Режим Рахіля-Наваза прагне загасити світло істини

Пакистан
Друкарня

Арешт членів Хізб ут-Тахрір не перешкодить поверненню Халіфату до Пакистану

Сьогодні, о п’ятниці близько 10 годин ранку головорізи режиму Рахіля-Наваза у місті Карачі підкралися подібно до крадіїв до будинку Д-ра Ісмаїла Шейха, члена партії Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан, і схопили його. Потім, не дбаючи про честь і майно мусульманина, ці підступні головорізи пострілом відкрили ворога і забрали машину д-ра Ісмаїла, потім увійшли до будинку, де знаходилася його перелякана дружина і маленькі діти, а також забрали усе особисте майно.

Д-р Ісмаїл Шейх, мешканець Гулістан-е-Джохара, є відомим, висококваліфікованим зубним хірургом та активним прибічником заклику до Халіфату. Він, будучи відданим рабом Аллаха ﷺ, старанно слідував шляхом Посланця Аллаха ﷺ у справі позбавлення Умми від нинішнього приниження і високого поставлення стягу Ісламу. Однак, окрім того, що зрадники у політичному і військовому керівництві надали цілковиту свободу мережі Реймонда Девіса для підриву громадських і військових цілей по всій країні, вони не шкодують зусиль і готові низько опуститися для того, щоб перешкодити шанованим мусульманам, що приймають активну участь у політичній та ідеологічній боротьбі для встановлення Халіфату в Пакистані.

Ми запитуємо, чому у кяфіра Реймонда Девіса, який вдень і вночі веде роботу з підриву безпеки у Пакистані розв’язані руки, у той час коли мусульман, що працюють задля усунення американського панування і встановлення Ісламу – заарештовують? Ми ставимо питання: хіба це допустимо, щоб майно терориста Реймонда Девіса вважалося недоторканим для режиму таким чином, що жодному пакистанському посадовцю не дозволяється відкривати запечатані контейнери, з якими прибувають його терористи, а власність прибічників Халіфату може бути захопленою за їх бажанням і примхою поряд з тим, що вони зазіхають на його дім? І це відбувається у мусульманських землях, в історії яких мільйони мусульман пожертвували своїм життям заради встановлення держави в ім’я Ісламу, і де сьогодні заклик до Халіфату підтримується по всій країні і на всіх рівнях.

Хізб ут-Тахрір нагадує зрадникам у політичному і військовому керівництві про те, що жорстокі правителі, подібно до Саддама і Каддафі використовували силу для утримання Хізб ут-Тахрір від його політичної та ідеологічної боротьби, але не добилися у цьому успіху і були захоплені тими, від кого навіть не очікували, а також сьогодні є інші, подібні до них, які очікують на свою чорну долю. Також ми нагадуємо, що час Халіфату повертається з волі Аллаха, мудрий утримається від перешкоджання даній роботі, оскільки це накликує на нього тільки гнів Умми, і, окрім всього іншого, гнів Аллаха ﷻ. Аллах в Корані говорить:

وَلَا تَحْسَبَنَّ اللَّهَ غَافِلًا عَمَّا يَعْمَلُ الظَّالِمُونَ ۚ إِنَّمَا يُؤَخِّرُهُمْ لِيَوْمٍ تَشْخَصُ فِيهِ الْأَبْصَارُ ط مُهْطِعِينَ مُقْنِعِي رُءُوسِهِمْ لَا يَرْتَدُّ إِلَيْهِمْ طَرْفُهُمْ ۖ وَأَفْئِدَتُهُمْ هَوَاءٌ

«Не думай, що Аллах не відає про те, що чинять беззаконники. Він тільки дає їм відстрочку до того дня, коли закотяться погляди. Вони будуть поспішали з запрокинутими головами. Погляди не будуть повертатися до них, а їх серця будуть спустошені (сповнені страхом і позбавлені усіх інших почуттів)». [Ібрахім: 42-43]

 
Шахзад Шейх
Заступник офіційного представника Хізб ут-Тахрір
У вілаяті Пакистан
18 Джумада ас-сані 1435 р.х.
18/04/2014
N0: PR14021

Головне меню