Привітання у зв’язку з падінням тирана Лівії

Лівія
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

Хізб-ут-Тахрір у Лівії вітає усіх мусульман, та населення Лівії,зокрема, особо з падінням деспотичного режиму Кадафі.

كَمْ تَرَكُوا مِن جَنَّاتٍ وَعُيُونٍ ﴿٢٥﴾ وَزُرُوعٍ وَمَقَامٍ كَرِيمٍ    وَنَعْمَةٍ كَانُوا فِيهَا فَاكِهِينَ  كَذَٰلِكَ ۖ وَأَوْرَثْنَاهَا قَوْمًا آخَرِينَ   فَمَا بَكَتْ عَلَيْهِمُ السَّمَاءُ وَالْأَرْضُ وَمَا كَانُوا مُنظَرِينَ

 «Скільки вони залишили садів, джерел, посівів, благородних місць та блаженства, у якому вони насолоджувалися! Ось так! Ми дозволили успадкувати це іншому народові. Ані небо, ані земля не оплакували їх, і їм не була надана відстрочка» (44:25-29) 

Хізб-ут-Тахрір у Лівії, вітаючи мусульман з цією подією, оживляє у пам’яті караван шахідів – починаючи з шахідів хізбу, тринадцяти осіб, тридцять років назад, і кінчаючи шахідами кожного лівійця під час інтифади (протистояння) у цьому році…

Кожна невинна кров, яку пролив тиран та його соратники, каже за своє положення, прославляючи Всевишнього Аллаха за нагороду, яку заслугував, та ту перемогу, якої добився народ.

Хізб-ут-Тахрір у Лівії швидко передаючи це привітання, як і раніше, налаштований рішуче у діяльності встановлення законів Ісламу на землі, що буде після правління тиранів, а не системи правління , що є плодом людського розуму, за що виступає Америка, Європа та їх союзники.

Хізб докладе усіх своїх зусиль на цьому шляху, покладаючись на Всевишнього Аллаха та спонукаючи до дій кожну щиру людину у Лівії.

وَلَيَنصُرَنَّ اللَّهُ مَن يَنصُرُهُ ۗ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ

 «Аллах обов’язково допомагає тому, хто допомагає йому. Воістину, Аллах – Всесильний, Могутній» (22:40). 


Хізб ут-Тахрір                                    
Лівія    
22 Рамадан 1432 р.х.    
22.08.2011

Головне меню