Лист від сирійської опозиції для Росії - як мінімум дурість

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Сирійська опозиція висловила надію на те, що Москва «вплине» на сирійський режим, щоб він не перешкоджав формуванню в Сирії перехідного органу влади.

Як повідомляє газета «Alquds Alarabi», з відповідною заявою на прес-конференції в Женеві виступив заступник координатора Вищого комітету щодо переговорів (ВКП) Яхья Кодмані.

«Ми хочемо направити Росії лист, в якому ми висловлюємо надію на те, що вона використає свій вплив і надасть серйозний тиск на режим Асада, щоб він не перешкоджав успішному процесу політичного переходу і прийняв серйозну участь в переговорах навколо нього», - сказав Кодмані.

Коментар: Дії цієї опозиції дивовижні, коли вона очікує від того, хто вбивав мирне населення, чоловіків, жінок і дітей, руйнував їх будинки, продовжив життя асадівському режиму, надавши йому все необхідне для існування, дозволив йому збільшити площу контрольованих ним територій і продовжує це робити по цей час, що він «зробить серйозний тиск на режим Асада, щоб останній прийняв серйозну участь в переговорах». Ця опозиція кидає себе як там не є «з вогню та в полум'я»!

Це у них така політична дурість? Або ж вони видають себе такими? У той час, коли сама Росія не володіє там будь-яким рішенням і її пригнали туди, як приганяють покірних овець, щоб підтримати башарівський режим, сирійська опозиція просить її про це - хіба це не повне нехтування людським розумом?

Дивно ще те, що опозиція сподівається, що асадівський режим (немов він володіє там якимось правом щось вирішувати) сяде з ними за стіл «серйозних переговорів». Хоча сирійська революція за свої п'ять років вже показала справжніх гравців у цьому питанні, проте опозиція, підпорядкована Америці, приручена в Ер-Ріяді і в інших місцях, перебуваючи під впливом політичних дивідендів, які збагатили її за рахунок торгівлі проблемами Умми, абсолютно осліпла. Вона не бачить реалій і не усвідомлює, що боротьба відбувається виключно між главою невіри - Америкою і щирими свідомими синами Умми в Сирії. Також опозиція не відає про те, що на неї покладено завдання привести в життя американський план проти проекту Умми по її відродженню і встановленню істинного Халіфату за методом пророцтва, а також план Америки по утриманню Сирії під своїм впливом, ким би не був правитель - в особі Асада або ж в особі натренованої опозиції.

Умма (і Хізб ут-Тахрір, що знаходиться на її передовий) вже значно перевершила Захід в рівні політичної свідомості і протягом п'яти років опинилася віч-на-віч з американськими планами. Однак тренована немов циркові мавпи сирійська опозиція намагається відкинути Умму тому, наївно вважаючи, що вона попадеться на її заяви. Ось тут вони явно промахнулися, і якщо вони повернуться з Женеви - то тільки з ганьбою на обличчі!

Проект істинного відродження Умми вже огорнув все мусульманські країни, охопивши своїми крилами і схід і захід. Опозиція повернеться зі своїм мотлохом до своєї господині Америки, і вони будуть намагатися перешкоджати проекту відродження Умми, однак куди їм до цього!

يُرِيدُونَ أَنيُطْفِؤُواْ نُورَ اللّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَيَأْبَى اللّهُ إِلاَّ أَن يُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ، هُوَ الَّذِي أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِينِ الْحَقِّ لِيُظْهِرَهُ عَلَىالدِّينِ كُلِّهِ وَلَوْ كَرِهَ الْمُشْرِكُونَ

«Вони хочуть загасити світло Аллаха своїми устами. Але Аллах не допустить цього і завершить розповсюдження Свого світла, навіть якщо це ненависно невіруючим. Він - Той, Хто відправив Свого Посланника з вірним керівництвом і істинною релігією, щоб звеличити її над усіма іншими релігіями, навіть якщо це ненависно многобожникам» (09: 32,33).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Халіфа Мухаммад
Йорданія
14 Джумада ас-сані 1437 х.
23.03.2016 р.

Головне меню