Напад на аеропорт Карачі є результатом зловісного альянсу режиму Рахіля-Наваза із США

Пакистан
Друкарня

Ворожі напади триватимуть, допоки американські військовослужбовці вільно шпигують у найбільш вразливих регіонах

Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан засуджує напад на аеропорт Карачі і звертається до Аллаха ﷻ з мольбою піднести статус загиблих і дарувати терпіння їх рідним. Пізно увечері у неділю 8 червня, і до самого ранку 9 червня зловмисники увірвалися в аеропорт Карачі, викликавши тим самим жахливі спогади відносно нападів на військово-морську базу Мехран у Карачі та авіабазу в Камрі. У черговий раз, нападники були повністю оснащені зброєю і увійшли у вразливу зону так само легко, як якщо б це був шкільний гральний майданчик. Вже всім відомо, що усілякий раз, коли військова операція повинна бути проведена за наказом США, раптово починаються жорстокі та смертоносні атаки, орієнтовані на збройні сили та громадське населення, з метою створення думки на користь військової операції. І так, за допомогою подібних атак, мусульмани Пакистану вимушені визнати, що «війна з терором» не є війною американського хрестового походу, а скоріше є нашою власною війною.

Ці напади відбуваються одразу після того, як заступник держсекретаря США під час свого візиту у Пакистан, який мав місце 9 травня 2014, наказав зрадникам у політичному та військовому керівництві провести військові операції. Потім, з метою створення думки відносно даних операцій, режим Рахіля-Наваза висунув п’ятнадцятиденний ультиматум племенам у Північному Вазиристані. І, немов за командою, на протязі короткого проміжку часу, 4 червня ми стали свідками нападу на двох військових офіцерів в армійському місті Равалпінді, під час якого вони загинули,  потім наступного нападу на аеропорт Карачі. Ці напади були скоєні для створення думки у середі збройних сил і народних мас відносно операцій у Північному Вазиристані, а єдиними бенефіціарами є Америка та її агенти, впроваджені у пакистанське керівництво.

Навіть діти знають, що за усіма подібними нападами стоїть мережа Реймонда Девіса, для того щоб змусити збройні сили Пакистану почати військові дії. Більше того, допоки американські військовослужбовці вільно пересуваються по військових базах, включаючи армію головного командування (GHQ) та інші вразливі місця, з метою отримання інформації про недоліки, подібні напади триватимуть у вкрай вразливих областях. Такі напади є результатом зловісного альянсу режиму Рахіля-Наваза із США. Саме режим надав свободу американським терористам планувати та контролювати здійснення своїх злісних атак. Тому, люди праві у вимозі причини, за якою досі не оприлюднено результати досліджень, проведених відносно нападів на військово-морську базу Мехран та авіабазу в Камрі. Вони  також вправі спитати, чому після подолання таких смертоносних нападів не були прийняті належні заходи обережності. І вони вправі спитати у режиму, чому американські терористи як і раніше вільно діють всередині країни, як наприклад, чому озброєний співробітник ФБР був спійманий органами безпеки в аеропорту Карачі лише для того, щоб режим відпустив його!

Хізб ут-Тахрір запитує щирих офіцерів у пакистанських збройних силах, як довго вони будуть спостерігати за тим, як збройні сили і народ цієї країни спалюються у якості палива заради американського хрестового походу? Подібно до режимів Мушаррафа-Азіза та Каяні-Зардарі, режим Рахіля-Наваза несе відповідальність за жорстоке вбивство військовослужбовців та простих громадян заради забезпечення американських інтересів. Це ганебне положення може бути усунуто лише, якщо ви викорените зрадників у політичному та військовому керівництві і надасте Нусрат Хізб ут-Тахрір для встановлення Халіфату. Тоді Халіф мусульман, діючи згідно з Ісламською Конституцією держави Халіфат, вишле усіх військовослужбовців, дипломатів та персонал розвідувальних служб ворожих держав із країни, а також очистить цю ісламську землю від їх огидної, отруйної присутності.


Шахзад Шейх
Заступний офіційного представника Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан
11 Шаабан 1435 р.х.
09/06/2014
N0: PR14037

Головне меню