Операція у Північному Вазиристані: Пакистанська армія буде горіти у якості палива в американському хрестовому поході

Пакистан
Друкарня

Хізб ут-Тахрір проводить у Пакистані демонстрації проти операцій у Північному Вазиристані

Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан проводить демонстрації по всій території Пакистану проти проведення військових операцій у Північному Вазиристані. Демонстранти несли транспаранти та плакати з гаслами: «Операції у Північному Вазиристані, пакистанська армія горить як паливо в американському хрестовому поході», «Операції проти американської розвідки та військових посадовців принесуть мир до Пакистану».

Протестувальники стверджували, що режим Рахіля-Наваза слідує американській вимозі у проведенні бойових дій проти моджахедів, що розташувалися у Північному Вазиристані, а також атакуючих американські збройні сили в Афганістані. Замість того, щоб об’єднатися і діяти разом з моджахедами у вигнанні Америки з регіону, яка є істинною причиною тероризму і нестабільності, режим Рахіля-Наваза прийняв рішення діяти на боці Америки і почав кампанію бомбардувань у Північному Вазиристані, вбиваючи жінок і дітей, без розбору руйнуючи будинки й магазини.

Протестувальники засудили початок військових операцій у Північному Вазиристані і примушення пакистанської армії горіти у якості палива в американському хрестовому поході. Вони висловлювали думку про необхідність проведення операцій проти американської розвідки і військових посадовців, які планують і спостерігають за виконанням вибухів та вбивств, націлених на військові і громадські об’єкти. Протестувальники закликали щирих офіцерів збройних сил припинити підтримувати режим Рахіля-Наваза, який не дбає про своїх громадян та армію, а також готовий проливати священну кров мусульманських солдатів заради забезпечення постійної американської присутності на підступах до єдиної в ісламському світі ядерної держави. Протестувальники також закликали армію надати Нусрат Хізб ут-Тахрір у справі повернення Халіфату, який об’єднає сили моджахедів та збройних сил Пакистану, а також вижене Америку з регіону, повернувши тим самим мир і стабільність у наші землі.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан
06 Шаабан 1435 р.х.
04/06/2014
N0: PR14034

http://www.hizb-pakistan.org/

 

Головне меню