Англійці хитрують проти Умми, але їх хитрощі доходять кінця

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Колишній прем’єр-міністр Британії Тоні Блер закликає залишити суперечності з Росією і Китаєм, щоб протистояти ісламському екстремізму.

Цей заклик пролунав з його вуст на зустрічі у Лондоні 04.24.2014. У своєму зверненні він вказав на зростаючий феномен радикального Ісламу на Близькому Сході, вважаючи це серйозною загрозою для міжнародної безпеки 21-го століття, що вимагає пильності на глобальному рівні.

Коментар:

Воістину, історія свідчить про велику ненависть, яка надходить від Заходу загалом і від Британії зокрема, до Ісламу як релігії, мабди (ідея і метод) і держави, а також проти усієї Ісламської Умми… Умми мільярду людей і великої кількості багатств.

Воістину, заяви екс-прем’єр-міністра є іще одним доказом продовження цієї старої ненависті і відрази. Він йде шляхом своїх дідів у тому, що потрібно протистояти загрозі «ісламського екстремізму», використовуючи ту ж саму дорогу, нехай навіть і іншими способами. І ось він говорить про тероризм, екстремізм, радикальний Іслам, використовуючи усі ті ж заблукалі оберти, які винайшли іще його попередники для боротьби з Ісламом на протязі сотень років, а він – їх послідовник… Ця промова показує степінь суперечностей серед них. Зовні вони закликають до миру і спокою, відкидають війну, насилля і зброю, а потім одного разу показують свою істинну суть. Оскільки вони усі хочуть бути провідними у цьому світі, навіть через якийсь час, як би вони не вбиралися в одяг миротворців. Що ж стосується англійців, то вони не задовольнилися і не задовольняться пролитою кров’ю мусульман, розграбуванням їх багатств і захопленням їх земель.

Відомо що вони – найзапекліші супротивники повернення Халіфату. Вони були найсерйознішими учасниками падіння Халіфату. Вони знають, що означає об’єднання мусульман в одну державу, яка об’єднає їх рішення, буде стримувати їх ворогів, охороняти їх авторитет і гідність.

Ми говоримо Блеру, його попередникам і послідовникам!

Ми не забули те, що ви коїли…Ми не забули державу Халіфату, яку ви зруйнували! Ми не забули декларацію Бальфура, у складенні і реалізації якої Англія грала активну роль…Ми не забули Ірак та Афганістан, де ви знищували мусульман у кожній моральній і фізичній війні…І воістину, доля тих агентів, яких ви виростили на землях мусульман, не буде кращою ніж доля їх попередників.

Воістину, прокидання Ісламу підтверджується реальністю і терплячим революційним настроєм, який охопив Умму, і вітри змін повертають те, що ви унесли.

Так, лише Халіфат зможе протистояти цим тарганам, лише Халіфат зупинить загрози невіруючих тим, що прийде до них у саме серце їх земель арміями завойовників!

وَيَقُولُونَ مَتَى هُوَ قُلْ عَسَى أَن يَكُونَ قَرِيبًا

«і скажуть: «Коли ж це станеться?». Скажи: «Можливо, це станеться дуже скоро!» (17:51).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Марьям умму Хамза — Туніс
02 Раджаб 1435 р.х.
01.05.2014 р.

http://www.hizb-ut-tahrir.info/info/index.php/contents/entry_35581

 

Головне меню