Залишають голову змії – Башара і його стражів, об’єднуючись, насправді, проти революції

Новини та коментарі
Друкарня

Новина:

У столиці Бельгії – Брюсселі – 18.12.2014 стартувало перше міжнародне засідання міністрів закордонних справ, націлене проти організації «ІГІЛ» для прийняття стратегії, у відповідності з якою будуть завдаватися удари проти «ІГІЛ» на заході Іраку і сході Сирії. У відповідності із заявою офіційного представника Державного департаменту США Дженіфер Псакі, в майбутньому відбудуться збори, яке очолюватиме держсекретар США Джон Керрі. У цьому засіданні візьмуть участь більше шістдесяти країн-учасниць міжнародної коаліції, яка завдаватиме авіаудари по «ІГІЛ» на заході Іраку і сході Сирії.

Коментар:

Міжнародна коаліція об’єднує усіх світових злочинців з числа президентів, міністрів та командувачів арміями, а також агентів-правителів арабів та неарабів. Раніше вони були рабами в джахілії, потім Аллах вшанував їх Ісламом, але вони не захотіли цього і звернулися до іще більшого рабства в Америки і Заходу. Вони звертаються до Умми, від якої відійшли:

إِنَّا بِالَّذِي آمَنْتُمْ بِهِ كَافِرُونَ

«Ті, які підносилися, сказали: «А ми відмовляємося увірувати в те, у що увірували ви»» (7:76).

Якщо амбіції Америки, Франції, Австралії, Британії, Канади, Данії, Бельгії і Нідерландів відомі своєю підлістю і жорстокістю в ісламських країнах (і навіть у своїх власних!), то що можна сказати про Саудівську Аравію, ОАЕ, Йорданію та Бахрейн?! Ті, хто став невірним, збрехали, що не бються заради них. Вони збрехали, а Господь світів сказав правду:

وَالَّذِينَ كَفَرُوا يُقاتِلُونَ فِي سَبِيلِ الطَّاغُوتِ

«а ті, які не увірували, бються на шляху тагута» (4:76).

Ці маріонеткові правителі не краще, ніж Башар Асад з його безбожною порочною шайкою. Більше того, вони – в однаковому положенні, оскільки бються з мусульманами, руйнують і бомбардують їх землі і тим самим стали прибічниками диявола, і є правом кожного щирого мусульманина в арміях мусульман повстати проти них для їх усунення, якщо він у змозі це зробити. А мусульмани можуть це зробити, оскільки Посланець Аллаха ﷺ вимагає від них цього, а він ﷺ – правдивий і який заслуговує на довір’я. Сказав Посланець Аллаха ﷺ:

سَيِّدُ الشُّهَدَاءِ يَوْمَ الْقِيَامَةِ حَمْزَةُ بْنُ عَبْدِ الْمُطَّلِبِ، وَرَجُلٌ قَامَ إِلَى إِمَامٍ جَائِرٍ فَأَمَرَهُ وَنَهَاهُ، فَقَتَلَهُ

«Паном шахідів у Судний день буде Хамза ібн Абд аль-Мутталіб і той чоловік, який встане перед несправедливим правителем, буде наказувати йому і засуджувати (за що) буде вбитий ним».

Це вказує на те, що мусульманин може дотягнутися до цих правителів, а тим паче – військове командування, офіцери, які знаходяться всередині держави. А це означає, що їх обов’язком і правом є усунення цих правителів, нехай навіть ціною своїх життів, оскільки воістину, за це – висока нагорода, якій будуть заздрити люди в Судний день.

Америка з усім, що в неї є, нагадує нам курайшитів, які зібрали натовпи проти заклику Посланця Аллаха ﷺ. Сьогодні Америка, подібно до них, збирає альянс на допомогу її щирому агентові Башару Асаду для того, щоб покінчити з революцією Умми, яка пообіцяла, що американська перевага вже рухається до свого заходу. В одному з хадісів згадується, як Посланець Аллаха ﷺ у рік Худайбії вирушив навістити Дім (Каабу), не бажаючи битви. Разом з ним було 70 жертвенних верблюдів і його супроводжувало 700 чоловіків (кожна жертва була від десяти осіб). Посланець Аллаха ﷺ виступив у шлях і просувався до Мекки, поки не зустрів Басра ібн Суфьяна аль-Каабій, який сказав йому: «О Посланець Аллаха! Курайшити дізналися про твій прихід. Вони виступили разом з дітьми та жінками, одягнули шкури тигрів та обіцяють Аллаху, що не впустять тебе до них ніколи. З ними - Халід ібн Валід, він веде їх кінноту в Кура Гамім». І Посланець Аллаха ﷺ сказав:

يَا وَيْحَ قُرَيْشٍ، لَقَدْ أَكَلَتْهُمْ الْحَرْبُ، مَاذَا عَلَيْهِمْ لَوْ خَلَّوْا بَيْنِي وَبَيْنَ سَائِرِ النَّاسِ، فَإِنْ أَصَابُونِي كَانَ الَّذِي أَرَادُوا، وَإِنْ أَظْهَرَنِي اللَّهُ عَلَيْهِمْ، دَخَلُوا فِي الْإِسْلاَمِ وَهُمْ وَافِرُونَ، وَإِنْ لَمْ يَفْعَلُوا، قَاتَلُوا وَبِهِمْ قُوَّةٌ، فَمَاذَا تَظُنُّ قُرَيْشٌ، وَاللَّهِ إِنِّي لَا أزالُ أُجَاهِدُهُمْ عَلَى الَّذِي بَعَثَنِي اللَّهُ لَهُ حَتَّى يُظْهِرَهُ اللَّهُ لَهُ أَوْ تَنْفَرِدَ هَذِهِ السَّالِفَةُ

«О горе Курайшитам! Війна пожерла їх. Чому б їм не залишити рішення (проблеми) між мною та іншими людьми)? Якщо вони (інші племена і народи) переможуть мене, то це буде те, чого вони (курайшити) хочуть, а якщо Аллах дасть мені перемогу над ними, то вони увійдуть в Іслам і будуть багатими (без втрат). А якщо вони так не зроблять, то хай бються з усією своєю силою. Що припускають курайшити? Клянусь Аллахом, я не припиню вести проти них джихад за те, з чим послав мене Аллах, поки Аллах не надішле перемогу над ними або поки я не втрачу голову!».

І ми також говоримо: «Горе Америці та її союзникам! Пожерла їх війна. Що вони припускають? Вони припускають, що революції повернуться сумуючими та пригніченими у свої оселі з волі Америки? Клянемося Аллахом, ця революція почалася зі вступу коня Укби ібн Нафі і тривала, поки не увійшла в центр землі Ісламу – Шам. Вона не зупиниться, поки Іслам не повернеться у свій центр і не піднесе «стяг Орла» знову над Куполом Скелі та зраненою аль-Аксою. Хай вони збирають натовпи, як хочуть, і будуть будь-які підступи. Ми знаємо, що вони подібні до тих, про яких говориться в аяті:

مَكَرُوا مَكْرَهُمْ وَعِنْدَ اللَّهِ مَكْرُهُمْ وَإِنْ كَانَ مَكْرُهُمْ لِتَزُولَ مِنْهُ الْجِبَالُ

«Вони будували свої підступи, але їх підступи були в Аллаха. А адже підступи ці могли зрушити гори» (14:46).

Ми однозначно впевнені в обіцянці Аллаха і в радісній звістці Його благородного Посланця ﷺ. Аллах повергне не лише цей міжнародний антиісламський альянс, але й усілякого, хто встав на його бік таємно і явно, всілякого, хто прищеплює нам цей альянс таємно і явно. Аллах завдасть їм поразки, а вони обернуться назад зазнаючи невдачі так само, як зазнавали невдач їх діди-агресори на сором їх нащадкам.

إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا يُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ لِيَصُدُّوا عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ فَسَيُنْفِقُونَهَا ثُمَّ تَكُونُ عَلَيْهِمْ حَسْرَةً ثُمَّ يُغْلَبُونَ وَالَّذِينَ كَفَرُوا إِلَى جَهَنَّمَ يُحْشَرُونَ

«Воістину, невіруючі витрачають своє майно для того, щоб збити інших зі шляху Аллаха. Вони будуть витрачати його, а потім будуть шкодувати про це, а вслід за тим вони будуть повергнуті. Невіруючі будуть зібрані в Гієні» (8:36).

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Умм Анас аль-Макдісія
29 Сафара 1436 г.х.
22.12.2014 г.

Головне меню