Ісламська конституція, складена Хізб ут-Тахрір, оприлюднена на мові урду

Пакистан
Друкарня

Лише виведена з Корану і Сунни конституція зможе визволити Пакистан від тягаря вигаданих людьми законів

. Ісламський світ залишався без Ісламської конституції з моменту зруйнування держави Халіфат 27 раджабу 1342 р.х., що відповідає 3 березня 1924р. У зв’язку з цим Хізб ут-Тахрір/вілаят Пакистан видав переклад книги Хізб ут-Тахрір «Введення в конституцію» (Мукадма Дастур) на мові урду. Після заснування партії Хізб ут-Тахрір у 1953 р., вона уперше після зруйнування Халіфату надала Уммі у 1963 році Ісламську конституцію на арабській мові, мові Ісламу. Сьогодні, у своєму другому виданні, дана конституція обособлена від інших конституцій, виконуваних в ісламському світі, тому що кожна з її 191 статей витягнута виключно з Корану і Сунни й очищена від домішок британського, французького, американського, демократичного, диктаторського, монархічного, західного, східного чи іще якогось іншого вигаданого людьми закону. Ця конституція є всебічно ісламською для Умми, яка знаходиться напередодні встановлення Халіфату!

З волі Аллаха, озброївшись у цьому місяці Раджаб її перекладом на мову урду, брати з Хізб ут-Тахрір внесуть свій внесок у плідне обговорення по всій території Пакистану про те, чи є пакистанська конституція 1973 року ісламською або неісламською. Цей двохтомник Конституції є важливим інструментом для розуміння того, чи є будь-яка нинішня конституція ісламською або неісламською. Більше того, «Мукадма Дастур» прояснює для Умми форму держави Халіфат. Кожна стаття супроводжується своїм доказом з Корану і Сунни, підтверджуючи той факт, що ці статті взяті виключно з ісламських джерел і очищені від створених людьми законів. Книга «Введення в Конституцію» особливо надає можливість для свідомої еліти, яка шукає шляхи спрямувати Умму в той момент коли вона прагне до повернення до Ісламу.

В усій Уммі відбувається інтенсивна дискусія і бажання повернутися до релігії Істини у вигляді правління і держави. Тому переклад на мову урду книги «Введення в Конституцію» є коштовним подарунком для Умми і народу Нусрату в Пакистані від Хізб ут-Тахрір, під керівництвом аміра, видатного державного діяча і правознавця, Шейха Ата ібн Халіля Абу ар-Рашти. Книга ясно розкриває для Умми і ансарів сучасності той факт, що Коран і Сунна не мовчать у відношенні якогось людського питання, а ісламський шаріат є всеосяжним образом життя для будь-якого часу і місця.

Примітка: Книгу «Введення в Конституцію», «Мукадма Дастур»,  можна завантажити за наступним посиланням: http://pk.tl/1fAh
 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір вілаят Пакистан
25 Джумада ас-сані 1435 р.х.
25/04/2014
N0: PR14023