Правителі мусульман не реагують на пролиття невинної крові!

Палестинці дивляться на наслідки ізраїльського бомбардування у таборі біженців Нусейрат, сектор Газа, субота, 8 червня 2024 року. (AP Photo/Jehad Alshrafi)

Палестина
Друкарня

Прес-реліз

В суботу 8 червня 2024 року злочинна єврейська армія провела операцію в таборі біженців Нусейрат в секторі Газа, в ході якої загинули сотні палестинців. Єврейське утворення задіяло величезну кількість сил і засобів, щоб звільнити чотирьох своїх заручників.

Злочинна операція була проведена за безпосередньою участю Америки — спонсора, який підтримує злочинне утворення в його злочинах, і в цей же час Америка контролює переговори про «перемир’я», що підтверджує, що кров жителів Гази та їх дітей не береться у розрахунок і не входить до американських планів.

Звільнення чотирьох полонених по спливанню восьми місяців війни не відновить морального духу єврейської армії, не поверне втраченої поваги і не відновить колишнього залякування. Єврейське утворення коїть злочин проти мирних жителів і дітей, воно проливає невинну кров у спробі приховати свою слабкість і уразливість, яка була розкрита руками хоробрих муджахідів.

Відповідальність за кожне життя, унесене в сьогоднішній різанині та в інші дні, перш за усе лягає на правителів мусульман. Саме вони зрадили палестинський народ і кинули його в обійми Америки і єврейського утворення, щоб ті вбивали їх як їм заманеться. Єврейське утворення і його покровителька Америка — це очевидні вороги, ми знаємо їх ненависть і злочини, тому докоряти їм немає сенсу. Як їм не вбивати палестинців, якщо зрадники із числа правителів мусульман обіцяють нормалізувати відносини замість помсти?!

Боляче дивитись, коли ця подія озаглавлена як «звільнення чотирьох заручників», а не різанина, де загинули і були поранені сотні цивільних. Наш ворог використовує усю свою силу і зброю у війні за звільнення своїх полонених, тоді як річки крові палестинського народу не підштовхують правителів мусульман випустити навіть одну кулю у відповідь. Вони не вжили нічого, окрім приниження і зрадництва. Невіруючі, незважаючи на свої розбіжності, виразили солідарність і підтримали єврейське утворення в його злочинах, у той час як лідери мусульман залишили палестинців без допомоги, незважаючи на те, що Всевишній Аллах зобов’язав сильного допомагати слабкому.

Окрім того, відповідальність несе кожен, хто володіє силою, щоб добитись змін, зокрема — озброєні сили і армії мусульман, які не вживають дій по скиненню зрадницьких режимів, не приходять на допомогу своїм братам і не мстяться за їх кров. Те, що трапилось в Нусейраті, незважаючи на масштаб атаки, не є чимось новим, подібне відбувається протягом восьми місяців. Зрадництво правителів та їх нехтуванням кров’ю і життям мусульман так само не нові, це триває десятки років. Поки ці правителі не будуть скинуті, зрадництво і кровопролиття триватиме!

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ انفِرُوا فِي سَبِيلِ اللهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الْأَرْضِ أَرَضِيتُم بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الْآخِرَةِ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الْآخِرَةِ إِلَّا قَلِيلٌ

«О ті, які увірували! Чому, коли вас закликають у похід на шляху Аллаха, ви тяжко припадаєте до землі? Невже ви вдовольняєтесь мирським життям більше, аніж Останнім життям? Але мінливе задоволення мирського життя порівняно з Останнім життя жалюгідне» (9:38).

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Палестина
№ B N/S 15/1445
Субота, 2 Зуль-хіджа 1435 р.х.
08/06/2024 р.

Головне меню