Мусульмани, ви бачите, як євреї коять злочини в районі прикордонного переходу Рафах, в секторі Газа і по усій Палестині

Прокламації
Друкарня

Але правителі мусульманських країн не посилають армії на допомогу палестинцям, забувши про свої колишні «червоні лінії».
Замість цього вони покладаються тільки на посередництво Америки та її приспішників

Мусульмани, чаша терпіння переповнена! Євреї скоїли численні злодіяння проти людей, усього живого і неживого! А тепер вони вторглись на прикордонний перехід Рафах, який єгипетська влада раніше вважала «червоною лінією», що означало б початок війни. Але після захоплення переходу євреями ця «червона лінія» стала зеленою, і єгипетський режим обмежився лише нотою протесту!

«Аль-Джазіра Аджіль» 12 травня 2024 року повідомила за даними «Associated Press», з посиланням на високопосадового єгипетського чиновника: «Єгипет виразив протест Тель-Авіву, Вашингтону і європейському уряду щодо нападу на Рафах».

Раніше, 7 травня 2024 року, телеканал «Аль-Арабія аль-Хадас» передав заяву колишнього помічника міністра оборони Єгипту генерала Алі Хіфзий для ресурсів www.alarabiya.net и www.alhadath.net: «Район Філадельфії — це буферна палестинська зона між Єгиптом і сектором Газа, і я підкреслюю, що єгипетські озброєні сили надійно охороняють кордони, і жодні «ізраїльські» сили не зможуть до них наблизитись, оскільки це — «червона лінія».

В той же день «ізраїльська» армія об’явила, що в ході військової операції, початої напередодні, вона повністю захопила палестинську сторону сухопутного переходу Рафах між сектором Газа і Єгиптом. Уперше з 2005 року «ізраїльська» військова техніка увійшла до району Філадельфії. Одночасно підіймались стовбури густого диму поблизу переходу Рафах через підсилення «ізраїльських» артилерійських обстрілів у цей вівторок.

О мусульмани!

Сумно, що Захід, особливо США, маніпулює правителями мусульманських країн і фокусується на державах, які оточують сіоністське утворення. Вони не хочуть, щоб армії цих країн втручались у конфлікт. США відкрито заявляють про «відмову розширяти війну»! Вони розуміють ламкість єврейського утворення, адже його агресія проти Гази триває вже біля восьми місяців, але він усе іще не досяг своїх цілей, хоча протистоїть нечисленній групі віруючих з обмеженими можливостями. США занепокоєні тим, що може трапитись, якщо втрутяться армії мусульманських країн, особливо сусідніх з Палестиною.

Тому американські чиновники постійно роз’їжджають по регіону, прагнучи не допустити участі мусульманських армій в підтримці Гази. Вони спричиняють тиск на правителів цих країн, хоча тиску особливого і не вимагається! Адже ці правителі бездіяли у питанні звільнення Палестини від єврейської окупації з 1948 року, а не тільки зараз. Уважно вивчаючи поїздки західних, особливо американських чиновників по регіону, можна помітити цю тенденцію. Держсекретар США Блінкен майже не покидає цей регіон.

Окрім цього, США направили на Близький Схід директора ЦРУ Уільяма Бернса. Він провів декілька днів, об’їздивши різні країни, але основну увагу приділяв Єгипту і єврейському утворенню. Навіть коли Бернс зупинявся в Катарі, його головною задачею було регулювання відносин між єгипетським режимом і сіоністським урядом, особливо з питання переходу Рафах.

Це надає достовірності повідомленню, яке опубліковано 8 травня 2024 року газетою «Аль-Арабі аль-Джадід» і заслуговує на увагу. Власі джерела розповіли цій газеті, що вторгнення до Рафаху і просунення «ізраїльської» військової техніки до району Філадельфії аж до єгипетських воріт переходу Рафах з палестинської сторони відбулось після інформування єгипетської сторони і при повній американській координації. Джерело сказало, що директор ЦРУ Уільям Бернс спланував цю операцію спільно з головою «Моссада» Давідом Барнеа, а також провів телефонну розмову з Нетаньяху, запевнивши його в обмеженому характері операції.

Потім США під аплодисменти деяких правителів і ЗМІ намагались інсценувати розлад у відносинах з єврейським утворенням, звинувачуючи його в тому, що використання американської зброї в Газі нібито суперечило закону. Держсекретар Блінкен згадав про це, але зробив це заплутаним, оманливим способом, який не проведе розсудливих людей.

В доповіді, представленої Конгресу, говорилось наступне (цитата із газети «Аль-Халідж» від 11 травня 2024 року за повідомленням «AFP» із Вашингтону): «В довгоочікуваному звіті Державного департаменту США в п’ятницю піддалась критиці тактика використання «Ізраїлем» американської зброї у війні з Газою, але доказів, достатніх для призупинення поставок, знайдено не було». У доповіді зазначалось, що логічно було зробити оцінку того, що «Ізраїль» «використав зброю способами, які не відповідають нормам міжнародного гуманітарного права», але США «не змогли дійти до остаточних висновків...».

Далі в доповіді говорилось: «Хоча США вважають, що «Ізраїль» своїми діями або бездіяльністю сприяв триваючій гуманітарній катастрофі, вони не заключають, що «ізраїльська» влада навмисно «забороняла або обмежувала» доставку і транспортування цієї допомоги...» і т.д.

Очевидно, в доповіді використовувалась гра слів, містились одночасно звинувачення і відмова від звинувачень! Це було продиктовано побоюванням припинити підтримку євреїв і зроблено з метою обману правителів мусульманських країн, але яка різниця, адже вони — заодно з ними! Усе було зроблено для створення видимості розладу між США и єврейським утворенням.

О мусульмани!

Проблема полягає в тому, що правителі нашого регіону повністю підкорені невірним колонізаторам, особливо Америці. Вони говорять і роблять тільки те, що їм велять США. Правителі бачать своїми очима трупи мучеників, чують крики дітей, бачать несамовиті сцени вигнання людей разом з жінками і дітьми на руках. Вони усе це спостерігають на власні очі, але в них не залишилось ані краплі доблесті халіфа аль-Мутасіма! Вони заборонили своїм арміям допомагати братам-мусульманам в осадженому секторі Газа. Самі ж правителі тільки спостерігають за тим, що відбувається, перераховуючи мучеників і називаючи їх в своїх ЗМІ «загиблими». Вони поводять себе ніби нейтральна сторона між ворогом Аллаха і Його Посланця ﷺ — сіоністським утворенням, з одного боку, і пригнобленими мусульманами в Газі — з іншого боку.

О воїни мусульманських армій!

Чекати від правителів наказу битись з іудеями і звільнити Благословенну землю Палестини — марно, подібно тому, як простягнуті до води руки ніколи не зможуть донести її до рота. Тому випередіть цих правителів, адже Аллах з вами, а Умма послідує за вами. Хіба ви не бачите і не чуєте, як ваш ворог бомбардує Газу з землі, моря і повітря, прагнучи перетворити її у випалену пустелю? Так чому ж ви не допоможете своїм братам-мусульманам чи не вступите у бій з ворогом?

О воїни мусульманських армій!

Невже серед вас не знайдеться розсудливого чоловіка? Особливо із тих, хто знаходиться на землях Єгипту і Шаму? Чоловіка, який поведе воїнів за собою, а за ним послідують решта армій, вихваляючи і прославляючи Аллаха, у той час як Умма буде слідувати за ними за допомогою Всевишнього Аллаха, Який сказав:

إِنَّا لَنَنْصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الْأَشْهَادُ

«Воістину, Ми надамо допомогу Нашим посланцям і віруючим у мирському житті і в той день, коли предстануть свідки» (40:51).

Терпіння луснуло, о воїни! Більше немає причин для тих, хто виправдовує свою бездіяльність, не залишилось розумних доводів для тих, хто продовжує заперечувати проти вживання заходів. Недосить просто скреготати зубами від гніву на ворогів, нічого не вживаючи. Але, як сказав Великий і Мудрий Аллах:

قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللهُ بِأَيْدِيكُمْ وَيُخْزِهِمْ وَيَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَيَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ

«Бийтесь з ними. Аллах покарає їх вашими руками, зганьбить їх і обдарує вас перемогою над ними. Він зцілить груди віруючих людей» (9:14).

 

Хізб ут-Тахрір
5 Зуль-када 1445 р.х.
13 травня 2024 р.

Головне меню