Демократія — смерть для народу

Бангладеш
Друкарня

Єдиний шлях позбавитись від тягаря політики  Awami-BNP в тому, що щирі офіцери повинні усунути правлячий режим і передати владу щирим і свідомим політикам, які встановлять ісламське правління

На протязі останніх 4 днів 20-25 осіб загинуло через політичне насилля, а також стрілянину поліції під час страйків, скликаних опозиційним альянсом BNP з вимогою позачергових виборів до уряду. З урахуванням цих жертв загальна кількість загиблих у цьому році (2013) у результаті політичного насилля і стрілянини поліції досягло 2800 осіб. І це ще не все. Демократія знищує людей у цій країні на протязі усього часу свого існування різними способами. Розпачливі крики тих, хто втратив своїх близьких у Rana Plaza, досі голосно звучать у наших вухах. Ми можемо скласти нескінченний список вбивств, скоєних демократією. Окрім цього, усе наведене нижче у відношенні демократії є правдою:

Демократія  - корупція і грабіж
Демократія – половина населення за межею бідності
Демократія – пригноблення жінок
Демократія – ображання Ісламу і Посланця Аллаха ﷺ
Демократія – домінування імперіалістів.

Та інше, інше...

Усе це плоди більше ніж 20-ти річної політики Awami-BNP і демократії. Так чому ж ми бачимо таки сильний опір так званим вільним і чесним виборам? І яка різниця домовляться Хасіна з Халедой або ні? У цій системі, у якій Хасіна і Халеда є лиш агентами своїх хазяїв, США та Індії, істинним предметом занепокоєння є переговори по Mozena-Pankaj. І поза залежністю від того, чи домовляться Хасіна і Халеда і чи пройдуть у країні вибори за участі усіх партій або односторонні вибори, результат буде однаковим. У житті людей не відбудеться жодних змін. Зміни можливі лиш з усуненням усієї правлячої системи. Це ж вимагає того, щоб щирі офіцери в озброєних силах встали на бік народу. Народ просить про зміни, але засіб цих змін не знаходиться у його руках. Цей засіб в руках щирих офіцерів, адже вони ті, хто володіє матеріальною силою для усунення режиму. Тому усунення цього режиму - обов'язок, покладений на них. Але метою усунення не є встановлення військового правління, навпаки, вони повинні передати владу щирим і свідомим політикам для встановлення ісламського правління — держави Халіфат.

Тому Хізб ут-Тахрір закликає усіх щирих і свідомих людей до наступних дій:

1. Відкинути правління Awami-BNP і їх демократичну систему. Не бути німими свідками смерті і руйнувань, породжуваних ними. А також не чекати, доки вони домовляться і нових виборів, щоб привести до влади когось із них;
2. Приєднатися до Хізб ут-Тахрір для боротьби з нинішнім режимом і роботи по встановленню Халіфату;
3. Вимагати від ваших батьків, дядьків, синів, родичів і друзів з числа офіцерів озброєних сил усунути нинішній режим і передати владу Хізб ут-Тахрір для встановлення Халіфату.

Також ми закликаємо щирих офіцерів у рядах озброєних сил до наступного:

1. Виконайте свій обов’язок  як мусульман. Обов'язок  встановити Халіфат лежить на ваших плечах, більше ніж на інших мусульманах і навіть більше того, адже у ваших руках ключ правління — матеріальна міць.
2. Виконайте свою обітницю, згідно з якою ви зобов'язалися служити народу і його країні. Ваша обітниця не полягає у захисті режиму, який пригноблює власний народ і слугує ворогам.
3.  Йдіть за Сунною Посланця Аллаха ﷻ і станьте ансарами у встановленні другого Праведного Халіфату. З допомогою ансарів (р.а.) Посланець Аллаха ﷺ встановив першу ісламську державу в Медині, яка існувала до 1342р.х. (1924р.). Якщо ви станете ансарами другої ісламської держави, Аллах ﷻ нагородить вас так само як нагородив перших ансарів (р.а.) по свої волі. Тому негайно усуньте уряд Хасіни і передайте владу Хізб ут-ахрір для встановлення Халіфату.

((يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ))
«О те, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя».  (8:24).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Бангладеш
№: 1434-12/1
25 Зуль Хіджа 1434 р.х.
30-10-2013

Головне меню