ФАТХ і ХАМАС підписали угоду по реалізації плану про примирення і формування уряду технократів

Палестина
Друкарня

Сказав Посланець Аллаха, мир йому і милість Аллаха:
«Мир дійсний між мусульманами, окрім миру, у якому дозволяється заборонене і забороняється дозволене»

23.04.2014 рухи ФАТХ і ХАМАС підписали угоду по реалізації плану про примирення і формування уряду технократів з метою піти на парламентські та президентські вибори і відновити Організацію Визволення Палестини (ОВП). Цей крок був початий після тривалого застою у переговорах. Міністр закордонних справ США Джон Керрі вважає цей крок важливим у плані виконання так званого рамкового договору.

Махмуд Аббас виступив із заявою, яка викриває цілі і політичні обрії цих домовленостей, сказавши: «Немає суперечностей між примиренням і переговорами, особливо коли ми прагнемо до встановлення справедливого миру, зведеного на основі співіснування двох країн згідно з резолюцією міжнародного права», після чого додав, що «такий крок за підтримки на арабському і міжнародному рівнях посилить здатність палестинських переговорів у рішенні справ обох держав, і це та справа, яка цілком узгоджується з арабською мирною ініціативою в угодах, підписаних у Мецці, Досі, Каїрі згідно з міжнародним правом» (Новини Wafa 23.04.2014).

Аббас виступив зі своєю промовою перед центральною військовою радою ОВП о суботі 26.04.014, у своїх зауваженнях сказавши: «Наступний уряд продовжить мою політику», додавши: «я визнаю державу «Ізраїль» і я відкидаю насилля і тероризм, я визнаю легітимність міжнародного права, зобов’язуюсь міжнародними зобов’язаннями і прибічний до дій уряду».

ХАМАС прокоментував слова Аббаса, у яких він проголошує зраду інтересів народу Палестини, як позитивні слова!
О жителі благословенної землі!

Воістину, ми знаємо що тиск, здійснюваний на вас є дуже великим. Ми знаємо, що ви у Секторі Газа страждаєте від позбавлень і пригноблень. Положення справ на Західному березі не краще цього. Те, що практикується проти наших жителів у районі Єрусалиму – це ганьба, і усе це відбувається у межах політики пригноблення, щоб зломити вашу волю, знищити ваші цінності, примусити вас до компромісу і підкоритися іудейській державі. Більше того, справа вийшла за межі визнання держави іудеїв і йде до опіки над нею та її захисту.

Воістину, ми знаємо що благословенна земля Палестини має багато чудових мужів, тиск на яких не надасть їм нічого, окрім сили і рішучості. Ці чудові мужі надійні, навіть коли проти них ведуться подібні зрадницькі промови, навіть коли поти них посилюються змови. Вони такі, як описував їх Посланець Аллаха ﷺ:

لاَ تَزَالُ طَائِفَةٌ مِنْ أُمَّتِى قَائِمَةً بِأَمْرِ اللَّهِ لاَ يَضُرُّهُمْ مَنْ خَذَلَهُمْ أَوْ خَالَفَهُمْ حَتَّى يَأْتِىَ أَمْرُ اللَّهِ وَهُمْ ظَاهِرُونَ عَلَى النَّاسِ

«Не припинить існування група з моєї Умми, яка буде стояти на наказі Аллаха. Не зашкодить їм той, хто залишить їх без підтримки або буде їм суперечити, допоки не прийде веління Аллаха, у той час як вони будуть вирізнятися серед людей (або будуть переможцями серед людей)». Передав Муслім.

Воістину, благословенна земля Палестини не підніме свою голову від того, що їй дадуть легітимність міжнародні резолюції. Західні країни не є її власниками, щоб виносити свої резолюції стосовно неї. Ця земля підніме свою голову, коли буде на ній правити Шаріат Аллаха, на тій землі, яку обрав Аллах і зробив священною та благословенною. Жителі Палестини не мають можливості передати її іудеям і не можуть застосувати до неї закон національної власності, а навпаки, до неї відноситься закон ведення оборони, як наказав Посланець Аллаха ﷺ. Як же той, хто несе службу на заставі, може дати прохід своєму ворогу?!! Відповідальність за Палестину лежить на Ісламській Уммі. Благородні сподвижники, які відкрили цю благословенну землю, не були «палестинцями», і командування кращих муджахідів, які очистили її від мерзоти хрестоносців і татар, не було «палестинцями». У цій землі поховані благородні подвижники і кращі муджахіди з Шаму, Іраку, Туреччини, Пакистану, Ємену та інших земель мусульман. Воістину, ця земля пов’язана з акридою Ісламу і жоден не має права іти на компроміс стосовно неї з іудеями.

О щирі люди у фракціях і рухах!

Організація ФАТХ почала рух опору з того, що закликала до визволення Хайфи, Яффи, Лідди, Рамалли. Організація ХАМАС закликала до того, щоб визволити усе від ріки до моря. Були й інші групи, які закликали до визволення і відмовлялися визнати іудейське утворення. Жодний зрадник не міг наблизитися навіть до того, щоб визнати іудейське утворення. Коли ж Садат здійснив свою зраду, то позиція деяких фракцій стала очевидною, з числа яких була позиція ініціативи підступного Бургіби. Однак, змова проти благословенної земної по утвердженню на ній іудейського утворення відбувся з квапливими помилками. Політики-злочинці старанно трудилися над прирученням рухів і груп Палестини, щоб вони погодилися на перехідні дії, а потім погодилися з іудейським утворенням і визнали його. Що ж стосується руху ФАТХ, то він проголосив озброєну боротьбу, відмовляючись визнавати іудейське утворення або вести з ним переговори, а примирення з ним назвав великим злочином, після чого через короткий час відмовився від своїх минулих заяв, уклавши перемир’я, визнавши іудейське утворення і погодившись вести з ним переговори в національних інтересах!!! Що ж стосується ХАМАС, то воно порахувало прийняття рішення про створення двох держав у кордонах 1967 року найбільшою зрадою і великим гріхом, але це тривало недовго, поки нарешті рішення про існування двох держав не стало для ХАМАС прийнятним рішенням!!!

Мати цих злочинців – це ОВП, яка використовує завісу визнання іудейського утворення, надаючи цьому визнанню легітимності на благословенній землі. Грішний плід, що вийшов з її утроби, називається палестинською адміністрацією, який потім переріс у грішну суперечку, що розділила Західний берег і Сектора Газа. Потім захист уряду став перш за все, і заради захисту цього уряду в Рамаллі було проведено координацію безпеки з «Ізраїлем» - ганебна, принизлива і поразкова координація перед обличчям окупації, так що заради збереження уряду в Газі були заборонені акти джихаду проти іудеїв. Таким чином, уряд став самометою, а захист його набув найвищого пріоритету.
Ми кажемо вам, радники! Благословенна земля – не місце для переговорів і вона не є будинком іудейських заяв. Ваша єдність і ваші інтереси обов’язково повинні бути спрямовані на визволення цієї землі і викоренення з неї іудеїв. Згадайте слова Посланця Аллаха ﷺ, які передаються в одному достовірному хадісі, який вивів Ібн Хіббан від Абу Хурайри, який сказав: «Сказав Посланець Аллаха, мир йому і милість Аллаха:

الصُّلْحُ جَائِزٌ بَيْنَ الْمُسْلِمِينَ إِلَّا صُلْحًا أَحَلَّ حَرَامًا أَوْ حَرَّمَ حَلَالًا

«Мир дійсний між мусульманами, але не мир, який дозволяє заборонене і забороняє дозволене».

Воістину, ми вважаємо для вас нижче вашої гідності бути спільниками у зраді компромісу на благословенній землі, коли відбувається найбільша зрада з визнання іудейського утворення або забезпечення його легітимності і заступництва тому, хто легалізує іудейське утворення, відкидаючи за спини слова Аллаха Великого:

إِنَّا أَنْزَلْنَا إِلَيْكَ الْكِتَابَ بِالْحَقِّ لِتَحْكُمَ بَيْنَ النَّاسِ بِمَا أَرَاكَ اللَّهُ وَلَا تَكُنْ لِلْخَائِنِينَ خَصِيمًا

«Ми ниспослали тобі Писання з істиною, щоб ти розбирав тяжби між людьми так, як тобі показав Аллах. Тому не сперечайся за зрадників» (4:105).

І під кінець:

Воістину, це – заклик правди, який звертається до щирих людей у групах і рухах, заклик істини, який звертається до мусульман на благословенній землі. Не надавайте легітимність цим переговорам і приберіть руки тих, хто зловживає місцем нічного перенесення Посланця Аллаха ﷺ, відкиньте зрадників та агентів і поверніть проблему до її основи – до Умми Ісламу, зберіться на спільному слові, що благословенна земля Палестини буде лише для мусульман. Об’єднайте ваші гасла і закличте армії мусульман для визволення цієї землі. Знайте, що на благословенній землі отримають пошану від її визволення лише богобоязливі і чисті мужі, які б’ються на шляху Аллаха. Вони ті, для кого ниспосилає Аллах допомогу.

Сказав Всевишній:

وَكَانَ حَقًّا عَلَيْنَا نَصْرُ الْمُؤْمِنِينَ

«Нашим боргом було допомагати віруючим» (30:47).

Будьте ж авангардом істини тим, що будете працювати для релігії Аллаха і не плямуйте себе ганьбою зради.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَخُونُوا اللَّهَ وَالرَّسُولَ وَتَخُونُوا أَمَانَاتِكُمْ وَأَنْتُمْ تَعْلَمُونَ

«О ті, які увірували! Не зраджуйте Аллаха і Посланця і не зазіхайте на те, що ввірене вам, свідомо» (8:27).

Зробіть те, що говорить Аллах Всевишній:

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِيعًا وَلَا تَفَرَّقُوا

«Міцно тримайтеся за верв Аллаха усі разом і не розділяйтеся» (3:103).

Воістину, світанок Халіфату близький до своєї появи, сила істини повернеться до місця її перебування загартованою, щоб накинутися на зрадників, надати допомогу Ісламу і піднести релігію. З волі Аллаха, незабаром ми побачимо халіфа мусульман, який поведе армії завойовників і визволителів до Єрусалиму, її батальйони пройдуть вулицями з такбірами, радіючи, і того дня віруючі зрадіють допомозі Аллаха.

Хвала Аллаху Господу світів

 

Хізб ут-Тахрір Палестина
05 Раджаба 1435 р.х.
04.05.2014 р.

Головне меню