Невдалі спроби агентів врятувати демократію

Афганістан
Друкарня

16-17 вересня газета Mandegar Daily оприлюднила  велику статтю з критикою на адресу Хізб ут-Тахрір, автором якої є Хаваджа Башір Ахмад Ансарі.

Через два дні Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Афганістан видав офіційний перс-реліз та статтю-відповідь, у якій розкривалось необґрунтованість звинувачень та стверджень, зроблених у статті Ансарі. Головний редактор газети обіцяв оприлюднити у своїй газеті дану статтю-відповідь. Але через кілька днів після цього він відмовився публікувати прес-реліз та статтю.   

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Афганістан категорично засуджує однобічну редакційну політику Mandegar Daily та її дискримінацію по відношенню до Хізбу. Ми розглядаємо дану газету як зразок західної інформаційної політики, яка скерована проти Хізб ут-Тахрір. Окрім того, що вони не дотримуються своїх порожніх та вводячи в оману гасел (свобода слова, незалежні засоби масової інформації), вони беруть співучасть у підступах, які влаштовуються спецслужбами проти Хізба. Вони стурбовані ростом впливу Хізба по усій країні, адже йому вдалось поширитися в університетах, серед студентів, викладачів, політиків, впливових осіб та іншої інтелігенції більше, аніж будь-яка інша партія.   

Такі змови будують проти Хізба в Афганістані, де партія вкрай успішна у викритті багаторічного обману демократії та виборів. Хізб показав мусульманському народу Афганістану, що поруч з тим, що участь у «демократичних» виборах є харамом, вони завжди були символічними, вводячи ми в оману і стали причиною страждань для мусульманського афганського народу моджахедів. Тому закордонні та афганські спецслужби розглядають Хізб як головну перепону перед участю суспільства у майбутніх виборах президента та депутатів у парламенти провінцій. Таким чином, спецслужби, у яких є моджахеди, що билися проти СРСР, будучи сьогодні втягнутими в американську демократію та іноземні спецслужби працюють рука об руку для формування громадської думки проти Хізб ут-Тахрір, щоб зберегти згнилу та ламку демократичну систему.    

Але, завдяки зусиллям носіїв заклику із Хізб ут-Тахрір та їх сильним доводам, судячи з усього, подібно до інших вигаданих людиною системам, демократія також буде похована в Афганістані «цвинтар імперій». Аллах ﷻ говорить у своїй книзі:

‏بَلْ نَقْذِفُ بِالْحَقِّ عَلَى الْبَاطِلِ فَيَدْمَغُهُ فَإِذَا هُوَ زَاهِقٌ
 «Проте Ми кидаємо істину в брехню, і вона розбивається та зникає» (21:18).

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Афганістан
22 Зуль Къида 1434 р.х.
28/09/2013
№.: Afg.1434/24

Головне меню