Мечеть аль-Акса закликає до Умми і до армії задля встановлення Халіфату і визволення благословенної землі

Палестина
Друкарня

У сфері злочинності єврейської окупації мечеті аль-Акса, які забороняють більшості жителів Палестини молитися в мечеті, намагаються обмежити часом і простором проводячи розкопки, які підривають основи мечеті, у сфері постійно повторюваних злочинів окупантів проти Палестини і її народу, і могильного мовчання правителів з порятунку мечеті аль-Акса і визволенню Палестини та її народу.

У світлі невпинних спроб Умми змінити ці тиранічні режими і позбавитися від домінування Заходу над Уммою і її ресурсами, Хізб ут-Тахрір проводить захід, нагадуючи Уммі те, що усі її лиха – через зруйнування халіфату британцями, яким допомогли зрадники з числа арабів і турків у місяць раджаб 1342 року за хіджрою.

Так, Хізб ут-Тахрір нагадує по всьому світу про зруйнування Халіфату дев’яносто три роки тому, щоб зарядити Умму до роботи над проектом його повернення, тому що це є обов’язком, який дав Господь світів, є обіцянкою Пророка, хай благословить його Аллах і привітає. І тому що Халіфат, як сказав амір Хізб ут-Тахрір, вчений Шейх Ата ібн Халіль Абу Рашта, є товаром і виробництвом, є зберігачем релігії і миру, яким виконуються закони шаріату, здійснюються покарання і відчиняються двері, відкриті по праву. Мусульмани взялися за збереження Халіфату, перш ніж взялися за підготування поховання Посланця Аллаха, хай благословить його Аллах і привітає, через важливість і велич питання Халіфату, коли старші сподвижники бачили, що зайнятися питанням Халіфату важливіше за цей великий фард – приготування Пророка, мир йому і благословення Аллаха, до поховання. Халіфат є благом і милістю, лише він раз і назавжди вирішить проблему з єврейською державою і поверне Палестину цілою у склад ісламської держави. Лише Халіфат покінчить з правлінням індусів у Кашмірі і пануванням росіян у Чечні, на Кавказі і у Татарстані. Лише Халіфат покінчить з окупацією Китаєм Східного Туркестану. Лише Халіфат поверне Крим до його основи, частиною держави Халіфат і поверне усі землі ісламу до їх походження та основи…покінчить із впливом Америки, Англії і Франції у мусульманських країнах, і поверне ці держави у їх землі, якщо звісно вони залишаться у них. Лише Халіфат забезпечить безпеку і мир у Шамі, запобіжить розриву Іраку і зупинить розділення Судану, поверне Сомалі, знищить кордони, намальовані невірним колонізатором, від Тихого океану, де Індонезія і Малайзія – до берегів Атлантики, де Марокко і Андалусія. Лише Халіфат розповсюдить справедливість і добро, поверне славу Ісламу і мусульманам, знищить несправедливість і зло, принизить невірних колоніалістів!

Через усе це Хізб ут-Тахрір Палестина цілеспрямовано буде проводити заходи про цю болісну річницю, у мечеті аль-Акса і у більшості міст на Західному березі і у Секторі Газа на протязі місяцю Раджаб, під гаслом «Аль-Акса закликає до Умми і до армії задля встановлення Халіфату і визволення благословенної землі». Щоб мобілізувати старанності, дії і заклопотаність мусульман у світі, у цілях відповісти на поклик мечеті аль-Акса.

І ми в медіа-офісі звертаємося до народу Палестини і ЗМІ для участі у цих заходах, про які буде проголошено коли настане час їх проведення, до уваги, частково вони вже почалися, але вони обмежені приватними візитами і уроками в мечетях.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ

О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. (08:24)

 
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Палестина
09 Раджаб 1435 р.х.
08/05/2014
№ 174/014

Головне меню