Чи зірве народ Шаму змову з «перемир’я» так само, як і зірвав попередні?

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Опівночі 27.02.2016 р. набула чинності угода про припинення військових дій в Сирії. Однак сирійська опозиція очікує продовження військових атак з боку режиму проти тієї частини воєнізованої опозиції, яка визнана «поза законом».

Коментар: Країни невіри на чолі з Америкою і Росією в поспіху докладають зусиль, щоб покласти край сирійській революції і зберегти режим Башара Асада - «останню світську фортецю в регіоні» і вірного зберігача єврейського утворення впродовж десятиліть. Так, Америка вдалася до всіх своїх агентів і союзників у регіоні і поза - але марно; вона висувала безліч планів та ідей, щоб покінчити з революцією, але, в кінцевому підсумку, все це розбилося об непереборну трудність. А ця проблема - чітке усвідомлення благородними жителями Шама всіх підступів, які плетуться в темних коридорах проти них, а також їх чітке розуміння того, що невірний Захід на чолі з Америкою - істинний ворог Шама і всіх мусульман. Це ворог, який підтримував і підтримує тирана століття Башара у вбивствах власного народу і в руйнуванні Сирії так, щоб каменя на камені не залишилося. Звідки невірним, які люто ненавидять, раптом стати «друзями» Сирії та бажати її жителям блага? А сьогодні прийшла і Росія, рухома Америкою і посланником ООН, з ініціативою припинити бойові дії в Шамі терміном на два тижні.

Сирійська дешева опозиція, за своїм звичаєм щиро вірячи в приказку «Не відкидайте руку, яку тобі протягнули», кинулася просувати те, що вони запланували, видаючи себе за законну опозицію, уповноважену народом Шама говорити від його ім'я на переговорах. І це відбувається попри те, що народ прекрасно знає, що ця опозиція - друга особа Башара і такий же американський продукт, як і Башар. Звідки народу Шама покладатися на цю опозицію, яка не була ні дня разом з революцією, а навпаки, тільки завдавала їй шкоди, прагнула покінчити з нею, закликаючи до політичного рішення, яке влаштовує Америку?! З чого їм покладатися на опозицію, яка нехтує шахідами, який не пошкодували свої душі заради того, щоб позбавити свій народ від Башара, відрубати руки Заходу, схопившись за Шам і інші мусульманські країни, і встановити Праведний Халіфат за методом пророкування?!

У соцмережах поширюються багато відеозаписів, які демонструють думку благородних жителів Шама про перемир'я, що просувається Америкою і Росією заради збереження башарівського режиму, який котиться до пекла. Жителі Шама, слава Аллаху, не можуть не радувати наші серця і демонструють своє незрівнянне усвідомлення, а також підкреслюють свою здатність і повне право заново перетворити Шам в серці Дар уль-Іслям, адже Посланник Аллаха ﷺ сказав про них : «Якщо зіпсуються жителі Шама, то в вас не буде добра».

Ось що сказали деякі з опитаних:

«У того, хто згоден з перемир'ям, немає ні совісті, ні честі, і він душею і тілом - з режимом».

«Ті, хто визнає перемир'я - зрадники країни і торгують нею. З дозволу Аллаха, ми з них запитаємо звіт».

«Ми - проти цього перемир'я, яке встановили Росія і Америка, тому що воно спрямоване проти сирійського народу і ісламських загонів. Перемир'я - в інтересах режиму, воно встановлено заради того, щоб привести в порядок його справи і армію і надалі покінчити з сирійським народом».

«Упевнений, я не погоджуся з цим перемир'ям заради поваги до пролитої крові шахідів. Ми йдемо по їхньому шляху. Або шахада, або перемога!».

«Перемир'я - в інтересах режиму, Росії та Ірану, і перше, що воно переслідує - це затвердити курдські сепаратистські угруповання на зайнятих ними територіях, а також зміцнити позиції режиму в південних областях, які він недавно взяв. Це перемир'я не допоможе революції, сила якої ще до кінця не запалала по всій території Сирії. Росія і де Містура (спецпосланець ООН по Сирії) - наші вороги, і ми не сподіваємося отримати благо від них ».

«Ми не бажаємо припинення бойових дій. Ми хочемо воювати з режимом до останньої краплі крові».

«Ми ні за що не погодимося на політичне рішення. Наші шахіди пожертвували своєю кров'ю заради країни, заради звеличення слів «Немає бога крім Аллаха і Мухаммад - Посланник Аллаха». Як ми підемо на політичне рішення, де будемо немов шахові фігури?».

Ці приклади явно показують, що народ Шама категорично відкидає злочинні перемир'я, які нав'язуються йому невірними державами за підтримки опозиції з «дешевих готелів».

О народ Шама! Ваше усвідомлення американських і російських планів - це гарантія, з дозволу Аллаха, їх провалу! Ваша стійка надія на Аллаха - це гарантія того, що їх підступи обернуться проти них самих, а самі вони загинуть від своїх же злодіянь. Залишилося зовсім трохи часу, з дозволу Аллаха, в якому Він відчуває вашу віру і терпіння, а потім пошле вам сильну перемогу! Хіба Аллах не говорить:

أم حَسِبْتُمْ أَن تَدْخُلُواْ الْجَنَّةَ وَلَمَّا يَأْتِكُم مَّثَلُ الَّذِينَ خَلَوْاْ مِن قَبْلِكُم مَّسَّتْهُمُ الْبَأْسَاء وَالضَّرَّاء وَزُلْزِلُواْ حَتَّى يَقُولَ الرَّسُولُ وَالَّذِينَ آمَنُواْ مَعَهُ مَتَى نَصْرُ اللّهِ أَلا إِنَّ نَصْرَ اللّهِ قَرِيب

«Або ви вважали, що ввійдете в Рай, не зазнавши того, що спіткало ваших попередників? Їх вражали злидні і хвороби. Вони переживали такі потрясіння, що Посланник й ті, хто увірував разом з ним говорили: «Коли ж прийде допомога Аллаха?». Воістину, допомога Аллаха близька»  (02:214),

وَيَقُولُونَ مَتَى هُوَ قُلْ عَسَى أَن يَكُونَ قَرِيباً

«Але вони хитають головами і скажуть:« Коли ж це станеться?». Скажи: «Бути може, це станеться дуже скоро!»»(17:51)?!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Абу Хишам
21 Джумада аль-уля 1437 х.
01.03.2016 р.

Головне меню