Народ проголошує: “Годі Хасіне-Халеде, годі режиму Awami-BNP”

Бангладеш
Друкарня

I вимагає від щирих офіцерів матеріальної допомоги у встановленні Халіфату

У межах проголошених Хізб ут-Тахрір публічної зустрічі і демонстрації сьогодні в Муктангоні (Дакка) члени та активісти Хізб ут-Тахрір спільно з людьми з різноманітних регіонів Дакки і її околиць зібралися у великій кількості у різних точках віддалених від заявленого у програмі місця. Після вони направилися до цього місця пішим ходом.

Вони встановили стяги з шахадою і гучно стали озвучувати вимоги до щирих офіцерів у озброєних силах усунути правлячий режим Awami-BNP і передати владу Хізб ут-ахрір для встановлення Халіфату. Деякі колони висунулися одразу після п’ятничної  молитви від мечетей. З рівними інтервалами до них приєднувалися інші колони. Колони вийшли з Shegun Baghicha, Dainik Bangla, Bijoynagar, ворота університету Дакки Curzon Hall gate та інших місць.

Уряд кинув усі свої сили для того, щоб зупинити цю процесію. Вони використовували кийки, шумові гранати і гумові кулі. Але мусульмани хоробро стояли, слідуючи по стопах своїх пращурів Хамзи ібн Абдуль Мутталіба, Умара ібн Хаттаба і Хусейна ібн Алі (р.а.). Багато з них постраждали від куль. Уряд багатьох заарештував, але усе ж нічого не домігся. Арешти і звірства тирана Хасіни, вбивці армійських офіцерів, агента імперіалістів не зможуть втримати мусульман від боротьби і вимагання Халіфату. А коли Халіфат встановиться, він покарає Хасіну гідною карою за її жорстокість, тиранію, корупцію, зраду і вбивство армійських офіцерів, улемів і богобоязливих мусульман.

Хізб ут-Тахрір закликає щирих офіцерів у озброєних силах надати підтримку безстрашній боротьбі народу і лідерів, членів і активістів партії.

О, офіцери! Народ бачить як ви поспішаєте в Південний Судан у відповідь на заклик Пан Гі Муна. Вони також бачать, як ви відповідаєте Хасіні, коли гарантуєте “мир ” під час виборів, не дивлячись на те, що це є по суті продовженням тиранії. Хіба долари, отримані від місій ООН дорожче вам ніж життя людей? Хіба ваша відданість Хасіні більш священна і важлива для вас, ніж відданість Ісламу і мусульманам? Якщо вашою відмовкою буде те, що ви підкоряєтеся командуючому армії, тоді ми спитаємо: “А як щодо підкорення Господу?”. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

«لَا طَاعَةَ لِمَخْلُوقٍ فِي مَعْصِيَةِ الْخَالِقِ»

“Немає підкорення створеному у непослуху Творця”.

О, офіцери! Ми закликаємо відважних чоловіків з вашого числа, тих із вас, хто щирий, тих, хто відданий Ісламу і своєму народу:

Не цурайтесь Ісламу і народу в обмін на мирські блага, які є тимчасовими. Не цурайтесь Ісламу і мусульман заради порочної відданості і підкорення незаконним наказам. Хізб ут-Тахрір і народ закликають вас до Заклику Аллаха і Його Посланця ﷺ. Тому ігноруйте усі інші заклики, вимоги і накази. Дайте відповідь на заклик народу і передусім підкоряйтесь наказу Аллаха і Його Посланця ﷺ. Виконайте свій ісламський обов'язок, надавши матеріальну підтримку в усуненні тирана Хасіни, режиму  Awami-BNP і встановленні Халіфату.

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя». (8:24).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Бангладеш
№ : 1435-02/04
24 Сафар 1435 р.х.
27-12-2013

https://www.facebook.com/pages/PeoplesDemandBD

Фото

 

Головне меню