Огидна роль Франції у Лівії

Лівія
Друкарня

Заяви Франції про її військову присутність у Лівії, а також про присутність там при генералі Хафтарі французьких військових радників, – це явне визнання своєї участі у війні проти лівійців.

Це визнання зроблено міністерством оборони Франції, а пізніше – і президентом Франції. Це – явна ворожнеча та агресія проти лівійського народу, який не ворогував з Францією. Франція нахабно и брехливо стверджує, що вона знаходиться у пошуках політичного врегулювання у Лівії і підтримує уряд у Схіраті, проте насправді вона, як ми бачимо, підтримує агента Америки Хафтара, який не визнає цей уряд. Франція та інші подібні до неї невірні держави роблять це через свою ненависть та ворожість до цієї революції, тому що те, що відбувається у Лівії – це повстання Умми проти несправедливості, корупції та тиранії, яку представляв режим Каддафі і ті, хто прийшов після нього – подібні Хафтару та його прибічникам.

Про цю ненависть та ворожість говориться у словах Всевишнього Аллаха:

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ

«Іудеї та християни не будуть задоволені тобою, доки ти не станеш дотримуватись їх релігії …» (02:120)
 

А також:

يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ

«Вони хочуть загасити світло Аллаха своїми ротами, але Аллах збереже Своє світло, нехай якщо це ненависно невіруючим » (61:08)
 

Це відкрите втручання чітко вказує на те, що Захід (у тому числі – Франція) має з нашим народом та з іншими ісламськими народами ворожі колонізаторські стосунки. Їх мета – підкорити нас та встановити контроль над нашими країнами та багатствами. І Франція заради цього змагається з іншими країнами невір’я, які мають колоніальну історію, такими як Великобританія, Америка, Італія та інші : усі вони борються за наші країни з нашими дітьми ...

Америка платить її агенту Хафтару для того, щоб він коїв жахливі вбивства своїх же громадян, але від цього вона заробить лише сором та ганьбу ...

Франція скерувала у Лівію солдатів та експертів по військовим питанням для того, щоб вбивати невинних лівійців, тому що вони є бар’єром для Франції у здійсненні її панування над країною та народом, а також для того, щоб Америка дала їй що-небудь після того, як – не дай Аллах – та встановить свій контроль над країною. І тоді Франція, може бути, зможе зв’язати свій вплив у Сахелі (колишній Французький Судан, африканська саванна південніше Сахари ) з південним узбережжям Середземномор’я, об полегшити собі розграбування наших багатств.

Британія ж намагається стримати та збільшити рештки свого впливу у Лівії,проникнувши у деякі рухи, які виступають проти Хафтара, щоб створити собі нових послідовників та агентів, на кшталт колишнього її агента Каддафі...

Це нахабне втручання у Лівію та суперництво між цими країнами за вплив або їх діяльність у та обміну ролями, у шпигунстві, у присутності у зоні впливу кожного із них свого агента, або у роботі для провалу проекту іншої сторони – усе це, на превеликий жаль, відбувається через роз’єднаність та слабкість наших країн. Наша роздільність та роз’єднаність утворює у кожного ворога бажання напасти на нас.

А тому стережіться, дорогі наші брати у Лівії, цих хрестоносних та колоніальних амбіцій ворогів по відношенню до наших країн!

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِيَاءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ وَمَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللَّهَ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ

«О ті, які увірували! Не вважайте іудеїв та християн своїми помічниками та друзями, оскільки вони допомагають один одному. Якщо ж хтось із вас вважає їх своїми помічниками та друзями, то він сам є одним із них. Воістину, Аллах не веде прямим шляхом несправедливих людей» (05:51)
 

18Шавваля 1437 р.
23 липня 2016 року
Хізб ут-Тахрір
Лівія

Головне меню