«І дав їм спробувати Аллах приниження в житті ближньому, а покарання останнього більше, якщо б вони знали!» (39:26)

Лівія
Друкарня

بسم الله الرحمن الرحيم

فَأَذَاقَهُمُ اللَّهُ الْخِزْيَ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَلَعَذَابُ الْآخِرَةِ أَكْبَرُ لَوْ كَانُوا يَعْلَمُونَ

«І дав їм спробувати Аллах приниження в житті ближньому, а покарання останнього більше, якщо б вони знали!» (39:26)

 

Саме таким чином Аллах принизив деспота Лівії та дав йому смерть у збитку,  і це після того як тиран винищував покоління за поколінням на протязі 40 років. Він вважав себе фараоном цього народу. Смерть знайшла його у мить принизливої спроби втечі у темному колекторі після того, як він покинув свої палаци та скарби.

كَمْ تَرَكُوا مِنْ جَنَّاتٍ وَعُيُونٍ * وَزُرُوعٍ وَمَقَامٍ كَرِيمٍ  وَنَعْمَةٍ كَانُوا فِيهَا فَاكِهِينَ  كَذَلِكَ وَأَوْرَثْنَاهَا قَوْمًا آخَرِينَ * فَمَا بَكَتْ عَلَيْهِمُ السَّمَاءُ وَالْأَرْضُ وَمَا كَانُوا مُنْظَرِينَ

«Скільки вони залишили садів та джерел, та посівів, та місць поважних, та благодаті, у якій вони розважалися! Ось так! І віддали Ми це у спадок  іншому  народові. І не заплакало над ними ані небо, ані земля, і їм не надана була відстрочка!» (44:25-29)

Чи покладаються і далі тирани, що залишилися, на своїх смертних послідовників? Невже вони не мають сердець, якими вони розуміють та очей, якими вони бачать та слуху, яким вони чують? Невже не почнуть міркувати після цього тирани Сирії та Ємену? Невже вони не бачать те, що сталося з тими, кого вбили до них, а вони були іще більш могутніми, аніж вони, та мали більше багатства, аніж вони? Або ж вони подібні до тварини, яка мало розуміє, або, навіть, взагалі ні про що не думає?

О народ Лівії, о мусульмани!

Кров шахідів,що була пролита під катуваннями у в’язницях під час правління цього тирана, несе вам благу звістку. Шахіди Хізб-ут-Тахрір,які були безжалісно вбиті за те, що казали слово істини перед тираном – правителем, несуть вам благу звістку. Шахіди з числа мусульман, яких було вбито під катуваннями за мурами в’язниць, несуть вам благу звістку. Усі шахіди, чия кров була пролита у місцях страти, несуть вам добру звістку. Вони несуть добру звістку народу у Лівії та усім мусульманам, будь то на Сході чи Заході, та тим, хто бореться проти пригноблень тиранів в усьому світі.

О народ Лівії, о мусульмани!

Вбивство тирана повинно стати початком епохи щирості до Аллахаﷻ та Його Посланця ﷺ. Так будьте вдячні Аллаху та встановіть Його правління, зламайте хребти Його ворогів, невіруючих колоніалістів, таким чином, щоб вони не мали впливу на вас. І таким чином, ви виконаєте свій обов’язок по відношенню до пролитої чистої крові та принесеним жертвам. А якщо ви цього не зробите, то ті, чию кров було пролито, будуть скаржитися на вас Творцю небес та землі, і ви станете подібними до тих, які плели мотузку, та почали її знов розплітати, коли вона стала міцною. Ми живемо на землі моджахедів, на землі хафізів Корану, невже ми повинні поводити себе таким чином?

О народ Лівії, о мусульмани!

Хізб-ут-Тахрір ваш радник, так будьте ж на боці Аллаха та Його Посланця ﷺ та встановіть Його державу, Праведний Халіфат. В наслідок цього ви станете шанованими, прославленими та отримаєте прибуток в обох світах, цьому та наступному, і це є велика перемога. Не будьте обдуреними гаслами невіруючих колоніалістів та гаслами їх агентів, подібно до ідеї про правління людини, замість правління Господа людини. Не будьте обдуреними гаслами про демократію, громадянську світську державу, тому що у цьому випадку ви будете з тих, хто отримав збиток. Не будьте обдуреними їх гарними обіцянками про підтримку та допомогу, тому що це отрута, яка схована у гарну обгортку, яка з вигляду здається добром та співчуттям, але всередині повна зла. Вам не потрібна чия-небудь допомога, тому що ваша земля повна ресурсів, якими наділив  її Аллах уздовж та впоперек. Так будьте ж на боці Аллаха ﷻ та бійтеся Його, і тоді Він відкриє Свої врата милосердя та благословення на небесах та на землі.

Хізб-ут-Тахрір виник у вашому середовищі і є вашою частиною, так воздайте ж такбір перемоги заради Аллаха, який знищив вашого ворога, а потім воздайте такбір перемоги у цьому світі у прихистку стягу Халіфата, стягу « Немає бога, окрім Аллаха, і Мухаммад Його посланець», і такбір перемоги в Ахіраті під прихистком Аллаха ﷻ у день, коли не буде жодного прихистку, крім Його прихистку, і тоді Аллах буде з гордістю дивитися на Вас.

قَالَ عَسَى رَبُّكُمْ أَنْ يُهْلِكَ عَدُوَّكُمْ وَيَسْتَخْلِفَكُمْ فِي الْأَرْضِ فَيَنْظُرَ كَيْفَ تَعْمَلُونَ

 «…Він сказав: «Можливо, Господь ваш вб’є вашого ворога та зробить вас намісниками на землі та подивиться, як ви чините!» (7:129)

 

Хізб ут-Тахрір
22 Зуль Къада 1432 Хіджрій
20 жовтня 2011

Головне меню