Заходові необхідно об’єднатися з Росією і Китаєм проти «радикального Ісламу»

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

Екс-прем’єр-міністр Великобританії Тоні Блер закликав західних лідерів припинити їх суперечки з Росією через Україну і об’єднатися проти небезпеки, яку він назвав «радикальним Ісламом». І Британська корпорація телерадіомовлення (ВВС) передала від Блера, який у справжній час є представником Квартету в мирному процесі на Близькому Сході, слова, сказані ним у середу на виступі з нагоди в Лондоні. У своїй промові він сказав, що провідні держави повинні «визначитися» і підтримати групи, «готові до діалогу» як результат втрати ними можливості прийняття оптимістичного рішення і поставити рішення загрожуючої усьому світові проблеми ісламського екстремізму вищим пріоритетом у їх порядку денному». Він також додав: «ми повинні бути готові встановлювати контакти і співпрацювати зі Сходом, особливо з Росією і Китаєм поза залежністю від наявних суперечностей через загрозу розповсюдження радикальних поглядів, що розповзаються по всьому світу і спотворюють «істинну ідею Ісламу»».

Блер попередив, що «ця загроза дестабілізує суспільства людей і цілі народи, вона підриває можливість мирного співіснування в епоху глобалізації», - зазначивши, що «Захід перед обличчям цієї загрози, як не дивно, «відмовляється визнати її і безсилий ефективно чинити опір їй»». Спецпосланець Квартету з близькосхідного урегулювання сказав, що Західні лідери повинні переглянути багатомільярдні витрати, щоб вбезпечити себе від ідеології, насаджуваної у школах та інших установах країн, «з якими ми тісно співпрацюємо в області безпеки і оборони».

Коментар:

Ця ворона повернулася, щоб покаркати разом із ворогами Аллаха у межах кампанії повторюваних хрестових походів на Іслам і мусульман. Але що нас, носіїв «радикального» заклику тішить, так це те, що цей злочинець знову підтверджує, що його ненависть не напилася крові мусульман і його історія свідчить про його участь у масових вбивствах проти мусульман в Іраку, Афганістані і Шамі. Ці кровопивці невинної крові є нащадками тих, хто зібрався проти нашої «велелюбної матері» - Ісламського Халіфату в Стамбулі і вбили її найжахливішим чином, принизили і розтоптали її гідність. Чи стануть мовчати правителі ісламського світу і придворні вчені перед цим злочинцем, який досі паплюжить моральність наших прагнень до повернення нашої держави, відродження нашої Умми і виведення всього світу з темряви до світла.

Раніше значно менші явища ніж це, приводили до проголошення Халіфом війни проти Заходу, де до них виходили армії мусульман, щоб провчити їх, повернути їм розсудливість і схилити їх перед істиною.

Революція Шаму змусила говорити аль-Лат і аль-Уззу, Манат, Хаббла та інші ідоли, яких мусульманські правителі прийняли за богів окрім Аллаха. Вона змусила їх говорити, щоб проявити їх ненависть. Істину сказав Всевишній:

قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ

«Ненависть вже проявилася у них на вустах, але в їх серцях криється іще більша ненависть!» (3:118).

Політичний карлику Блер! Держава Халіфат вже близько не дивлячись ні на що і ісламська Умма готова взяти на себе ініціативу в глобальному масштабі, і тоді ти побачиш, як твої ілюзії будуть вилітати з голови, коли Амір уль-мумінін дасть тобі урок політичного поводження! Аллах завершить свою справу не дивлячись на тебе і тобі подібних від Буша і Обами до Лаврова і кожного злочинного хрестоносця, який приховується під виглядом політики. Скажи: помріть від своєї злоби, оскільки ми рухаємося своїм шляхом, стійко на шляху Посланця Аллаха і прагнучи до Халіфату за методом пророкування. І тоді дізнаються ті, хто чинив беззаконня, чим усе це їм обернеться!


Спеціально для ЦМО Хізб ут-Тахрір 02 Раджабу 1435х.
Хішам аль-Баба 01/05/2014
Голова медіа-офісу Хізб ут-Тахрір у Сирії

Головне меню