Заява відносно проведення мітингу перед єгипетським посольством у Бейруті

Центральний інформаційний офіс
Друкарня

У межах діяльності Хізб-ут-Тахрір у сприянні підтримки нашим братам у Лівії, Хізб-ут-Тахрір у Лівані влаштував мітинг перед єгипетським посольством у Бейруті, де г-н Усман Баххаш – голова центрального інформаційного офісу ХТ виступив зі словами привітання «революції» у Лівії та героїчної позиції наших братів, які оживили революційний героїчний дух Умара аль-Мухтара у боротьбі проти італійської колонізації.

Він також закликав решту оточення злочинця Каддафі з числа офіцерів приєднатися до Умми у її боротьбі проти колоніалізму та його агента. Також ним була виражена крайня ступінь засудження іноземного втручання і що уся Умма перебуває в очікуванні перемоги «революції» у Лівії.

 

Він також закликав Вищу Раду єгипетських озброєних сил підтримати народ Лівії, безпосередньо взявши участь, щоб зупинити масове кровопролиття безневинних людей, яке вчинив деспот Каддафі у Лівії, щоб вони скерували свої зусилля задля запобігання будь-якого іноземного втручання у справи мусульман. Ним була виражена здивованість, яким чином відбувається збільшення військового контингенту з боку Європи, Америки, навіть Індії перед Лівією і чому два лівійських пілоти були вимушені втікати до Мальти замість Єгипту та Тунісу. Баххаш особливо підкреслив, що Ісламська Умма – це єдиний народ, у неї одна релігія, один Господь, один Пророк та одна кибла. Він закликав мусульман у Єгипту підтримати єгипетську армію у протистоянні із західними колонізаторськими амбіціями та у питанні звільнення Палестини від сіоністської гидоти, як це зробили попередні покоління, зчинивши опір хрестовим походам та монголо-татарським набігам.

Він нагадав, що крапкою перемоги  «революції» у Єгипті може стати лише утворення держави – Халіфату, який поверне Єгипет у якості столиці для Ісламської Умми та землі,яка належить Аллаху у всьому світі.

Він також привітав народ Тунісу за іскру «революції», полум’я якої швидко перейшло на Єгипет,Лівію та інші регіони. Він закликав їх не втрачати рішучості доти, допоки результатом цієї революції не буде поява Халіфату, щоб вони розуміли, що проблема мусульман – одна, чи у Тунісі, чи у Єгипті, чи у Лівії, чи в інших мусульманських країнах. Що революції, які розпочалися – це наглядний приклад єдності ісламської Умми, якій  бракує одного, а саме утворення Халіфату. Щоб він звільнив Умму від колонізаторського режиму правління, який був встановлений західним світом після того, як злочинець Ататюрк скасував Халіфат 3 березня 1924 року.

Він попередив опозиційні рухи, які ним були позначені немов «опозиція для декорацій» від спроб залатати вади режимів, які породила угода Сайкс-Піко, що сьогодні і виражається в їх вимогах часткового реформування тих вад, які утворились протягом усього часу існування цих режимів, які у свою чергу втратили легітимність. Щоб ці опозиційні сили здійняли гасла докорінного змінення, відкинувши у бік вигадані людьми конституції, підвели стяг єдинобожжя, окрім усього іншого.

На завершення, він звернувся до Умми з наступними словами: «Хізб-ут-Тахрір – це група з вашого числа та веде діяльність разом з вами. Він та його члени присвятили  себе боротьбі з тиранами з числа деспотичних правителів. Хізб закликає вас спільно стати до діяльності над піднесенням слова Аллаха та встановленням Халіфату, який поверне Уммі її колишню велич, гідність та позбавить від рабства перед ненажерливим Заходом стосовно її багатств та ресурсів».

Усман Баххаш

Голова центрального інформаційного офісу ХТ

Центральний Інформаційний

офіс Хизб-ут-Тахрір

№ 1432 h/17

П'ятниця, 29 Рабі' аль-Авваль 1432 г.х.

04/03/2011  

Тіл./Факс: 009611307594

Моб.: 0096171724043

Головне меню