Вимагайте від щирих офіцерів, щоб вони скинули режим Awami-BNP

Бангладеш
Друкарня

О, люди! Вимагайте від щирих офіцерів в озброєних силах, щоб  вони скинули правлячий режим Awami-BNP для встановлення держави Халіфат під керівництвом Хізб ут-Тахрір. Виступіть на вулиці з даною вимогою.

У затінку правління Awami-BNP Бангладеш перетворився на територію смерті та руйнувань. Триваючі політичне насильство, хаос, страйки, стрілянина поліції та державний тероризм є ніщо інше як плоди провальної політики Awami-BNP. В ім’я вільних та чесних виборів, демократії та захисту тривалості конституційного правління, а також інших дешевих гасел, правителі Awami-BNP перетворили країну на кладовисько власного народу. Іншими словами, правління  Awami-BNP – це смерть для людей. Окрім цього, усе нижчеперелічене відповідає правлінню Awami-BNP.

Правління Awami-BNP це:

  • корупція та грабування
  • більша частина населення за межею бідності
  • утискання жінок
  • ображання Ісламу та Посланця Аллаха ﷺ
  • правителі-агенти, які слугують США та Індії
  • Та інше, інше…

Усе це плоди більше ніж 20-річної політики Awami-BNP та демократії. Так чому ж ми бачимо такий сильний опір т. з вільним та чесним виборам? І яка різниця, чи домовляться Хасіна з Халедою, чи ні? І незалежно від того, чи домовляться Хасіна та Халеда і чи відбудуться у країні вибори з участю усіх партій або однобічні вибори, результат буде однаковим. У житті людей не відбудеться яких-небудь змін. Зміни можливі тільки зі скасуванням усієї правлячої системи. Це ж вимагає того, щоб щирі офіцери в озброєних силах встали на бік народу, тому що засіб змін у руках щирих офіцерів, адже вони ті, хто має матеріальну силу для скинення режиму. Тому скинення цього режиму є обов’язком, покладеним на них. Але метою скинення не є встановлення військового правління, навпаки, вони повинні передати владу щирим та усвідомленим політикам для встановлення ісламського правління – держави Халіфат.   

Тому Хізб ут-Тахрір закликає усіх щирих, усвідомлених та розмірковуючих людей до наступних дій:

1. Відкинути правління Awami-BNP та їх демократичну систему. Не чекати, доки вони домовляться та нових виборів, щоб привести до влади кого-небудь із них;
2. Приєднатися до Хізб ут-Тахрір для боротьби з нинішнім режимом  і роботи по встановленню Халіфату;
3. Вимагати від щирих офіцерів в озброєних силах скинути правлячий режим Awami-BNP для встановлення Халіфату під керівництвом Хізб ут-Тахрір, а також виступити на вулиці з цією вимогою.   
4. Вимагати від ваших отців, дядьків, синів, родичів та друзів із числа офіцерів озброєних сил скинути нинішній режим та передати владу Хізб ут-Тахрір для встановлення Халіфату. Не розглядайте конфронтацію між  Awami та BNP як боротьбу один з одним. Воістину, ця боротьба скерована проти вас. І в цій боротьбі вони озброєні до зубів. Ви також потребуєте матеріальної сили, яка полягає у притягненні на свій бік щирих офіцерів для того, щоб вони допомогли скасувати режим.

Також ми закликаємо щирих офіцерів у лавах озброєних сил до наступного:

1. Виконайте свій обов’язок як мусульман. Обов’язок  встановити Халіфат лежить на вашій шиї, більше, ніж на інших мусульманах і навіть більше того,тому що у ваших руках ключ правління – матеріальна міць.

2. Виконайте свою обітницю, згідно до якої ви зобов’язались слугувати народу та його країні. Як довго іще ви будете захисниками Хасіни та правлячого режиму, скільки іще людей повинного загинути і як довго іще наші землі повинні знемагати від руйнування, до того як ви відповісте на заклик Алаха ﷻ та Його Посланця ﷺ?   

3. Слідуйте Сунні Посланця Аллаха (с.в.т. ) та станьте ансарами у встановленні другого Праведного Халіфату. За допомогою Ансарів (р.а.) Посланець Аллаха ﷺ встановив першу ісламську державу у Медині, яка існувала до 1342р.х. (1924р). Якщо ви станете ансарами другої ісламської держави, Аллах ﷻ винагородить вас так само як нагородив перших ансарів (р.а.) по своїй волі. Тому негайно скиньте уряд Шейх Хасіни, вбивці армійських офіцерів, та передайте владу Хізб ут-Тахрір для встановлення Халіфату. Халіфат покличе до відповідальності істинних змовників та вбивць офіцерів, замість того, щоб проводити показові суди над прикордонниками, які влаштовувала Хасіна.  

 

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху та Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя» (8:24).


https://www.facebook.com/pages/Peoples-Demand-to-the-Sincere-Military-Officers/465171920270851
www.khilafat.org
https://www.facebook.com/ata.abualrashta?ref=hl
12 Мухаррам 1435
 2013/11/12

Хізб ут-Тахрір
Бангладеш

Головне меню