Злочини кривавого президента Узбекистану Карімова та його соратників, і як з ним співпрацюють США та ЄС

Узбекистан
Друкарня

Карімов та його соратники використали усі можливі види катувань у в’язницях Узбекистану, які переповнені несправедливо засудженими в’язнями сумління, зокрема хлопцями з «Хізб ут-Тахрір».

Такого роду катування не припиняються, вони продовжуються на протязі багатьох років. Варто звернути увагу на те, що ця група (хізб) є політичною і не бере участі в актах насилля, її діяльність обмежена ідейним протистоянням. Це загальновідомий світовий факт.

 

Під найжорстокішими катуваннями були удостоєні смерті шахіду сотні хлопців із «Хізб ут-Тахрір». Одним із останніх, хто удостоїв себе цієї честі, став покійний Салахуддінов Кязім ай, 1971 року народження, з міста Андижан. Міліція в’язниці  привезла його благословенне тіло із«Самарканду» додому до Андижану 16.02.2012 року. Але злочинець Карімов (катування якого, що тривають до смерті, відбуваються приватно за його прямим розпорядженням) не зупинився на цьому, він наказав своїм соратникам, як завжди, змусити близьких родичів шахіда швидко захоронити тіло, щоб не зібралася велика кількість людей, що стануть свідками злочинів голови режиму. Нехай Аллах нагородить брата блаженством Раю, і вищім ступенем Фірдаусом, інша аллах, за твою і твоїх братів справу у виправленні релігії. Що ж стосується злочинця Карімова та його соратників, то їх кінець скоро настане з дозволу Аллаха, подібно до жалюгідної смерті Каддафі. Це у цьому світі, а у Наступному – сильна кара полум’ям Аду.

Карімов та його оточення не зупиняються на триманні під вартою братів із «Хізб ут-Тахрір», та їм подібних, які закликали до Ісламу і до встановлення праведного Халіфату. Вони не зупиняються на винесенні суворих вироків на тривалі строки ув’язнення, не зупиняються на безкінечно продовжуваних катуваннях на протязі багатьох років, вони до всього іншого продовжують строки ув’язнення, коли дійде до кінця перший строк під приводом того, що ув’язнений несумлінно виконував внутрішні закони в’язниці. Вони продовжують строки лише тим, хто веде заклик до Ісламу, а що стосується звичайних в’язнів, справжніх злочинців, що скоїли вбивство, грабіж, зґвалтування, рекетирів, торговців гашишем та героїном, то їм не продовжують терміни, навпаки, у більшості випадків їх відпускають на свободу достроково.

Хлопці з «Хізб-ут-Тахрір», кому продовжили терміни ув’язнення:

Хамдамоходжаєв Кудратуллах, 1973 року народження, відбуває покарання у колонії суворого режиму «КІН УЯ 64/51», після завершення першого терміну, йому додали другий, а після завершення другого, додали третій (4,5 року колонії).

Нурматов Садик, 1976 року народження, відбуває покарання в колонії «Жаслик». Йому був продовжений термін у 5 років ув’язнення, і він був переведений у колонію «Зарафшан».

Молода дівчина на ім’я Мі’радж, утримується  в колонії «КІN-7» у Ташкенті. Їй продовжили термін у 3 роки, після того, як перший термін відбування (6,5 років) закінчився.

У цьому місяці, січні 2012 року закінчився перший термін відбування наступних дівчат:

Ганіпова Уміде з міста Карасу.

Гульнара з міста Ходжаабад.

 Мавлюда з міста Булакбаши.

Кожній з них додали по три роки тюремного ув’язнення.

Пророк Аллаха ﷺ сказав родині Ясіра, коли їх катували: «Будьте терплячими! О родина Ясіра! Воістину, вашим перебуванням буде Рай». Ми же хочемо сказати цим молодим дівчатам, їх сестрам і братам, що утримуються у колоніях тиранів: «Будьте терплячими! Воістину, державі брехні залишилося існувати мало часу, а держава істини проіснує до Судного дня. Вам обіцяна близька перемога з дозволу Аллаха і Рай у Наступному житті з благовоління Аллаха до вас».

Карімов у 1999 році чинив підступи проти хлопців із «Хізб-ут-Тахрір» і звинуватив їх у спробі замаху на президента, щоб нанести удар по цій групі. У в’язницях Узбекистану по сьогоднішній день продовжують залишатися більше восьми тисяч хлопців із цієї партії. У той же самий час він стоїть перед парламентом, б’є себе у груди і каже: «Ми виступаємо словом проти слова, і боремося думкою проти думки». Він також сказав: «Ми не караємо жінок і дітей». Кажучи ці слова, він не зупиняється на покаранні ні у чому не повинних жінок, більше того, кожного разу як закінчується термін їх покарання, він додає іще. О тиран, у тебе є ще один день, як би довго він не тривав!

Більша частина населення в Узбекистані живе у крайньому зубожіння, не дивлячись на наявність великої кількості багатств у країні. Електропостачання населення у містах 8-10 годин на день, а у селах люди часто залишаються без електропостачання 3-4 дні поспіль. Так же ситуація є і з природним газом.

Правитель скрізь серед населення по всій країні розкидав своїх шпигунів та нишпорок, щоб переслідувати кожного, хто починає скаржитися або критикувати правлячий устрій. Андижанська бійня у 2005 році сильно вплинула на те, щоб людям позакривати роти.

Не дивлячись на подібні репресії та найжорстокіші катування, які практикує режим над народом у в’язницях і серед суспільства, західні країни закривають очі та затуляють вуха на злочини цього режиму, у той час стверджуючи, що вони борються з диктаторськими репресіями і їх покликання – захищати свободи та права людини. Але усе це омана, яка стала більш очевидною з їх боку, коли вони призупинили санкції, ухвалені проти цього режиму. ЄС ухвалив санкції проти режиму Карімова у 2005 році, коли він влаштував бійню в Андижані, а вже у 2009 році дані санкції було відмінено. США ухвалили санкції у 2004 році, і відмінили їх наприкінці 2011 року. Приводом відміни ухвалених санкцій послугувала відмовка, що вони, мовляв, вважають такі міри неефективними. Правда же полягає у тому, що їх приватні інтереси змушують їх ухвалювати або відміняти санкції, а не гуманітарна допомога та свобода народів. Насправді вони побоюються, що Китай та Росія візьмуть під власний контроль багато існуючих у країні ресурсів. Німеччина, зокрема, має свою військову базу у місті Термез, яка виступає у ролі надійної підпори для узбецького режиму. Коли Хіларі Клінтон відвідала Узбекистан, на прес-конференції вона заявила: «Ми вважаємо необхідним скасувати  санкції, які ввели раніше, тому що Узбекистан встав на шлях покращення умов прав людини».

Шановні мусульмани Узбекистану! Подивіться, як ваші брати у багатьох арабських країнах піднялися на ноги та перебороли перепону страху перед репресивними режимами, подібно до режиму Карімова. Як вони скинули цих тиранів, хто з них утікав за кордон, кого посадили у в’язницю, після того, як він сам багатьох невинних людей посадив туди. Вітер цих змін скоро, за допомогою Аллаха, опиниться і у ваших краях.

Навіть і не думайте  схилятися до невірних держав, тому що вони лицеміри, роблять вигляд, що мають інтерес у гуманітарній діяльності та правах людини, а їх самих хвилюють виключно власні інтереси.

وَيَمْكُرُونَ وَيَمْكُرُ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيْرُ الْمَاكِرِينَ

 «Вони хитрували, і Аллах хитрував,  але Аллах – Найкращий з хитрунів» (8:30).

Хізб ут-Тахрір                                
Узбекистан
8 Рабіъ аль-Авваль 1433 р.х.
31.01.2012  

Головне меню