Семінар на тему: "Туніс поранений, а багатства недоступні"

Туніс
Друкарня

Хізб ут-Тахрір / Туніс проводить семінар на тему: "Туніс поранений, а багатства недоступні"

Хізб ут-Тахрір/Туніс провів політичний форум у місті Татуін 23.03.2014 під назвою «Туніс поранений, а багатства недоступні» у присутності великої кількості народу. До проведення форуму, на протязі тижня проводилося спілкування з людьми, які проявили свою любов до Ісламу, його законів, програми і системи життя.

Це підтвердило і запевнило нас у тому, що величезна кількість людей поінформовані і свідомі, у той час як попередні системи згубили і зробили недоступними це багатство разом з підземним багатством та енергією. Народ Татуіну є свідком цього безжального розграбування багатств. Хізб ут-Тахрір в Тунісі зустрів представників від Центрального управління зв’язками, доктора аль-Арбій Карбака і офіційного представника Ріда Бельхадж, народ Татуін відзначив у цьому контексті те, що це момент справжньої та істинної революції, спрямованої до повного визволення.

Ми були радо і люб’язно прийняті жителями Татуін, що навіть поставило нас у ніякове положення і ми відчули іще більш велику відповідальність перед ними.
 
Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Туніс
24 Джумада аль-уля 1435 р.х.
25/03/2014
№ 06/2014

Головне меню