О Наджиб, ти дозволив ворогам Аллаха відвідати Малайзію, і тепер світ дізнався твоє істинне обличчя

Малайзія
Друкарня

Уперше у своїй історії Малайзія дозволила офіційній делегації «Ізраїлю» в’їзд у країну.

У делегацію увійшли колишній міністр внутрішніх справ Офір Пінес-Паз та інші чиновники,а очолював її дипломат Давід Рот. Вони приїхали для участі у дев’ятому Всесвітньому форумі міст (ООН-Хабітат), що проводиться піж егідою ООН. Давід Рот у себе в Twitter-аккаунті з гордістю написав твіти та виклав фотографії, зроблені у Куала-Лумпуре. На них відображені його «ізраїльський» паспорт з малайзійською візою та квиток у Малайзію. Подібна поведінка дипломата — ляпас не лише владі Малайзії, але й простим малайзійцям. На превеликий жаль, уряд Малайзії має товсту шкіру , тому не відчуває принизливих ляпасів від євреїв.

«Ізраїльський» дипломат у своєму Twitter-аккаунті написав, що покладає великі надії на встановлення хороших відносин між двома державами у майбутньому. Також він додав, що знайшов деяку схожість між «ізраїльтянами» та малайзійцями, адже малайзійці — це багатогранне суспільство , що працює як єдине ціле для світлого майбутнього країни.

Знай,о ворог Аллаха, ми, мусульмани, ніколи не були схожі з вами! Ми не вбивали своїх пророків, не викривляли Божественні писання, не кидали виклики своєму Господу! Ви відібрали наші землі, виганяли із домів наших братів та сестер, вбивали їх на наших очах, відкрито заявляли про ненависть до Ісламу та мусульманам. І після усього цього ти наважуєшся заявляти, що є схожість між нами та вами?! Ти сподіваєшся мати у майбутньому з нами які-небудь зв’язки? Більше того, ти не відчуваєш ніякої ганьби, прийшовши сюди до нас, сидиш та обговорюєш питання, зв’язані з населеними пунктами, урбанізацією , і це після того, як ви захопили нашу Благословенну Палестину? Воістину, ви — безсоромна нація!

Тепер хотілось би звернутись до прем’єр-міністра Малайзії Наджибу Тун Разаку зокрема, і малайзійського уряду — у цілому, які повторювали із разу у раз про звільнення аль-Кудуса від євреїв. Сьогодні усі мусульмани світу побачили ваше істинне обличчя після того, як ви дозволили єврейському окупанту ступити на наші землі. Ви не лише дозволили їм прибути сюди, але й на протязі тижня ви надавали вбивцям мусульман висококласний сервіс обслуговування. Невже у вас немає навіть краплі жалю та співчуття до мусульман у Палестині ?

Є інформація про те, що Малайзія зобов’язана надавати візи єврейським дипломатам у якості посланців ООН. Так наскільки ви слабкі та безпорадні перед невірними!Де та суверенна держава, про яку ви стільки твердили? Ви навіть не змогли відмовити усього лише одному ворогу Аллаха у видаванні простої візи! Ви слідуєте за міжнародним та міжнародними організаціями, які примушують вас підкорятись невірним, хоча сам Всевишній Аллах заборонив вам це робити. До тих пір поки ви підкоряєтесь ООН, яке породило «Ізраїль», євреї будуть приїздити сюди і з гордістю розмахувати квитками. Невже ви хочете цього?

Як би там не було, ми не дивуємось роздаванню вами віз ворогам Аллаха. Адже до цього ви також надавали візи іншим ворогам , таким як Обама та представники адміністрації США, які є кращими друзями євреїв.

Хізб ут-Тахрір у Малайзії нагадує вам,що ваше підкорення Заходу та його законам, ваш дозвіл для візитів ворогам Аллаха у нашу країну обернеться для вас Його гнівом . У Судний день вас вже ніхто не врятує від Його великого покарання! Замість того, щоб об’явити джихад на шляху Аллаха, ви підлабузнюєтесь перед ними. О ті, у чиїх руках влада, схаменіться, перш ніж влада та життя покинуть вас!

 

Абдуль-Хакім Усман
Офіційний представник Хізб ут-Тахрір у Малайзії
П’ятниця, 28 Джумада аль-уля 1439 р.х.
16.02.2018 р.
№ H.T.M./B.S. 05/1439

 

Головне меню