Мечеть аль-Акса закликає найпотужнішу мусульманську армію

Пакистан
Друкарня

О армія Пакистану! Звільни та очисти мене від погані єврейської окупації

Хізб ут-Тахрір у Палестині організував величезний мітинг в мечеті аль-Акса з нагоди річниці скасування Халіфату. Це нагадало Уммі загалом, та її армії зокрема про їх борг та обов’язок визволити мечеть аль-Акса і всю Палестину від погані єврейської окупації.

Палкий заклик від імені мечеті аль-Акса був адресований найбільшій і найбільш могутній армії мусульманського світу, пакистанській армії. Заклик говорив наступне: «Чи не ваші душі бажали аль-Аксу, чи не ваші лоби палко бажали впасти ниць на землю аль-Акси, чи не ваші серця бажали зустрінутися з аль-Аксою? Чи не ви сумували про місце здійснення Ісри Посланцем Аллаха ﷺ, и не ви мріяли стати мучениками і надати можливість вашій крові змішатися з кров’ю благородних сподвижників (р.а.) на цій благословенній землі? Аль-Акса закликає до вас, де аль-Фарук Омар, де Салахуддін…

Де Халіфат мусульман, ви недооцінюєте той факт, що місце здійснення Ісри Посланцем Аллаха ﷺ спаплюжено євреями та їх брудом? Це заклик аль-Акси вам у річницю зруйнування Халіфату, встановіть Халіфат і звільніть мене, встановить Халіфат і врятуйте мене…».

Далі заклик із мечеті аль-Акса говорив: «О армія Пакистану…Америка використовує тебе для вбивства твоїх братів…Америка прагне знищити тебе… Америка – твій ворог, так звільнися ж від її залежності…, позбався від агентів у твоїх рядах…Об’єднайся з мусульманами в істині і віднови єдність серед вас.

Ви, Афганістан і мусульмани індійського субконтиненту, Ферганської долини та Кавказу є однією Уммою і здатні підтримати Іслам і встановити релігію…Саме тому Хізб ут-Тахрір закликає вас встановити Халіфат і спрямувати свою руйнівну армію до Байт-аль-Макдіс. Ви гідні досягнути честі у його звільненні».

Відеоролик даної події вже став основним предметом обговорення в соціальних ЗМІ Пакистану. Тепер цей відеоролик завантажений з англійськими субтитрами і його можна подивитися за посиланнями нижче:

Усі засоби масової інформації пропонують транслювати це відео і виконують тим самим свій борг та обов’язок, надаючи можливість народові Пакистану і його армії дізнатися про те, що саме вимагає від них мечеть аль-Акса.
 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір
У вілаяті Пакистан
20 Шаабан 1435 р.х.
18/06/2014
N0: PR14040

Головне меню