Учасникам Організації договору про колективну безпеку (ОДКБ)

Афганістан
Друкарня

Міжнародні відносини з Ісламською Уммою незабаром зміняться!!!

Генеральний секретар ОДКБ Микола Бордюжа дав інтерв’ю афганським журналістам у Москві по темі двобічної афгано - американської угоди про безпеку. Він заявив: «ОДКБ не буде спричиняти тиск на Афганістан у питані підписання двобічної угоди про безпеку з США». Виразивши свою занепокоєність нестабільністю в Афганістані та активністю бойовиків, Бордюжа заявив про те, що вони підготували список терористичних організацій, а також про те, що Росія готова підтримати країн-учасниць ОДКБ у протистоянні цим організаціям. Він зачитав імена декількох організацій, із числа яких були Аль-Каїда, Ісламський рух Туркестану та Хізб ут-Тахрір, які входять до списку т.з. терористичних організацій. Він особливо підкреслив, що найбільш небезпечною із цих груп є Хізб ут-Тахрір, яка діє на території країн-учасниць ОДКБ (Агентство новин  Pajhwok, 4 грудня 2013р).

Засуджуючи дане ствердження кяфірів, Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Афганістан з метою викриття планів невірних проти Умми у регіоні, звертає увагу на наступні моменти:

1. Термін «тероризм» був винаходом ворогів  мусульман та Ісламу з метою переслідування та вбивства мусульман, очорнення нашої славної релігії Іслам та ісламських рухів, які прагнуть до об’єднання Умми та відновлення єдиної держави – Халіфату. У реальності, сьогодні Умма розуміє, що істинними та небезпечними терористами є США,  країни-учасниці НАТО та інші хрестоносці.

2. Невірні та хрестоносці усі разом діють проти Ісламської Умми, щоб запобігти її повторному об’єднанню у затінку Ісламської держави. Декілька років назад це була Чечня, сьогодні усі вони зібрались разом проти ісламської революції у Сирії, де США, Росія, ЄС, Китай, Іран та інші зайняли стосовно даної революції схожі позиції. Вони підтримують Башара Асада у його вбивстві якомога більшої кількості невинних мусульман.
3. Сьогодні усім відомо, що Хізб ут-Тахрір на відміну від інших ісламських воєнізованих груп, у повній відповідності з методом нашого Пророка ﷺ веде свою ідеологічну та політичну боротьбу в усьому світі, без здійснення яких-небудь фізичних дій, зокрема військових акцій.

4. ОДКБ, керована Росією, будучи нащадком  Версальської угоди, діє проти США та НАТО, а також досі слідує політиці свого попередника, яка полягає у тому, що США та НАТО повинні бути переобтяжені Афганістаном, ведучи т.з. боротьбу з терором та наркотрафіком. Це у свою чергу дає Росії можливість розвивати свої військові, економічні, стратегічні та політичні програми.  

5. Прирахування Хізб ут-Тахрір у вілаяті Афганістану до джихадістських груп з боку ОДКБ абсолютно протирічить діяльності Хізба. Тому що Хізб ут-Тахрір у вілаяті Афганістану не є джихадістською групою, але є ідеологічною політичною партією, чиєю головною метою є відновлення за допомогою ідеологічної та політичної боротьби Ісламського Халіфату, який стане поширювати послання Істини у решті світу.  

6. Абсолютно істинно ствердження про те, що Хізб ут-Тахрір у вілаяті Афганістан є найбільш небезпечною із перерахованих ісламських груп. Тому що Хізб ут-Тахрір у вілаяті Афганістану представ як найбільш потужний та стійкий лідер для Ісламської Умми. Хізб наділений милістю від Аллаха ﷻ, завдяки чому він отримав вплив в оточенні Умми та заручився потужною підтримкою для керівництва над нею у напрямку єдності та слави.
   
І коли Аллах ﷻ наділить мусульман Халіфатом, кардинальним чином зміняться міжнародні відносини з Ісламською Уммою. Рада безпеки ООН, НАТО та ОДКБ не зможуть вішати на щирих мусульман різноманітні ярлики, кидати їх у в’язниці на тривалі строки та піддавати їх тортурам. Тоді кяфіри не зможуть проголошувати Ісламській Уммі війни. Навпаки, сама Ісламська Умма у затишку Халіфату проголосить джихад тагутам з метою несення заклику.   

(وَعْدَ اللَّهِ لَا يُخْلِفُ اللَّهُ وَعْدَهُ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ)

«Такою є обіцянка Аллаха, і Аллах не порушує Своєї обіцянки, проте більшість людей не знають про це». (30:6).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Афганістан
1 Сафар 1435 г.х.
04/12/2013
№: Afg.1435/01

Головне меню