Обама підносить регіону отруєний «жирний шматок»!

Центральний інформаційний офіс
Друкарня

У вівторок 07/04/2009р Обама завершив свій візит до Туреччини, під час якого не припиняв  робити солодкуваті заяви про те, що він не знаходиться у стані війни з Ісламом і мусульманами, і що Туреччина має велике значення для Америки і для всього світу.

Багато говорилося про діалог, подолання розриву між Заходом та ісламським світом, що стосунки Америки з мусульманами не обмежаться боротьбою з тероризмом, вони включатимуть також і інші речі. І багато іншого було сказано в турецькому парламенті і на зустрічах у Туреччині!

 

Не дивлячись на те, що його заяви не несуть добра, проте, відповідальні особи Туреччини, арабських країн, зокрема Іраку, Ірану, Пакистану, Афганістану та ін., відмітили в Обамі прихильність до них на відміну від свого попередника. Вони привітали заяви Обами, відзначивши те, що він не є прибічником війни з мусульманами, на відміну від свого попередника Буша, і більш того, охрестили його «борцем за мир»!Вони аплодували його візиту, заявам і зустрічі, не дивлячись на те, що міністр оборони Р. Гейтс оголосив про те, що його уряд акцентуватиме увагу на бюджеті міністерства оборони перед конгресом для американської війни в Іраку і Афганістані, тобто для більшого пролиття крові мусульман! Також американським міністерством юстиції було оголошено про арешт іранця по звинуваченню у вивозі деталей військових літаків до Ірану!

Одна з головних бід ісламської умми в тому, що нею керують глухі, німі й сліпі правителі, які нічого не розуміють. Інша біда в тому, що ці правителі ще знаходять серед народу тих, хто захоплюється ними.

 «[Такими мовами] він ввів в оману свій народ, і люди підкорилися йому...» (43:54)

Ці правителі глузують з вас,  мусульмани, і ведуть вас до погибелі, підкоряючись їм ви станете тими, про кого Посланець Аллаха ﷺ сказав: «Воістину прибудуть після мене ватажки. Хто прийматиме їх брехню за правду і стане пособничати їм у несправедливості, той не зі мною і я не з ним, йому не бути поблизу мого райського басейну. Хто ж не прийматиме їх брехню за правду і не стане пособничати їм у несправедливості, той зі мною і я з ним, тому бути поблизу мого райського басейну». Вивів ан-Ніса по ланцюжку Кааба Ібн Уджрат.

Мусульмани!

Чим відрізняється політика Буша від політики Обами в регіоні:

Хіба він не говорить про ту ж політику, яку взяв Буш у відношенні Палестини: «Дорожня карта», «Аннаполіс» та проект «двох держав»!? Хіба кожна з них не є злочином? Хіба вони не означають, відмова від більшої частини палестинських земель - місця аль-Ісра і аль-Мірадж на користь ізраїльтян, залишення незначної частини для палестинських жителів, для існування без влади і мощі? Невже така «чесна» людина заслуговує оплесків?

Чим відзначився Обама від Буша щодо Іраку? Хіба американські війська не продовжують бути присутнім в Іраку, творячи беззаконня і утримуючи владу і панування в своїх руках? Хіба Обама не слідує тій угоді, яку Буш уклав зі своїми помічниками в Іраку, заявляючи, що повний виведення його військ відбудеться не раніше кінця 2011 року з можливим переглядом подальшого перебування їх в Іраку?!

Чим відрізняється Обама від Буша відносно Афганістану? Хіба не американські війська і НАТО в даний час вбивають вдень і вночі людей похилого віку, жінок і дітей? Більш того, Обама направив до Афганістану додаткову кількість вбивць і призвав союзників по коаліції направити ще більше військ! Хіба це не є обнародуваною стратегією Обами? Хіба він заслуговує на привітання від правителя, в якому ще залишилося хоч трохи сорому?

У чому різниця між Обамою і Бушем відносно Пакистану? Хіба не американські пілотовані і безпілотні літаки вдень і вночі обстрілюють райони племен, гірше того деякі з них вилітають з аеропортів Пакистану?!  То хіба не представники міністерства закордонних справ США і представники оборони безперешкодно ходили і ходять по всіх державних організаціях Пакистану в обох періодах правління?

Що стосується Ірану, то чим нинішні загальні риси американської політики відносно Ірану відрізняються від тих, що були в період Буша? Як Буш закликав до колективних переговорів з приводу Іраку, вбачаючи в цьому американський інтерес, так і Обама закликав до колективних переговорів з приводу Афганістану, також вбачаючи в цьому американський інтерес.Американський інтерес в обох президентів був відправною і кінцевою точкою. Більш того, хіба Обама, як і Буш, не закликав до недопущення того, аби Іран отримав збагачений уран? Хіба Обама, як і Буш, не протистоїть ядерній програмі Ірану? Хіба Обама скасував накладені Бушем на Іран санкції? Хіба відмінність між ними не полягає лише в способах, а не в загальній політиці?

Що змінилося в американській політиці по відношенню до Туреччини, яка гостинно зустріла Обаму? Хіба він не закликав її до активної участі в посередництві між Сирією і єврейською освітою (ізраїль), як це робив Буш? Хіба він не призвав її до нормалізації стосунків з Вірменією, як і Буш? Більш того, Обама відкрито закликав до «примирення» зі своєю історією, тобто до відмови від свого славного минулого.Адже саме цього ляпаса Америка завдала Туреччині, а зараз марно обіцяє не порушувати вірменське питання протягом поточного року! Крім того, він поставив Туреччину на передову лінію у захисті американських інтересів та їх просуванню в регіоні, шляхом ведення стратегічного партнерства з Туреччиною, аби подолати розрив між Америкою та ісламським світом!

Насправді, американська політика не визначається американським президентом, вона  визначається інститутами за участю республіканців і демократів. Президент іде, але не йде загальна політика, змінюються лише способи її реалізації. Це розуміє кожна розсудлива людина, яка має навіть елементарні знання про політику. Лише безтурботні прозахідні слуги не розуміють цього, бо вони сліпі, глухі й примхливі.

Мусульмани!

Не дивно те, що Обама ухитряється і намагається ввести в оману, кажучи, що не знаходиться у стані війни з Ісламом і мусульманами, тоді як він звірськи вбиває  мусульман в Іраку і Афганістані у своїй нещадній війні на очах і на слуху у всього світу.Це не дивно, адже це властиво колонізаторам, ненависним до Ісламу і мусульман. Вони не вважають вбивство мусульман за вбивство, як і не рахують пролиття крові мусульман за кровопролиття. Навпаки, вони випробовують на мусульманах своє озброєння і тренуються.

Проте,  дивне те, що ці зловмисні заяви Обама робить у Стамбулі в останній столиці Халіфату, згадування імені якого кидала в тремтіння ненависних невіруючих, не говорячи вже про його наближення до них. Всупереч усьому цьому мусульмани не виступили проти Обами і не відкинули його категорично всі разом, навпаки, вони аплодували йому і захоплювалися ним.

На закінчення, хотілося б відзначити те, що Буш і Обама є двома сторонами однієї медалі і не відрізняються за ворожого ставлення до Ісламу і мусульман, за винятком того, що Буш пропонував отруту відкрито, викликаючи гнів умми. Навіть його посібники з числа правителів соромлячись, таємно служили інтересам Америки. Тим часом, Обама намагається одурманити ісламську умму і не дозволити їй виступити проти Америки.Тим самим, Америка бажає реанімувати своїх помічників і знов задіяти їх в безсоромному служінні її інтересам!

Обама вважає, що він досяг успіху в обмані мешканців регіону, бачачи те, як правителі і їх прислужники з політичної еліти аплодують і посміхаються йому. Проте, його очікування не виправдалися і зазнали невдачі. Він і його союзники та агенти забули або зробили вигляд, що забули, що ці правителі, що захоплюються ним, знаходяться на одній стороні, а ісламська умма на іншій. Вони не з нею і вона не з ними!

Ісламська умма є живою уммою, яка, за дозволу Аллаха, неодмінно повернеться на своє лідируюче місце в управлінні світом під покровом своєї держави – Праведний Халіфат. Ісламська умма є чистою, бездоганною та потужною уммою, якій, по милості Аллаха, не зможуть перешкодити безчинствуючі і злісні фараони сучасності.

«Невже ті, які здійснюють злі діяння, вважають, що вони випередять Нас (врятуються від покарання)? Погано ж вони судять!» (29:4)

Хізб ут-Тахрір

12 Рабі-ус-сані 1430 рік

08/04/2009 

Головне меню