Тільки ісламське правління може забезпечити безумовний захист людей будь-якої віри

Бангладеш
Друкарня

Хізб ут-Тахрір категоричним чином засуджує нещодавні акти насильства, скоєні стосовно представників індуської спільноти. Ми іще більше засуджуємо нездатність уряду захистити їх кров та майно, а також забезпечити їм належний захист. Ми також стурбовані повідомленнями у ЗМІ про те, що представники правлячої партії втягнуті, а у деяких випадках керують цим насильством.

Усім відомо, що у затінку нинішньої світської системи альянс Ліга Авамі, які розпатякує про «неприпустимість дискримінації спільнот», так само як їх партнери із альянсу BNP, які представляють правлячий режим, практикують  стосовно представників інших релігій і дивляться на них з точки зору політичної користі, яку вони можуть витягти із них, наприклад, під час виборів.

Тільки ісламське правління може забезпечити безумовний захист життя, крові, релігії, честі та майна людям іншої віри. Халіфат не є теократичною державою, призначеною тільки для мусульман. Навпаки, це держава для усіх народів, де до не мусульман ставляться так само як і до інших громадян держави. Їх не можна примушувати змінювати свою віру, так само як неприпустима будь-яка дискримінаційна політика держави стосовно них, а також заборонено будь-яке завдавання шкоди. Мухаммад ﷺ сказав:

«Той, хто завдав шкоди зіммію (немусульманину громадянину держави), узурпував його право, вимагав від нього більшої роботи, аніж він у змозі виконати, або узяв що-небудь у нього з поганим наміром, я виступлю проти нього у День Суду».

Хізб ут-Тахрір закликає громадян країни не мусульман об’єднатися з іншими людьми у вимозі матеріальної підтримки від щирих офіцерів в озброєних силах для скинення правлячого режиму Awami-BNP і передачі влади Хізбу для встановлення ісламського правління, які стане втілювати справедливість Ісламу і покладе край репресіям  Awami-BNP. Ми також закликаємо мусульман виконати обов’язок пошуку матеріальної допомоги від щирих офіцерів з тим, щоб у найближчий час встановився Халіфат і ми позбулися від гріха, який має місце у силу відсутності захисту громадян не мусульман. Нехай Аллах ﷻ захистить нас у День Суду, коли Посланець Аллаха ﷺ буде свідком проти нас, за невиконання свого обов’язку по захисту своїх громадян.

 
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Бангладеш
https://www.facebook.com/PeoplesDemandBD
№ : 1435-03/2
09 Рабі уль-Авваль 1435 р.х.
10-01-2013

Головне меню