Повідомлення про появу нового місяця Шавваль 1431р.х.

Центральний інформаційний офіс
Друкарня

Вітання з благословенним святом

Аллаху Акбар, Аллаху Акбар, Аллаху Акбар, Ля ілляха Ілля Аллах, Аллаху Акбар, Аллаху Акбар, ва лілляхі аль-хамд… 

Слава Аллаху, благословення і мир пророку Аллаха, його сім'ї, сподвижникам, і тим, хто пішов за ним, встановив ісламську акиду основою свого мислення, а шаріатські закони критерієм своїх дій і джерелом суджень, і т.д.

 

Вивів аль-Бухарі у своїй книзі «ас-Сахіх» від Мухаммада ібн Зіяда, який сказав: «Я чув Абу Хурайра (р.а.) який говорив:« Пророк ﷺ сказав, або сказав Абу аль -Касим ﷺ: «Постіться, побачивши півмісяць, і розговлятися, побачивши півмісяць, а якщо вам не видно його (з причини хмарності), то завершіть попередній місяць (шабан) тридцятьма днями» аль-Бухарі 1909, Муслім 1081.

У результаті спостереження за місяцем Шавваль цю ніч, в ніч на четвер, не було підтверджено бачення місяця шаріатським чином. Тому, завтра, у четвер, завершальний тридцятий день благородного місяця Рамадану.

У зв'язку з цим Амір Хізб-ут-Тахрір вчений Ата ібн Халіл Абу ар-Рашта, нехай збереже його Аллах, вітає вас, і всіх інших мусульман цієї благородної умми зі святом. Він просить Всевишнього щоб Він вшанував нас встановленням держави Халіфат, яка буде втілювати закон Аллаха на землі і понесе Іслам до всього світу як вірне керівництво й світло для всіх народів. Встановить справедливу державу, яка звільнить землі і відновить правосуддя. Держава, що веде джихад, за допомогою якого відновляться колишні завоювання й люди голосно почнуть вихваляти Аллаха у свої свята й завоювання: Аллаху Акбар, Аллаху Акбар, Аллах великий! Немає божества крім Аллаха! Аллаху Акбар, Аллах великий, слава належить Аллаху!

Так само я передаю  вітання голові центрального інформаційного офісу Хізб-ут-Тахрір і всім іншим співробітникам, Аміру Хізб-ут-Тахрір і всім мусульманам загалом, з благословенним святом Ід аль-Фітр.

О, мусульмани, де б ви не були!

Я прошу Всевишнього Аллаха, щоб Він прийняв від нас і від вас і всіх мусульман піст і молитви, поясні поклони й земні, а також інші благі справи. Також я прошу Аллаха, щоб ісламська умма провела своє свято і Аллах вшанував її зі справедливим і праведним халіфом, за допомогою якого борються й за яким захищаються, який управляв би уммою на основі книги Аллаха й сунні Його посланця (с.а.с. ). І це не складе особливих труднощів для Могутнього Аллаха.

О, мусульмани, де б ви не були!

Центральний інформаційний офіс сповіщає, що він буде приймати вітання зі святом Ід аль-Фітр у своєму офісі в Бейруті, розташованому в будівлі Корніш, у будівлі: «Колумбійський центр», другий поверх.

Ід Мубарак, і ми просимо Аллаха прийняти наші й ваші добрі справи

Ассаляму алейкум ва рахматуллахі ва баракятух.

Завершальна ніч благословенного місяця Рамадану 1431р.х.

Усман Баххаш

Глава центрального інформаційного офісу

Хізб-ут-Тахрір

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Головне меню