Сила віри і прихильність шляху Аллаха або ж сила зброї?

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Америка і Росія домовились про припинення бойових дій у Сирії.

Коментар: Отже, там, в Сирії, військові дії, вбивства і руйнування ведуть Америка, Росія і їх союзники.

Незважаючи на те, що їх військова міць - величезна, вони ж і закликають до перемир'я і припинення бойових дій, а в дійсності це є бажанням Америки. Це вказує на те, що стійкі, щирі і праведні загони є тими, хто головує на землі. І оскільки вони вийшли, щоб повалити режим, то як вони можуть відмовитися від боїв і погодитися на переговори і перемир'я?!

Відмова від боїв означає кінець революції і є зневагою до принесених жертв, і це виявляє ті загони, які потрапили в цю пастку, де вони, можливо, будуть роззброєні і включені в політичний процес в рамках американського проекту з формування світської держави. Або ж вони залишаться воєнізованими загонами, яким допоможуть озброєнням, щоб вони билися з тими, хто не підтримає це перемир'я.

Той, хто просить про припинення бою, є більш слабким, і це призведе до посилення рішучості повстанців і підштовхне їх до об'єднання. І тут буде доречним нагадати повстанцям про те, хто говорить від їхнього імені: це Ріяд Хіджаб - той, хто ще в 2012 році був прем'єр-міністром Сирії, і як така людина може представляти революцію і говорити від її імені?!

Про загони повстанців: принесені жертви сирійського народу є аманатом на вашій шиї, і, не дай Аллах, якщо ви втягнетеся у пастку перемир'я і протягнете свої чисті руки до Заходу чи до Сходу (або ж до сусідніх з вами режимам), то це буде провалом вашої боротьби, зрадою у відношенні до революції і віроломством у відношенні до пролитої крові шахідів.

Пам’ятайте слова Всевишнього Аллаха:

مَثَلُ الَّذِينَ اتَّخَذُوا مِن دُونِ اللَّهِ أَوْلِيَاء كَمَثَلِ الْعَنكَبُوتِ اتَّخَذَتْ بَيْتًا وَإِنَّ أَوْهَنَ الْبُيُوتِ لَبَيْتُ الْعَنكَبُوتِ لَوْ كَانُوا يَعْلَمُونَ

«Ті, які взяли собі покровителів і помічників крім Аллаха, подібні до павука, який зіткав собі житло. Воістину, найбільш нетривке житло - це житло павука. Якби вони тільки знали! »(29:41).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Буазізі
21 джумада аль-уля 1437
01.03.2016

Головне меню