«Кишенькова» Рада Безпеки діє в інтересах Америки, євреїв і невірних-колонізаторів

Прокламації
Друкарня

Рада Безпеки 11 червня 2024 року прийняла резолюцію, яка підтримує проект Байдена по припиненню агресії євреїв проти Гази і усієї Палестини! В тексті резолюції, опублікованої CNN 11 червня 2024 року, говориться: «Рада Безпеки схвалює нову пропозицію про припинення вогню, об’явлену 31 травня, яка була прийнята «Ізраїлем» і закликає ХАМАС також її прийняти, настирливо рекомендуючи обом сторонам повністю виконати його умови без затримок і без попередніх умов».

Щодо «пропозиції про припинення вогню», на яку посилається резолюція, то вона була об’явлена президентом США Байденом 31 травня 2024 року в Білому домі. Як про це повідомлялось на «arabic.rt.com» 1 червня 2024 року:

«...Тепер, після інтенсивної дипломатії, яка проводилась моєю командою, і численних переговорів з лідерами «Ізраїля», Катара, Єгипту та інших країн Близького Сходу, «Ізраїль» висунув нову комплексну пропозицію, яка складається із трьох етапів:

1. Перший етап триватиме шість тижнів і буде включати в себе: повне і всеохоплююче припинення вогню, виведення «ізраїльських» військ із усіх населених районів Гази. «Ізраїль» і ХАМАС будуть вести переговори протягом цих шести тижнів про досягнення необхідних домовленостей для переходу до другому етапу, який включає в себе остаточне припинення ворожих дій. У випадку, якщо переговори затягнуться більше, аніж на шість тижнів, припинення вогню буде тривати, поки переговори не завершаться. Сполучені Штати, Єгипет і Катар будуть працювати на тим, щоб переговори тривали до досягнення усіх домовленостей …

2. Другий етап буде включати в себе: звільнення решти усіх живих заручників, включаючи солдатів-чоловіків. Тимчасове припинення вогню, згідно формулюванням, використаним в «ізраїльській» пропозиції, перейде в «постійне припинення ворожих дій», якщо рух ХАМАС виконає свої зобов’язання.

Ізраїль може відновити військові операції, якщо ХАМАС не виконає своїх зобов’язань згідно з угодою.

3. Третій етап буде етапом, на якому почнеться реалізація масштабного плану по відновленню Гази.

На завершення Байден сказав: «Я наполегливо закликав «ізраїльське» керівництво підтримати цю угоду, незважаючи на будь-який тиск...

Дозвольте мені звернутись до ізраїльському народу і сказати: «Як людина, яка усе життя була віддана «Ізраїлю», як єдиний американський президент, який відвідав Ізраїль під час війни, і як президент, який нещодавно відправив американські війська для безпосереднього захисту Ізраїля під час іранської атаки, я прошу вас замислитись про те, що трапиться, якщо ця мить буде упущена.

Завдяки цій угоді «Ізраїль» зможе досягти більшої інтеграції в регіон, включаючи можливу історичну угоду про нормалізацію відносин з Саудівською Аравією, і я не думаю, що це буде сюрпризом для когось…».

Очевидно, що ця заява є бомбою уповільненої дії, яка продовжує агресію, вона не закликає до повного виведення військ, а говорить про «виведення «ізраїльських» військ із усіх населених районів Гази». Байден грає словами, вводячи в оману і уводячи від істини, заявляючи про «повне і всеохоплююче припинення вогню... остаточне припинення ворожих дій...», а потім додаючи, що ««Ізраїль» може відновити військові операції, якщо ХАМАС не виконає своїх зобов’язань згідно угоди...». Байден завершує заяву, проголошуючи, що він і євреї, які окупували Палестину, нерозривно пов’язані, говорячи: «Як людина, яка усе життя була віддана «Ізраїлю»», і обіцяє їм історичну нормалізацію! ««Ізраїль» зможе досягти більшої інтеграції в регіон, включаючи можливу історичну угоду про нормалізацію відносин з Саудівською Аравією …». Потім він суперечить сам собі, заявляючи: ««Ізраїль» висунув нову пропозицію», як нібито це «ізраїльська» пропозиція, а потім говорить: «Я наполегливо закликав «ізраїльське» керівництво підтримати цю угоду...», що робить цю пропозицію не «ізраїльською»! І, нарешті, незважаючи на усі недоліки заяви Байдена, вона передбачає гарантії його виконання Єгиптом і Катаром разом з Америкою: «Сполучені Штати, Єгипет і Катар будуть працювати над тим, щоб переговори тривали до досягнення усіх домовленостей …».

Ця резолюція послідувала за жахливою різаниною, влаштованою злочинним утворенням євреїв 9 червня 2024 року в таборі Нусейрат, під час якої загинуло 274 палестинця і були поранені 698 людей. Цей день став одним із найкривавіших за останні місяці для жителів Гази.

О, мусульмани! Недивно, що Америка, невірні-колонізатори та їх дітище — єврейське утворення нападають на нас, адже вони є ворогами Ісламу і мусульман вже протягом багатьох років. Також недивно, що невірні-колонізатори, опираючись на міжнародне право, атакують країни мусульман, оскільки це право з самого початку було скеровано проти мусульман та їх держави (Османської держави) на Вестфальському конгресі 1648 року і потім в угодах Ліги Націй, наступником якої згодом стала Організація Об’єднаних Націй. Нічого із вищесказаного не повинно нас дивувати. Волаючим є те, що правителі мусульманських країн, які сусідять з Палестиною, спостерігають мовчки за тими злочинами і різаниною, які там відбуваються, забороняючи арміям встати на допомогу Газі, а отож, і усій Палестині. А кращі із них ведуть статистику, підраховуючи загиблих і поранених, називаючи їх жертвами, демонструючи себе як нейтральна сторона, але по суті вони ближче до євреїв. Вони поводять себе так, як нібито це відбувається не на Благословенній землі, про яку Аллах сказав, що вона благословенна! Жорстока агресія євреїв проти Гази триває не день і не два, а вже біля дев’яти місяців, і правителі мусульманських країн нічого не зробили за цей час, навпаки, вони забезпечують виконання міжнародних рішень, згідно яким вбиваються мусульмани. Нехай прокляне їх Аллах, як же сильно вони заблукали!

О, армії мусульманських країн! Хіба кров в ваших жилах не закипає від тих злочинів і різанини, які відбуваються з вашими братами не тільки в Газі, але й по усій Палестині?! Хіба ви не здригаєтесь від криків дітей і волання жінок і старих про допомогу?! Аллах говорить:

وَإِنِ اسْتَنْصَرُوكُمْ فِي الدِّينِ فَعَلَيْكُمُ النَّصْرُ

«Якщо вони попросять вас про допомогу в релігії, то ви повинні допомогти» (8:72).

Хіба аяти Аллаха Всемогутнього не спонукають вас вийти як справжні чоловіки проти єврейського утворення? Аллах говорить:

قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ

«Бийтесь з ними, Аллах покарає їх вашими руками і принизить їх і обдарує вас перемогою над ними і зцілить серця віруючих людей» (9:14).

Що краще: послух Аллаху чи послух вашим правителям, які вважають, що їх національна безпека не пов’язана з Газою та її жителями, які знаходяться усього в декількох кроках від них? Ці правителі, які підтримують невірних-колонізаторів і усе, що їх хвилює — це збереженість своїх прогнилих тронів, які не принесуть вам користі ані в цьому світі, ані в Майбутньому. В День Суду ваше виправдання тим, що ви підкорялись їм, буде відкинуто:

إِذْ تَبَرَّأَ الَّذِينَ اتُّبِعُوا مِنَ الَّذِينَ اتَّبَعُوا وَرَأَوُا الْعَذَابَ وَتَقَطَّعَتْ بِهِمُ الْأَسْبَابُ * وَقَالَ الَّذِينَ اتَّبَعُوا لَوْ أَنَّ لَنَا كَرَّةً فَنَتَبَرَّأَ مِنْهُمْ كَمَا تَبَرَّءُوا مِنَّا كَذَلِكَ يُرِيهِمُ اللهُ أَعْمَالَهُمْ حَسَرَاتٍ عَلَيْهِمْ وَمَا هُمْ بِخَارِجِينَ مِنَ النَّارِ

«Коли ті, за ким слідували, зречуться від тих, хто слідував за ними, і побачать муки, зв’язки між ними обірвуться. Ті, які слідували за іншими, скажуть: «Якщо б у нас був іще один шанс, то ми зреклись би від них, подібно тому, як вони зреклись від нас». Таким же чином Аллах покаже їм їх діяння, щоб це засмутило їх. Вони ніколи не вийдуть із Вогню» (2:166,167).

О, солдати в мусульманських арміях! Єврейське утворення не здатне воювати, вони боягузи і принижені Аллахом. Ви бачите, як віруючі групи із ваших братів зі зброєю, яку не можна порівняти зі зброєю євреїв, наносять їм серйозні удари, від яких вони біжать, прикриваючись своєю авіацією. Аллах говорить:

لَنْ يَضُرُّوكُمْ إِلَّا أَذًى وَإِنْ يُقَاتِلُوكُمْ يُوَلُّوكُمُ الْأَدْبَارَ ثُمَّ لَا يُنْصَرُونَ

«Вони не завдадуть вам ніякої шкоди, окрім докучання. Якщо ж вони будуть битись з вами, то повернуться до вас спиною, після чого їм не буде надана допомога» (3:111).

Ви чудово знаєте, що Палестина — це благословенна земля, земля Ісламу, де євреї не повинні мати влади, і для двох держав на ній немає місця. З того часу, як її відкрив Умар ібн аль-Хаттаб, її охороняли праведні халіфи, її звільнив Салах ад-Дін, а захистив її від євреїв Абдуль-Хамід, і вона повернеться в лоно Ісламу завдяки зусиллям щирих солдатів, відданих Аллаху, які виконають хадіс Посланця Аллаха ﷺ:

لَتُقَاتِلُنَّ الْيَهُودَ فَلَتَقْتُلُنَّهُمْ

«Ви неодмінно битиметесь з євреями і подолаєте їх...» (Муслім, передано від Ібн Умара).

Аллах говорить:

وَلَتَعْلَمُنَّ نَبَأَهُ بَعْدَ حِينٍ

«Ви неодмінно дізнаєтесь звістку про нього через певний час» (38:88).

 

Хізб ут-Тахрір 6 Зуль-хіджа 1445 р.х.
12.06.2024 р.