Про викрадення дипломатів у Лівії

Туніс
Друкарня

Хізб ут-Тахрір Туніс підтверджує, що викрадення членів адміністрації туніської дипломатичної місії у Лівії є неприйнятним і засуджується в Ісламі, й відповідно за кожну годину їх утримування збільшується гріх.

Залякувати мусульманина, не кажучи вже про катування заручника, є жахливим злочином.

Ми звертаємося до тих хто це зробив, незалежно від їх наміру: подібна дія явно суперечить шаріату, це відкриває шлях для кола помсти і боротьби на рівні родин і груп, але гірше за все буде якщо спецслужби знайдуть у таких актах осередок хаосу заради інтересів своїх країн.

Ми звертаємося до нашої Умми в Лівії: ми є одною єдиною Уммою. Кордони між нами, встановлені агресором-колоніалістом ми повинні відкинути і усі повинні прагнути до подолання цих кордонів. Ваші брати в Тунісі у дні агресії Каддафі показали степінь співчуття у їх серцях, вони змагалися у наданні притулку і допомоги братам і сестрам з Лівії, зберігши їх від усіх можливих принижень. Ця братська взаємодопомога і співчуття є великим досягненням, яке потрібно зберегти і розвивати, а не руйнувати, щоб дияволи не змогли знову впустити свою отруту між нами.

إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَيْنَ أَخَوَيْكُمْ وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ

Воістину, віруючі – брати. Тому примирюйте братів і бійтеся Аллаха, можливо ви будете помилувані. (49:10)

Ми змогли усунути наших правителів у деяких країнах, у цей історичний момент, коли два народи йдуть шляхом об’єднання, тому не ускладнюйте ситуацію і не полегшуйте досягнення підступних цілей нашими ворогами.
 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір Туніс
25 Джумада ас-сані 1435 р.х.
25/04/2014
№ 14/2014

Головне меню