульманам варто відкоректувати своє бачення, діяльність та політичне звернення відносно Палестинської проблеми виключно у світлі звільнення та мобілізації війська. Будь-яке ваше звернення буде потакати Аббасу та його банді, а також усім безбожним колонізаторам.

О мусульмани ! О жителі Палестини!

Ця банда веде Палестинську проблему у прірву. Вони швидкими темпами наближаються до того, щоб їх позиції співпадали (офіційно) з позиціями сіоністів відносно даної проблеми. Між першими та другими майже не залишилося жодних розбіжностей. Тому вам варто виступити проти них, зупинити їх та проголосити про їх неправомірність, щоб вони не увергнули вас та Палестину у страшну загибель, і не відвернули вас у тяжкий гріх. Воістину, Аллах запитає вас, якщо ви не забороните їм це і не проголосите про їх незаконність і про свою непричетність до їх злочинів.  

Мусульмани у всьому світі зобов’язані всіма силами і з усією серйозністю працювати над визволенням всієї Палестини від скверни ізраїльтян, і висловити свій голос невдоволення привселюдно, доки не здійсниться це. Мусульманам варто позбавити Палестинську проблему від політичного захвату, який практикують лакеї ізраїльтяни в обличчі Палестинської адміністрації та ОЗП.

Палестину не зможуть визволити невільники, які передали багатство Умми та жителів Палестини з їх армією та поселеннями у розпорядження сіоністського утворення. Навпаки, Палестину звільнять лише воїни, які уособлюють собою слова Всевишнього Аллаха:  

عِبَادًا لَّنَا أُولِي بَأْسٍ شَدِيدٍ

« «Наших могутніх рабів» (17:5).

وَإِنَّ جُنْدَنَا لَهُمُ الْغَالِبُونَ

 «Воістину, Наше військо здобуде перемогу» (37:173). 

Це війська, які Всевишній Аллах приписує до своєї величі у знак гідності та наближеності до Нього. Саме вони – воїни Ісламу та війська Халіфату. Так старайтеся, щоб це звершилося!

إِنَّ الَّذِينَ يُحَادُّونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ أُولَئِكَ فِي الأذَلِّينَ (٢٠) كَتَبَ اللَّهُ لأغْلِبَنَّ أَنَا وَرُسُلِي إِنَّ اللَّهَ قَوِيٌّ عَزِيزٌ

«Ті, які ворогують з Аллахом та Його Посланцем, опиняться в числі найбільш принижених. Аллах наказав: «Перемогу обов’язково здобудемо Я та Мої посланці!» Воістину, Аллах – Всесильний, Могутній» (58:20-21).

Хізб ут-Тахрір                                
Палестина
18 Зу аль-Хиджа 1433 р.х.    
03/11/2012

 

Головне меню