Привітання зі святом Ід аль-Адха аль-Мубарак Аллаху Акбар, Аллаху Акбар, Аллаху Акбар

Палестина
Друкарня

У той час, коли Умма віддає великі жертви заради позбавлення від правителів-тиранів та американського західного панування над мусульманськими країнами, особливо у Шамі, центрі  Ісламу, ми у Хізб ут-Тахрір у Палестині прохаємо Аллаха під час цього благословенного свята та ці великі за своїм значенням дні, не зробити дані жертви марними.

Ми молимо Всевишнього увінчати старання діячів по звеличенню Ісламу та мусульман успіхом, і щоб Він позбавив нас від злочинних правителів.

 

 Щоб Аллах надав можливість встановити праведний Халіфат, який приведе до руху  армії  Умми, які скандують такбіри: Аллаху Акбар, Аллаху Акбар, Аллаху Акбар. Ці  війська вийдуть на арену битви та звільнять, нарешті, Палестину та решту окупованих територій мусульманських країн. Тоді жертви людей виявляться не марними, і того дня об’єднаються дві радощі – разом зі святковим настроєм, радість перемоги та набуття влади. І це не важко для Аллаха.   

Користуючись нагодою приходу свята Ід  аль-Адха аль-Мубарак, медіа-офіс ХТ у Палестині з найкращими побажаннями та привітаннями звертається до усієї Ісламської Умми та окремо до працівників медійної сфери.

Нехай Аллах прийме ваші старання на Його шляху.   
      
Інформаційний офіс
Хізб ут-Тахрір
Палестина
№ S/B N 012/120
Четвер, 09 Зу аль-Хиджа 1433 р.х.
25/10/2012

Головне меню