Правителі Туреччини лишились здорового розуму й усякого сорому

Центральний інформаційний офіс
Друкарня

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ

«Якщо немає сорому, то твориш, що забажаєш»

Правителі Туреччини лишились здорового розуму й усякого сорому

Турецькі правителі говорять у своїх судових вердиктах і засобах масової інформації про те, що офіційний представник Хізб ут-Тахрір у Туреччині зустрічається з одним із агентів «Моссаду»!

 

Кажуть, що Хізб ут-Тахрір хотів за допомогою своєї конференції «Халіфат», яка повинна була пройти 26 червня 2009 року, провести ряд терористичних актів! 

Що Хізб ут-Тахрір в інтересах євреїв бажає здійснити замах на «хрещеного батька» арабо-ізраїльських переговорів - Ердогана!

Вони говорять, говорять ...!

Турецькі правителі - нащадки злочинного масона, іудея Мустафи Кемала, який реалізував план англійців і євреїв по знищенню Халіфату. Вони стали виконавцями американських планів щодо опіки ізраїльтян та боротьби з Халіфатом. І після цього вони сміють заявляти про те, що партія Хізб ут-Тахрір, яка працює вдень і вночі над відновленням Халіфату, діє в інтересах євреїв?!

Ці правителі відзначилися своєю зухвалістю стосовно релігії Аллаха, визнавши загарбницький утвір у Палестині з перших днів його виникнення. Як сміють вони говорити про те, що партія Хізб ут-Тахрір, яка працює над встановленням Халіфату, який викорінити єврейське утворення, діє в інтересах євреїв, про те, що її представник зустрічається з одним із агентів «Моссада»?!

Переступивши всі грані за висновком військових угод у сфері безпеки й у проведенні спільних військових навчань з «Ізраїлем», вони сміють говорити про те, що партія Хізб ут-Тахрір, яка назвала ці угоди й навчання тяжким злочином і гріхом в Ісламі, співпрацює з «Моссадом»?!

Турецькі правителі, зокрема, Ердоган, який виступає «хрещеним батьком» зрадницьких переговорів між сирійським режимом і єврейським утворенням, що захопили благословенні землі Палестини, сміють говорити про воїнів Халіфату, які непохитно протистоять усякому правителю, що веде переговори з єврейським утворенням, що вони діють в інтересах євреїв і зв'язуються з одним із агентів «Моссаду»?!

Турецькі правителі, зокрема, Ердоган, що на самиті в Давосі висловив своє занепокоєння стосовно «ізраїльської агресії в Секторі Газа», на питання: чому він не обірве всі дипломатичні відносини з єврейським утворенням? відповів: «Продовження відносин з єврейським утворенням краще, ніж обривання їх». І вони сміють говорити, що партія Хізб ут-Тахрір, яка відкрито і справедливо заявляє, що всякі відносини з єврейським утворенням є зрадою відносно Аллаха, Його Посланця і мусульман, співпрацює з ізраїльськими агентами?!

Турецькі правителі, зокрема, Ердоган, докладають усі свої сили в наданні ізраїльської компанії права на експлуатацію турецької землі на кордоні з Сирією. І вони сміють говорити про воїнів Халіфату, які викривають спроби Ердогана надати «Ізраїлю» права на експлуатацію цих земель, і про те, що вони діють в інтересах євреїв та співпрацюють з агентами «Моссаду»?!
 
Ось так турецькі правителі були позбавлені всякого сорому! Істину говорив Посланець Аллаха ﷺ в своєму благородному хадисі: «Першим пророцтвом, з яким люди зіштовхнуться, є те, що якщо ти лишаєшься сорому, то твориш, що забажаєш». (вивів аль-Бухарі по шляху Тарік Абу Масуда Акба Ібн Амір аль-Ансарі аль-Бадрі)
 
Мусульмани!
 
Турецькі правителі позбулися здорового розуму. Їхні серця перестали зазначити, вуха - чути і очі - бачити. Вони дивляться, але їхні серця осліплені гордовитістю. Вони на власні очі побачили те, як мусульмани Туреччини підтримують хлопців із Хізб ут-Тахрір, які були арештовані за те, що хотіли провести конференцію Халіфат у Стамбулі. Вони спозирали, як люди оточили будівлю суду і скандували «Аллаху Акбар», відкрито заявляючи правду проти поліції, яка заарештувала хлопців за те, що вони працюють над установленням Халіфату, і вимагали від них звільнення воїнів Халіфату. (Їм навіть вдалося домогтися звільнення деяких хлопців). Після того, як вони стали свідками цього і зрозуміли, що Халіфат міцно сидить у серцях мусульман, що з нетерпінням чекають його повернення - вони вирішили вдатися до вигадок на адресу богобоязливих й щирих віруючих хлопців. Тут шайтан подстрекнул їх до цієї неправди. Вони не врахували те, що хлопці з хізбу відомі серед людей свого району порядністю й богобоязливістю, а також тим, що вони виступають проти кожного брехуна й наклепника. Вони випустили з уваги те, що обман обертається проти самого брехуна швидше, ніж він думає.
 
Мусульмани!
 
Хізб ут-Тахрір восхваляє Всевишнього Аллаха за те, що автором цієї брехні є правителі, сморід корумпованості яких вийшов назовні й оголився їхній зрадницький зв'язок з єврейським утворенням. Також вона вихваляє Аллаха за те, що засобами інформації, що поширили брехню турецьких чиновників, є ті агентства, які вже давно дискредитували свою репутацію. Ісламська Умма випробувала їх і відреклася від них уже давно. Якщо брехунами є ось такі правителі і ось такі засоби масової інформації, то можна сміливо сказати, що в їх життєвії біографії не буде записана світла пам'ять в ім'я Аллаха й мусульман, яку вони могли б згадати перед Аллахом у Судний день. А той, кого сварять подібні брехуни, тому мати успіх в обох світах. І нам досить прикладу праведного халіфа Умара, нехай буде задоволений ним Аллах, коли він дізнався про те, що людина, яка завдала йому смертельну рану, безбожний вогнепоклонник, який у своєму житті не зробив жодного уклону Всевишньому Аллаху, що могло б стати заступництвом за нього в день Воскресіння, він вихвалив Всевишнього Аллаха. Так повинен поводитись кожний, кого обмовляють підлі люди.
 
Хізб ут-Тахрір, з дозволу Аллаха, факел величі й добра, за допомогою якого він спалить мови наклепників. Караючий і Всемогутній Аллах сказав про подібних їм у минулому:  

(وَلَقَدْ أَهْلَكْنَا أَشْيَاعَكُمْ فَهَلْ مِن مُّدَّكِرٍ)

 «Ми вже погубили подібних вам. Але чи є ті, що поминають? » (54:51) 

Однак звідки взятися тим, що поминають й витягають з минулого урок серед них! Для них прийде свій час, установлений Аллахом, якого їм не уникнути! 

(وَاللّهُ غَالِبٌ عَلَى أَمْرِهِ وَلَـكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لاَ يَعْلَمُونَ)

 «Аллах владний вершити Свої справи, однак більшість людей не відає про це» (12:21)

 
10 Шаабан 1430 р. (31 липня 2009 р.)
 
Хізб ут-Тахрір

Головне меню