Щирі офіцери в озброєних силах повинні вирушити із казарм лише для скасування правлячого режиму Awami-BNP та відновлення Халіфату

Бангладеш
Друкарня

20 грудня 2013 р. о п’ятниці Голова виборчого комітету проголосив про те, що з 26 грудня будуть розгорнуті армійські підрозділи для забезпечення «мирних, вільних та прозорих виборів».

Ми не будемо коментувати слова голови виборчого комітету, тому що усім у країні відомо, що у реальності армія повинна гарантувати фальсифікацію виборів. Окрім цього, не важливо, чи будуть вибори «істинно» вільними, прозорими та мирними або ні, бо у будь-якому випадку вони закликані лише продовжити життя режиму Awami-BNP, а не принести будь-які зміни.    

Наш заклик адресований до щирих офіцерів у лавах озброєних сил:

Не вирушайте із казарм для захисту тирану Хасіни та її тиранії. О, офіцери, є лише одна краща та благородна мета, заради якої ви могли би виступити із своїх казарм. Ця мета – скасування правлячого режиму  Awami-BNP та встановлення Халіфату під керівництвом Хізб ут-Тахрір. Це і є ваш обов’язок перед народом країни,тому що у ваших руках матеріальна міць, за допомогою якої ви можете врятувати народ від вбивств та руйнувань, породжених альянсом  Awami-BNP.  З іншого боку, офіцери армії є слугами народу, і правом цього народу є те, щоб офіцери відповіли на його вимоги.  Народ вимагає від вас покласти край режиму  Awami-BNP, встановивши Халіфат. Тому, виконайте свій обов’язок, о, офіцери, та віддайте народу його право.

Окрім вищевикладеного, о, офіцери, вашим ісламським обов’язком  як мусульман є скасувати цей неісламський режим та встановити ісламське правління. Якщо ви виконаєте цей обов’язок, то вашим уділом стане Рай, з полі Аллаха. Коли ансари Медини присягали Посланцю Аллаха ﷺ у встановленні ісламського правління, вони спитали, що отримають в обмін цієї присяги. Посланець Аллаха ﷺ відповів: «Рай». Тому,о, щирі офіцери, поспішайте до вдоволення Аллаха, Його прощенню, Раю та успіху в обох світах.  

خِتَامُهُ مِسْكٌ وَفِي ذَلِكَ فَلْيَتَنَافَسِ الْمُتَنَافِسُونَ

«Нехай же заради цього змагаються ті,хто змагається» (83:26).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Бангладеш
№ : 1435-02/03
19 Сафар 1435 р.х.
22-12-2013
https://www.facebook.com/pages/PeoplesDemandBD

Головне меню