Вигнання США є обов’язковим задля відновлення миру в країні!

Пакистан
Друкарня

Хізб ут-Тахрір провів демонстрації по всій країні, вимагаючи припинення американської присутності

Хізб ут-Тахрір Пакистан провів по всій країні демонстрації проти американської присутності з метою покласти цьому кінець. Сотні людей узяли участь у цих протестах. Протестувальники несли банери і плакати з написами:

  • «Відновлення миру в країні неможливе шляхом переговорів чи бойових дій, а навпаки, необхідним є закриття американського посольства і мережі Реймонда Девіса»;
  • «Знищення мережі Реймонда Девіса покладе кінець кампанії вибухів у країні»;
  • «Демократія є охоронцем американського панування, Халіфат є Щитом мусульман».

Демонстранти протестувати проти американської присутності і її постійно зростаючої гегемонії і впливу. Вони вважають Америку відповідальною за кампанію бомбардувань і вбивств. Протестувальники вимагали від збройних сил закриття американських баз, посольств, консульств і мережі Реймонда Девіса. Вони також вважають, що зрадники у нашому керівництві вказують нам на те або інше з метою введення нас в оману заради своїх американських панів, але вони ніколи не вкажуть на основну причину цього усього, а саме на американську присутність. Окрім цього, протестувальники відзначили, що поки американська присутність у вигляді її посольств, розвідувальної мережі і баз не буде викоренена, а їх посадовці не будуть вислані з країни, ми не зможемо навіть мріяти про будь-який мир. Вони висловили свою думку, що з метою відновлення миру необхідно проводити операції проти американської розвідки і приватних оперативників, подібних до мережі Реймонда Девіса, замість того щоб проводити мирні переговори або військові операції у нашій Зоні племен.

Протестувальники закликали до анулювання куфарської капіталістичної демократичної системи і встановлення Халіфату, оскільки халіф зможе об’єднати збройні сили і ресурси Умми в одне ціле з метою видворення США з регіону. А також вони закликали збройні сили до забезпечення повернення Халіфату шляхом надання допомоги Хізб ут-Тахрір.
 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Пакистані
13 Джумада ас-сані 1435 р.х.
13.04.2014
N0: PR14020