«Одна умма - один прапор» - мітинг на підтримку Халіфату

Mітинги
Друкарня

27 раджаб - напередодні 89 (92) річниці зруйнування Халіфату. Мітинг ісламської партії Хізб ут-Тахрір в підтримку Халіфату «Одна умма - один прапор».

Мусульмани Криму зібрались, щоб у черговий раз  згадати  про трагічну дату розпаду ісламської держави у Туреччині 28 раджаб 1342 р.х., коли руками англійського агента Мустафи Кемаля була скасована єдина держава, яка втілювала закони Аллаха на землі.

На зважаючи на протидії представників влади, які напередодні у судовому порядку заборонили проведення акції на раніше запланованому місці, а у день проведення мітингу взагалі оточили площу через нібито знайдений снаряд, по волі Аллаха мітинг все-таки відбувся. Його учасники тримали у руках прапори та стяги Пророка Мухаммада ﷺ, які сьогодні помилково,а часто і навмисно, асоціюють з тероризмом. На акції також можна було побачити плакати з написами: «Халіфат – нужда усієї Умми», «Халіфат – обіцянка Аллаха», «Ми – єдина Умма», «Тільки Халіфат захищає нашу релігію та Пророка», «89 років без Халіфату – велика трагедія Умми», «Піднеси прапор, який підніс тебе», «Капіталізм – гніт, Іслам – справедливість». 

Крим, Сімферополь 06.06.2013.

Прес-реліз мітинга «Одна Умма – один прапор».


 

Головне меню