Привітання зі святом Ід аль-Фітр 1434 г.х. (Ораза Байрам)

Прес-релізи
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

Хвала Аллаху, Господу світів. Мир та благословення Посланцю Аллаха, його родині, його сподвижникам та усім, хто послідував за ними.

Хізб ут-Тахрір в Україні вітає Ісламську Умму і мусульман Криму та України, як неділиму її частину, з великим святом Ід  аль-Фітр (Ораза Байрам). Ми прохаємо Аллаха прийняти піст, молитви та інші благі справи, здійснені мусульманами у Благословенний місяць Рамадан, нагорода за які Рай!

Шановні мусульмани, дорогі брати та сестри!!

Творець небес та землі, Якому ми поклонялись у благородному місяці Рамадан, Він той, Якому треба поклонятися протягом решти усіх місяців, кожен день та кожну хвилину нашого життя. Всевишній Аллах ниспослав нам останню вдосконалену релігію, яка несе у собі повноцінну систему, що охоплює усі сфери людського життя та відповідає усім потребам людини. Ця релігія звеличила  нас у минулому та звеличує нас сьогодні, роблячи кращою із общин, виведеною серед людей. Адже Всевишній Аллах говорить у Корані:  

 مَن كَانَ يُرِيدُ الْعِزَّةَ فَلِلَّهِ

«Якщо хто жадає могутності, то адже могутність цілком належить Аллаху».

Шановні мусульмани, дорогі брати та сестри!

У ці дні, перебуваючи в атмосфері великої радості, насолоджуючись святом у колі своїх близьких та друзів, не забувайте про наших братів та сестер у різноманітних куточках ісламського світу, які були позбавлені такої можливості. Не забувайте про ваших пригноблених братів та сестер із Сирії, М’янми, Іраку. Афганістану та інших мусульманських країн, які зустрічають це свято в атмосфері звірства правителів тиранів та невірних окупантів. Ми прохаємо Аллаха у найближчий час позбавити їх від цього руками Халіфа – щита мусульман, як сказав Посланець Аллаха ﷺ: «Імам-щит, яким б’ються та яким захищаються».

Саме відсутністю сьогодні цього щита, Умма не може гідно відповісти звірячим нападкам жадібного капіталізму проти мусульманських народів та їх релігії. Проте, ті великі події в Ісламській Уммі, свідками  яких ми є протягом останніх років, є передвісниками того, що на горизонті зароджується світанок повернення мусульман до свого Господа, слідування шляху Його Пророка ﷺ та піднесення Ісламу у положення, яке він займав протягом 13 сторіч – маяка істинного шляху та справедливості для усього людства, через ісламську державу Халіфат. Воістину, епоха Ісламу, правління його законами, епоха величі, істинного шляху та справедливості прийде у світі у найближчий час з дозволу Аллаха.   

وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَى أَمْرِهِ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لا يَعْلَمُونَ

«Аллах переможно завершує Свою справу, але більшість людей не знає про це» (12:21)

І на завершення іще раз вітаємо Ісламську Умму зі світом Ід  аль-Фітр та прохаємо Аллаха, щоб Він зробив це останнім святом без Халіфа мусульман та повного втілення Ісламу. І, воістину, це для Аллаха легко.  

Вассаламу алейкум ва рахматуллахі ва баракатуху.


Хізб ут-Тахрір

Україна

1 шавваль 1434 р.х. серпня 2013 р

Головне меню