Єврейські вторгнення і вбивства на землях Умми у першу чергу відбуваються з причини боягузливих правителів мусульман!

Палестина
Друкарня

 Прес-реліз

Єврейське утворення підло вбило голову політбюро «ХАМАС» в Тегерані. Наш брат Ісмаіл Ханія помер від рук ворогів Аллаха, Його Посланця ﷺ і усієї Умми. Ми просимо у Аллаха милості і прощення для нього, і щоб він був удостоєний смерті шахіда. Воістину, ми належимо Аллаху і до Нього повернемось.

Проклята рука єврейського утворення стала довше, їх злочини і зло вийшли за межі Благословенної землі, де вони масово мучать і вбивають місцеве населення. Літаки єврейського утворення борознять небо над столицями мусульманських країн та їх містами, вони вбивають і руйнують коли і де хочуть. Для євреїв немає різниці між Газою і Єменом, південними передмістями і Тегераном, суть їх послання є такою: «Мусульмани, ваша кров, життя, земля і небо не є недоторканими, немає у вас червоних ліній, немає захищених кордонів і немає стримуючої сили». Дійсно, жодна мусульманська країна не перебуває в безпеці від зла єврейського утворення, і усе це з причини зрадництва правителів мусульман. Ці правителі настільки втратили почуття честі і гідності, що не захищають ані свою землю, ані свою честь, ані своїх сусідів-мусульман від ворожих нападок. Їх не хвилює пролита кров, навіть якщо це кров гостя, який знайшов у них притулок, або мусульманина, який звернувся до них за захистом від утискань євреїв.

Правителі мусульман довели ситуацію до того, що нас пригноблюють найбільш боягузливі і ганебні люди на землі. Немає різниці між тими, хто відкрито зрадив і нормалізував відносини з єврейським утворенням, і тими, хто нібито чинить опір їм. Усі вони діють по одній і тій же схемі: або мовчать і згодні з тим, що відбувається; або вони настільки принижені, що не наважуються на відповідь, навіть якщо агресія торкнулась їх особисто; або вони дрижать від страху за наслідки відповіді, хоча і можуть її дати, залишаючись під захистом Америки. Тим часом ворог продовжує вбивати і руйнувати без усіляких обмежень і перешкод.

Дії єврейського утворення підвереджують, що воно є ворогом усієї Умми, а не тільки Палестини та її народу. Поки існує єврейське утворення, його агресія і зло будуть виходити назовні. Земля і небо мусульманських країн не захищені, не знаходяться в безпеці як місцеві жителі, так і ті, хто знайшов у них притулок, і усе це — через боягузливих правителів. Поки ці правителі будуть залишатись при владі, земля, честь, кров і душі будуть в небезпеці. Поки на чолі мусульман стоять зрадники, сила Умми, її чисельність, багатства і армії нічого не значать. Ці режими не є опорою чи підтримкою для Умми.

Питання позбавлення від цих боягузливих правителів, які зрадили Умму, її релігію і кров, зрадили Аллаха і Його Посланця ﷺ, стало актуальним в останній час, більше того, вони — основа усіх лих, які відбуваються в країнах мусульман. Наявність Імама мусульман, який буде для них щитом, встановить релігію і відродить джихад, захищаючи країну і народ, стало необхідністю, як і є ця наявність шаріатським зобов’язанням. Тільки разом з богобоязливим Імамом (халіфом) агресія і зло євреїв будуть зупинені, а їх єврейське утворення припинить існування. Всевишній Аллах сказав:

كُلَّمَا أَوْقَدُوا نَاراً لِّلْحَرْبِ أَطْفَأَهَا اللهُ وَيَسْعَوْنَ فِي الْأَرْضِ فَسَاداً وَاللهُ لَا يُحِبُّ الْمُفْسِدِينَ

«Кожного разу, коли вони розпалюють вогонь війни, Аллах тушить його. Вони прагнуть поширити на землі нечестя, але Аллах не любить тих, хто поширює нечестя» (5:64).

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Палестина
Середа, 25 Мухаррама 1435 р.х.
№ B N/S 04/1446
31/07/2024 р.