Жителі Лівії! Онуки Омара аль-Мухтара!

Центральний інформаційний офіс
Друкарня

بِسْمِ للَّهِ لرَّحْمَـٰنِ لرَّحِيمِ

Коли увесь світ чекає на скинення тирана Лівії, Європа та Америка, труть долоні одна одною, маючи намір утворити йому заміну. Тому ми бачимо, як інколи вони виправдовують військове втручання необхідністю виведення громадян з охопленої безладами країни, а іноді уголос заявляють, що вони стоять на варті охорони прав людини та людяності, інколи ж в однобічному порядку здійснюється введення заборони на використання повітряного простору. Про це стало відомо із заяв відповідальних осіб Європи та Америки за 25/2/2011.

 

Європа у терміновому порядку робить усе для того, щоб залишитися на лівійській залаштунковій сцені, у той час як її вірний пес Каддафі працював завзято усі 40 років свого правління над утворенням прийнятних умов її перебування та підсиленням її впливу у регіоні. Докладено усіх сил задля пошуку нового агента, якого полюбив би народ. Але їх хитрощі з кожним днем викликають іще більшу ненависть у віруючих.

Жителі Лівії! Онуки Омара аль-Мухтара !

Лише ваша безневинна кров, яка пролилася на шляху звільнення Лівії від тирану, здатна утворити у та чисту заміну влади, що поверне Лівію до колишньої історії та здійметься прапор єдинобожжя над гідною, вільною, ісламською державою, яка керується Шаріатом …І хай вас не обдурюють солодкі промови Заходу, коли він каже про людські цінності та закликає вас до співробітництва. Це призведе до поразки та жалкування, але буде запізно!

Ваш протест поклав початок боротьбі з несправедливістю та пригнобленням, так продовжіть-но ваш нелегкий шлях. Небагато залишилось для того, щоб очистити Лівію від бруду цього тирана та його приспішників. Терпіть та будьте стійкими в істині, не дайте можливість заходу-колонізатору внести вірус до ваших рядів. Хай та стійкість, яка була проявлена вами у боротьбі з тираном, стане нездоланною перешкодою на шляху будь-якого іноземного втручання до вашої країни, яке лише і прагне придушити ваше благословенне повстання.

Онуки Омара аль-Мухтара! Жителі Лівії !

Воістину, Каддафі – це ваше випробування, він відкинув Сунну та розповсюдив розбрат та безчестя. Випробування же Всевишній дарує найбільш гідним своїм рабам. В одній з передач, Мусъаб ибн Саад передає від свого батька наступне повідомлення: «Я спитав Пророка (с.а.в.) про те, які люди більш за все випробовуються Аллахом. На що він відповів: «Пророки, потім найкращі и найкращі», (сахіх,хасан), ат-Тірмізі. Це лише свідчить про ваші заслуги. Аллах врятував вас від цього лиха вашими жертвами та силою вашого опору, пролитою кров´ю. Тиран, руки якого забруднені вашою кров´ю , забув,що для будь-якого грішника прийде чорний день, коли він сповна відчує покарання за зроблене ним зло. Який близький цей день, і нема йому, по волі Аллаха, порятунку.. Ау Муса Аль-Ашъари передає, що Посланець Аллаха (с.а.в.) сказав: «Воістину, Аллах навіює несправедливому так, що коли той опиниться у Його хватці, то йому не вдасться втекти».

О, онуки Омара аль-Мухтара! О, вільна та героїчна армія Лівії !

Воістину, ви ті, хто має силу. Від вас залежить його відставка або подальший терор народу. Якщо ви, вставши у ряди істини, допоможете своїм братам, які сказали тирану «ні», тоді ані дня ще не протримається цей режим. І тоді ви будете з тих віруючих, хто правдиво віднеслися до того, в чому вони слухалися Аллаха. І це є велика перемога.

Якщо ж ви встанете на бік тирана, то ви покладете тягар відповідальності на свої плечі, ви будете відповідальними за ту кров, яку несправедливо пролив цей тиран. Але все одно вам не вдасться відвернути від нього гнів Умми, і його смерті, яка врешті решт наздожене його від рук кращих її синів. Допомогою, яку ви надасте, можливо ви ненадовго відтягнете його кінець, надавши йому змоги і надалі коїти нечестя та вбивати віруючих. А вбивство мусульманина більше у Аллаха, аніж руйнування Кааби. Ібн Маджа передає від ібн Умара,який сказав: «Я бачив, як Посланець Аллаха робив обхід навкруги Кааби та казав: «Який же приємний твій аромат, яка ж велич твоєї недоторканості. Клянуся Тим,у чиїй длані душа моя,недоторканість життя та майна мусульманина набагато вище перед Аллахом аніж твоя недоторканість ..». Якщо ж ви допоможете цьому тирану, це буде означати те, що ви стали одним з помічників пригноблювачів, на яких чекає ганьба та викриття у цьому житті, та тяжке покарання у наступній. Хіба це не є явною поразкою?

О, онуки Омара аль-Мухтара! О,доблесні лівійські воїни !

Ви взяли до рук зброю задля захист землі та честі. Отож, не паплюжте їх, захищаючи тиранію та несправедливість. Згадайте,що ви онуки моджахедів – завойовників. Розпочавши свої походи з вашої пречистої землі, вони підіймали прапори зі свідченнями,де б вони не були, на узбережжях морів,на верхівках гір, у долинах та оазисах. Билися на шляху Аллаха з несправедливістю, колоніалізмом та його приспішниками.. Їм вдалося прогнати Італію,приниженою та зламаною. Так, постарайтесь-но зробити хоча б малу частину того, що зробили ваші пращури. Зі справ є такі, які записуються до білих чистих свитків. Так, хай ці справи будуть вашими справами, і ті свитки,вашими свитками. Воістину, Аллах з вами, і Він не залишить ваших справ без нагороди.

О, онуки Омара аль-Мухтара! О, армія Лівії !

У ваших силах вирішити проблему, знищивши цього кровожерливого тирана,врятувати землі та гідність народу від його безумства. У той же час, ви здатні встати на заваді буд-якому західному втручанню, як європейському, так і американському, до вашої країни. Не будуть марними пролита безневинна кров та віддані жертви.

Хізб-ут-Тахрір був одним з тих, хто страждав та втратив своїх шабабів протягом усього 30-річного правління Каддафі. Так, більше ніж 13 осіб, кращих чоловіків, загинули від його рук. Партія Хізб-ут-Тахрір звертається до вас з проханням видерти цього тирана з лівійської землі та передати його мертве тіло їй, а може статися так, що благородна та чиста земля не прийме його смердюче тіло та поверне його?!

О, онуки Омара аль-Мухтара! О, наші брати та сестри у Лівії! О, вільна та доблесна лівійська армія !

Пролитий кров закликає до вас віддати належне його праву та заплатити за нього гідну ціну. Скеруйте ж ваш благословенний рух до лона встановлення праведного Халіфату, сприявши у допомозі Хізб-ут-Тахрір. Халіфат, який поквапиться втілити справедливість серед вас, що ощасливить це жителів землі, і примусить заздрити вам мешканців небес, та згадає вас добром пролита кров.

لْأَمْرُ مِن قَبْلُ وَمِنۢ بَعْدُ ۚ وَيَوْمَئِذٍۢ يَفْرَحُ لْمُؤْمِنُونَبِنَصْرِ للَّهِ ۚ يَنصُرُ مَن يَشَآءُ ۖ وَهُوَ لْعَزِيزُلرَّحِيمُ

 «Того дня віруючі зрадіють допомозі від Аллаха. Він допомагає тому, кому побажає. Він – Могутній, Милосердний» (30:4,5)

Хізб ут-Тахрір                                
22 Рабиъ аль-Авваль 1432 р.х.
25/02/2011

Головне меню