Настав час позбутися демократичної системи

Бангладеш
Друкарня

Сміхотворні, однобічні та з низькою явкою вибори, влаштовані урядом Хасіни та їх бойкотування «за будь-яку ціну» з боку опозиційного альянсу виявило факт того, що демократія не тільки плодить безумну фанатичну політику, корупцію та правителів-агентів, але також повністю нехтує волею народу та його кров’ю.

Ці вибори, які відбулись 5 січня 2014 р., категоричним чином довели, що настав час, коли країна повинна позбутися демократичної системи та встановити ісламську систему правління Халіфат. Псевдо-інтелектуали заявляють про те, що конфронтація між  Awami та BNP вказує на потребу у «більшій демократії» для країни. Проте їх слова є нічим іншим як чистою практикою подвійних стандартів. Тому що ці самі інтелектуали шукають найдрібніші приклади неправильного втілення Ісламу і при знаходженні їх починають кричати про те, що ісламська система не придатна та не здатна вирішити політичні та соціально-економічні проблеми.
 
Не зважаючи на багату кількість смертей та руйнувань, з якими стикнулась країна за останні місяці, вони продовжують стверджувати, що ми потребуємо більшої демократії. Більша демократія означає більше кровопролиття, руйнування, не кажучи вже про розграбування народного багатства та безсоромного прислуговування правителів із Awami та BNP своїм хазяям із Лондону, Делі та Вашингтону. Якщо ми хочемо звільнити країну із пазурів Awami и BNP, ми повинні скасувати демократичну систему.

Ми закликаємо усіх щирих, усвідомлених та розмірковуючих чоловіків та жінок країни об’єднатися навколо єдиної мети – скинення  режиму Awami – BNP та їх демократичної системи для заміни державою Халіфат. Докладайте зусиль без втоми у контактуванні зі щирими та хоробрими офіцерами в озброєних силах, вимагаючи від них виконання цього. Слідуйте Сунні Посланця Аллаха ﷺ, який закликав людей, що мають матеріальну силу, на свій бік з тим, щоб скинути систему невігластва (джахілії).

    
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Бангладеш
https://www.facebook.com/PeoplesDemandBD
№: 1435-03/1
07 Рабі уль Аваль 1435 р.х.
08-01-2013

Головне меню