Америка маніпулює владою у русі прямих та непрямих переговорів, а влада без сорому та совісті принижено та покірно підкоряється!

Центральний інформаційний офіс
Друкарня

«Четвірка» міжнародних посередників по врегулюванню на ближньому Сході, куди входять Росія, ЄС, США та ООН, до вечора п’ятниці 20/08/2010 випустили заяву, в якій висунули вимогу розпочати прямі переговори між палестинською владою та сіоністським угрупуванням, яке окупувало Палестину.

У той же день голова держдепартаменту США виступила із заявою, в якій закликала обидві сторони розпочати прямі переговори 02/09/2010,бо вона чекає на результати впродовж року! Окрім того, за словами Клінтон, пропозиція прийняти участь у переговорному процесі отримали голова єгипетського режиму та йорданський король,оскільки обидві ці країни на своїй території надають можливість відкрито вести свою діяльність посольству єврейської країни, ворогів Аллаха, Його Посланця та усіх мусульман! У своєму заклику Клінтон відкрито заявила про те, що переговори проводилися поза будь-якими умовами…

 

Це означає, що така заява не містить у собі жодної пропозиції, яка враховувала б думку палестинської влади з її вимогою не вести ніяких прямих переговорів з євреями допоки ті: не припинять будувати єврейські поселення, «а не їх ліквідація!» та встановлення єврейською країною меж 1967 року. Таким чином,влада «проковтнула» все те, до чого закликала. Навіть заява близькосхідного «квартету», яким влада намагалася прикритися як фіговим листком, щоб сховати свої ганебні місця, не згадало про припинення утворення єврейських поселень, а, навпаки, закликало сторони припинити провокації! І, не дивлячись на усе це, влада на ура кинулася з привітаннями та згодою назустріч до цієї ініціативи! 

Влада опустилася до рівня переговорів з сіоністським угрупуванням, розпочавши це ще під час лихої згоди в Осло у 1993 році, і протягом усіх цих довгих років нічого окрім поступок не досягла. Більше того, влаштована комедія переговорів перетворилася у багнюку століття, в якій забруднився та буде забруднюватися кожен, хто приймав в цьому участь. Вони не встигають відійти від однієї поступки євреям,як за нею іде інша!

Для того, хто принижується – приниження стає легким
Подібно то мертвого тіла, яке не відчуває ран

На протязі всього цього часу влада йшла за американським проектом та за її так названим близькосхідним «квартетом», мріючи про те, що переговори приведуть до чогось позитивного для неї. А коли викривалися її недоліки і вона поверталася з порожніми руками від вже колишнього президента США, то вона квапилася із зверненням до нового президента в надії досягти того, що зберегло б її статус. І так тягнулося по сьогодні…, допоки не прийшов Обама не задовольнив арабські режими та палестинську владу порожнім обіцянками та брехнею, а сіоністське угрупування, як завжди,отримало від нього озброєння, харчі та право на будівництво єврейських поселень! І не дивлячись на все це, вони вважають Обаму серйозним та дуже старанним у його тиску на євреїв. Їм ще вдається якось виправдовувати його невдалі спроби вплинути на євреїв тим, що у нього не вийшло!Вони не розуміють,що можливість існування сіоністів тримається або на зв’язку з Аллахом, або з людьми. Їх зв’язок з Аллахом давно вже обірваний, тому вони, сьогодні хапаються за зв’язок з людьми, марно вважаючи, що він міцніший. Америка допомагає їм через наявність військової сили та живучості. Якщо Америка почне вимагати від них чогось,то вони принизливо дадуть їй це! Легковажним є вважати, що Америка дійсно тисне на євреїв у питанні припинення будівництва єврейських поселень, а вони не реагують на це!

Америка у нинішній ситуації стосовно палестинського питання або так як вони це називають – проблеми Близького Сходу - зацікавлена лише в тому, щоб затягти сторони до процесу переговорів щоб забезпечити спокій у регіоні. Таким чином, вона отримає можливість відіграти час та при більш-менш спокійній ситуації у регіоні зайнятися своїми більш пріоритетними проблемами: внутрішніми,наприклад, розв’язанням економічної кризи,та зовнішніми, наприклад, проблема з Афганістаном. Зокрема,враховуючи ту обставину, що в Америці скоро відбудуться проміжні вибори до конгресу у кінці цього року, це у свою чергу вимагає відсутності тиску на Ізраїль, або навіть, навпаки, надання сіоністам можливостей у русі переговорів і для більшого закріплення та приниження палестинської влади…Цей проміжок часу спокійної ситуації може протягнутися один рік, про що згадала Клінтон у своєму виступі, а може і навіть більше. Принаймні, до того, як Америка позбудеться своїх проблем,або принаймні, допоки не вирішить їх, а вже після цього вже серйозно візьметься за проблему Близького Сходу!
 
О, палестинська влада! Ми чудово розуміємо, як і кожна розумна людина, що ваша влада дієздатна лише у Рамаллі. І навіть та влада,яка знаходиться у секторі Газа, не прагне приборкати сіоністське угрупування, яке окупувало Палестину: максимум, що вони вимагають – це повернення окупованих територій у 1967 році і навіть цього вони неспроможні добитися від євреїв. Ми чудово усвідомлюємо це. У питанні знищення сіоністського утворення, повернення Палестини до лона ісламських земель в умовах окупації влада безсила. Вирішення даних завдань потребує наявності армії, яку очолив би щирий правитель-муджахід, з джихадом на шляху Аллаха та непохитною позицією перед зловтіханнями ворогів Аллаху, як це зробив Умар(р.а.) – завойовник Палестини, і як це зробив Салахуддін- визволитель Палестини від хрестоносців.
 
Принаймні, обов’язок,який лежить на кожному з вас, на того, у кого є серце, хто прислухається та є свідком того, що діється, це залишити проблему такою, якою вона є. Або відмовитися від переговорів до того часу, допоки не з’являться досвічені в цьому питанні люди, хто в змозі її вирішити – вони є в лавах мусульманської армії, вони зруйнують єврейські фортеці, і схоплять ії звідти, звідки вони і не чекають. Їх доля стане подібна до тої, яку знайшли до цього їх соратники:

  وَظَنُّوا أَنَّهُم مَّانِعَتُهُمْ حُصُونُهُم مِّنَ اللَّهِ فَأَتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ حَيْثُ لَمْ يَحْتَسِبُوا وَقَذَفَ فِي قُلُوبِهِمُ الرُّعْبَ يُخْرِبُونَ بُيُوتَهُم بِأَيْدِيهِمْ وَأَيْدِي الْمُؤْمِنِينَ فَاعْتَبِرُوا يَا أُولِي الْأَبْصَارِ

«Вони ж вважали, що їх фортеці захистять їх від Аллаха. Але Аллах дістав їх звідти, звідки вони і не думали, та кинув у їх серце страх. Вони руйнують свої оселі власноруч та руками віруючих. Прислухайтеся-но до назидання, ті,хто бачить» (59:2)

І тоді за допомогою мечів мусульманської армії Палестина знову зможе повернутися до лона ісламських земель, як і тоді, коли вона повернулася за допомогою меча армії Салахуддіна.
 
О, чиновники у палестинській владі! Хіба серед вас нема жодної нормальної людини? А якщо є,тоді хай ця людина зупинить цей фарс з переговорами,зрадництво у питанні визнання сіоністів, принизливе прислужництво Америці та євреям! Настав ранок, сонце піднялося іі стало все явним для тих, хто має очі. Не залишилося жодних виправдань для тих, хто на них полює, доводів для тих, хто ними виправдовується, сліпо сподіваючись,що такий захопливий марафон за Америкою, близькосхідним «квартетом» та євреями врешті решт призведе до блага або до чогось позитивного для Палестини та її народу!
 
О, представники організацій! Хіба ви не є нащадками щирих муджахідів, завойовників,визволителів Палестини? Хіба ви не нащадки тих, хто заради Аллаха вів джихад, допоки не придбав одне з двох благ? Хіба ви не народ Палестини,чудової та благословенної землі, на якій нема місця вільного від пролитої крові шахіда або пилу від копит коней муджахіда? Хіба не ви є нащадками народу цих великих земель, який поламав мечі агресорів та примусив їх піти геть приниженими? Як ви можете прийняти те, щоб євреям відійшла більша частина Палестини, а з приводу якихось її незначних територій з ними велися переговори?! За усі ці минулі роки вам було достатньо уроків, і розумною людиною вважається той,хто отримавши урок, зробив висновки и знайшов вірний шлях, а не той, хто захопився та заблукав, та потонув у власних мареннях! Вищеназвані переговори ні до чого не призведуть, більше того, це – дорога в нікуди, яка призведе до загибелі країни та народу, це – шлях до приниження в цьому житті та покарання у наступному житті. Достатньо приниження та презирства в тому, що ці переговори будуть проводитись під американською егідою, які зневажають віруючих!
 
О, мусульмани! О, армії мусульман!
 
Хізб ут-Тахрір закликає вас піднятися, щоб встановити владу щирого правителя, праведного Халіфа, який відрядить вас, щоб скинути у море сіоністське угрупування та повністю повернути Палестину до лона ісламських земель. Підніміться-но зі своїх тепленьких кутів, прокиньтеся від сплячки, серйозно візьміться та з усіх сил спробуйте підтримати Хізб ут-Тахріру справі повернення праведного Халіфату і втілення хадісу Пророка Аллаха ﷺ:
 
« ..ви будете воювати з євреями доти, допоки останній єврей не сховається за каменем та за дерево, а камінь та дерево скажуть: «Мусульманин,раб божий,за мною ховається єврей, вбий його» (Аль-Бухарі, Муслім), в ому можна побачити той величезний острах,який буде у серці кожного єврея!
 
Хізб ут-Тахрір стукає у двері. Палестина - це серце мусульманських земель, а она продається євреям за незначну плату. Або навіть задарма згідно за сценарієм серіалу про переговори, режисерами якого є Америка та її близькосхідний «квартет», а головні ролі між собою розподіляють сіоністи та арабські режими, а підписання контракту напоказ взяла на себе палестинська влада, яка не соромиться ані Аллаха, ані Його Посланця, ані мусульман! Таким чином, на ваших очах і з вашої мовчазної згоди о, мусульмани Палестини, більша частина Палестини, якщо не геть уся, відійде сіоністам. Ви ж, вважаючи це незначним, помиляєтесь в цьому, бо перед Аллахом – це великий злочин!
 
О, мусульмани! Палестина взиває до вас та прохає по допомогу: мобілізуйте свої військові сили,щоб вкоротити руки переговорщиків та звільнити землі і народ цих земель… чи дасте ви гідну відповідь, ставши тим самим з числа досягнувших успіху перед Аллахом? Або відвернетесь, і вас знайде кара разом із тиранами та зрадниками? 

 وَاتَّقُواْ فِتْنَةً لاَّ تُصِيبَنَّ الَّذِينَ ظَلَمُواْ مِنكُمْ خَآصَّةً وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ

 «Бійтеся спокуси, яка знайде не лише тих з вас, які були несправедливими. І знайте, що Аллах суворий у покаранні» (8:25)

 
 
12 Рамадан 1431 рік хіджри
22/08/2010
Хізб ут-Тахрір
 

 

Головне меню