Ми попереджаємо Японію про наслідки підтримки кровопролитного режиму М’янми в геноциді мусульман-рохінджа

Бангладеш
Друкарня

Халіфат, який з волі Аллаха скоро буде встановлений, з усією серйозністю віднесеться до цього питання

Японія, як один із агентів колоніального Заходу, послідувала за Індією у питанні підтримки режиму М’янми у відношенні геноциду мусульман-рохінджа. Декілька днів назад посол Японії у М’янмі Ічіро Маруяма, не соромлячись, заявив на прес-конференції, що у М’янмі не було геноциду, а швидше, це була «розправа з тероризмом» проти джихадістської організації «Армія порятунку рохінджа Аракана» («Reuters», 15.01.2020). Жахливі повідомлення про широко розповсюджених зґвалтуваннях, масових вбивствах і підпалах цілих селищ, а також про втечу 740000 рохінджа у Бангладеш були проігноровані Японією на тлі антитерористичної істерії, яка пропагується в усьому світі Заходом.

Насправді ж, офіційна позиція Японії у відношенні геноциду рохінджа є не «відмовою», а швидше, «схваленням геноциду мусульман-рохінджа, щоб краще відповідати картинці «війна проти Ісламу» під керівництвом США. Дуже сумно, що Японія забула про теплі відносини, які у неї були з Османським халіфатом у часи правління султана Абдульхамід-хана і знаменитого японського імператора Мейдзі, який перетворив Японію із феодальної країни в індустріальну розвинену світову державу.

Окрім того, імператор Мейдзі був далекоглядним лідером і проявляв великий інтерес до Ісламу. З миті поразки Японії у протистоянні з Америкою японські правителі почали втягувати свою країну у вирій поступок, сліпо слідуючи шляху великої американської брехні і обману. Таким чином, ми були свідками того, як японські війська брали участь у брехливій (!) війні Америки в Афганістані, а тепер ми бачимо, що японський уряд, не соромлячись, виправдовує вбивство мусульман під приводом боротьби з так званим (!) «ісламським тероризмом».

Хізб ут-Тахрір у Бангладеш направляє переконуюче послання Японії про те, що вона не повинна підтримувати жорстокість по відношенню до мусульман-рохінджа. На дану мить ми слабкі і переслідуємось тиранами через зрадництво правителів у мусульманських країнах. Проте дане положення тут же зміниться, коли ми дуже скоро, з волі Аллаха, встановимо справжнього хранителя і покровителя — Другий Праведний Халіфат за методом пророцтва. Безперечно, Халіфат належним чином відплатить М’янмі за репресії проти нашої Умми, а також спитає з тих країн, які підтримували жорстокість у відношенні мусульман. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

إِنَّمَا الْإِمَامُ جُنَّةٌ يُقَاتَلُ مِنْ وَرَائِهِ وَيُتَّقَى بِهِ

«Імам — це щит, за яким б’ються і яким захищаються».

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Бангладеш
№ 12/12 — 1441
Четвер, 28Джумада аль-ахіра 1441 р.х.
23.01.2020 р.

Головне меню